צפייה בגרסה מלאה : פתיחת סופה סגורה
אני חושב ברצינות על רכישת סופה אוטומטית. העניין הוא, שרובן הן סגורות, ונדיר - אם בכלל - למצוא אוטומטיות פתוחות (בשנתונים הראשונים לפחות).
חשבתי על רכישת סופה סגורה ופתיחתה, ואשמח לקבל טיפים לגבי מספר נקודות:
1. האם החיבור של הסגירות המקוריות, כלומר פח, מורכב מברגים בלבד או שיש גם עבודת ריתוך וכו'?
2. האם יש מה לעשות עם הסגירה לאחר ההסרה, כלומר, האם סביר למצוא קונה לדבר כזה? ואם כן, בכמה לערך (הערכה גסה)?
4. כמה לערך אצטרך להשקיע בהשלמות לסופה הפתוחה (כלוב, ברזנט)?
3. האם כדאי בכלל להכנס לזה (לפתיחת סופה סגורה), או שזו הרפתקה שעדיף לשמור ממנה מרחק?
תודה רבה,
גיתי
AvigdorAharon
11-10-04, 06:44
. האם החיבור של הסגירות המקוריות, כלומר פח, מורכב מברגים בלבד
כן.
האם יש מה לעשות עם הסגירה לאחר ההסרה, כלומר, האם סביר למצוא קונה לדבר כזה?
שוק חופשי. כמו שאומר הפתגם, "לכל סיר יש מכסה..."
כמה לערך אצטרך להשקיע בהשלמות לסופה הפתוחה (כלוב, ברזנט)?
ברזנט טוב כ K 4-5 ש"ח. כלוב שלם (שלוש קשתות): רק החומר כ 600 ש"ח, במידה ואת שאר עבודות הריתוך אתה מבצע לבד. אין לי מושג מהי העלות אצל מסגר.
האם כדאי בכלל להכנס לזה (לפתיחת סופה סגורה), או שזו הרפתקה שעדיף לשמור ממנה מרחק?
לך לאן שהלב לוקח...אני מעדיף פתוחות אבל זה עניין אישי מאוד. תוכל לנסוע כשנה במצב סגור ואז להחליט. אולי בכלל תעדיף את הסגירה.
קח בחשבון שבסופה סגורה (בדרך כלל) אין כלוב התהפכות והגג לא שווה יריקה בזמן התהפכות...
אביגדור
1. כ-20 ברגים מסביב ועוד שלושה תחת השמשה - הסגירה עצמה שוקלת כמה עשרות ק"ג (שלושה אנשים סחבנו אותה שדי בקלות).
2. רוב הסגירות המקוריות שתמצא יהיובמצב די גרוע כך שלמכור אותה זה לא ממש פרקטי - קח בחשבון שרכב פתוח המחירון זול מסגור באחוזים ניכרים כך שאם יש לך איפה לאחסן את הסגירה שווה לשמור אותה ל"יום מכירה".
3. ברזנט ללא דלתות 1500 עד 2500 ש"ח - תלוי איפה עושים ובאיזה איכות תרצה אותו.
כלוב תוכל לייצר לבד בכ-500 ש"ח או לשלום כ-2500 ש"ח לכלוב מוכן.
4. אם כדי להכנס לזה זו שאלה שאתה צריך להשיב עליה - זה לא פרוייקט מורכב!
רכב סגור שנפתח, כמו במקרה דנן, עובר טסט?
לא עובר טסט.
רשום לך ברכב אם זה סגור או פתוח. אם תשנה את זה האוטו גם לא יעבור טסט אז מה זה משנה. :twisted: :twisted:
פתרון יש להכל ולא צריך להיות יצירתי
כדי לפתוח ג'יפ סגור במדינת הגנבים והבירוקרטיה צריך לעשות שינוי מבנה בעמדה מס' 1 במשרד הרישוי. אם אתה לא בעניינים, דע לך, שזה מקום לא סימפטי להגיע אליו עם ג'יפ.
