צפייה בגרסה מלאה : החלפת שמן דיפרנציאל
אני רוצה להחליף שמן דיפרציאל בטאראקן 2004 איזה שמן צריך לשים? שיהיה מתאים לרכב עם מניעת החלקה בדיפרנציאל,, אני גיפאי חדש עם רקע טכני לכן אודה למידע
האם שמן 75-90 הוא סינטטי?
האם שמן 75-90 הוא סינטטי?
ערב טוב .
בדרך כלל רשום על פקק המילוי שנמצא על הבקקס איזה שמן.השמן שצריך הוא שמן LSD ורק כזה.חנויות חלקי חילוף בדרך כלל לא מכירים את השמן ואם שמים שמן אחר אתה עושה נזק בלתי הפיך אל תתפתה.אני קניתי שמן כזה אצל יורם מאפק נכנס בערך שלשה ליטר כל ליטר כ45ש"ח.בעד "שקלים בודדים" יורם גם יעשה את העבודה{הרי אתה צריך משאבה להכניס את השמן לא} בקיצור שים לב מה אתה