התהליך מתיש למדי אבל נסבל. תתנחם בעובדה שבכיוון ההפוך (מפתוח לסגור) הרבה יותר ארוך, קשה ומתיש.
תודה לכל החברים שענו לי. נראה לי שהכיוון די ברור מבחינתי - לחפש אחד פתוח מראש...
אם כך, אשאל בכיוון ההפוך - האם ניתן וכדאי להמיר סופה פתוחה ידנית לאוטומטית, או שזה בור תקלות ללא תחתית (או בלשון העם - "קומבינה"...)?
אני שואל זאת מתוך הנחה שכמעט בלתי ניתן למצוא אחת פתוחה ואוטומטית בשנתונים הראשונים, ואשמח אם יהיה מי שיתקן אותי.
תודה,
גיתי
האם ניתן וכדאי להמיר סופה פתוחה ידנית לאוטומטית,
היו כמה דיונים על זה לאחרונה,
תחפש אחורה . . .
haimmiri אמר:
לא עובר טסט.
רשום לך ברכב אם זה סגור או פתוח. אם תשנה את זה האוטו גם לא יעבור טסט אז מה זה משנה.
וזה בדיוק אותו דבר לגבי הסבה לאוטומטי.
אני לא יודע מי מכם חידש את רשיון הרכב בזמן האחרון, אבל אני עשיתי טסט לפני שבוע וחצי (בדם יזע ודמעות יש לציין) וברשיונות החדשים שמנפיק משרד הרישוי יש שינויים רבים.
על מנת למנוע "קומבינה" כלשונך, מופרט ברשיונות הרבה יותר מבעבר כאשר בין היתר כלולים הסעיפים: חלון בגג, קיום או העדר מזגן, תיבה ידנית או אוטומטית ועוד...
עזוב אותך מהכל, קח ידני :wink:
אם אתה רוצה אוטומטית פתוחה 92, סטנדרטית לגמרי, פרטית יד ראשונה, ואתה רציני - צור איתי קשר בהודעה פרטית, אני יכול לחבר אותך אולי למשהו.
haimmiri אמר:
לא עובר טסט.
רשום לך ברכב אם זה סגור או פתוח. אם תשנה את זה האוטו גם לא יעבור טסט אז מה זה משנה.
וזה בדיוק אותו דבר לגבי הסבה לאוטומטי.
אני לא יודע מי מכם חידש את רשיון הרכב בזמן האחרון, אבל אני עשיתי טסט לפני שבוע וחצי (בדם יזע ודמעות יש לציין) וברשיונות החדשים שמנפיק משרד הרישוי יש שינויים רבים.
על מנת למנוע "קומבינה" כלשונך, מופרט ברשיונות הרבה יותר מבעבר כאשר בין היתר כלולים הסעיפים: חלון בגג, קיום או העדר מזגן, תיבה ידנית או אוטומטית ועוד...
עזוב אותך מהכל, קח ידני :wink:
לפי מה שראיתי, זה נכון רק לכלי רכב חדשים (כאילו... מאיפה הם יודעים אם הסופה שנת 92 היא אוטומטית או ידנית...?? )
אסף.
אסף, הסופה שלי היא שנת 96, ותהיה בטוח שלא היה רשום במשרד הרישוי בעבר שהיא ידנית. היום כן רשום.
מאיפה מאגרי המידע שלהם? אני לא יודע, אני יכול רק לשער שזה לפי מספר שלדה, מנוע, או מק"ט כללי. בדיוק באותו אופן בו אנו יודעים מה היא סופה ארוכה וקצרה
כמו שזאביק פעם אמר:
סופה קצרה = CYJ-S
סופה ארוכה = CYJ-L
זה ההבדל ברשיון.
בכל אופן, הפרוט החדש ברשיונות מופיע גם סובארו ליאונה 82.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.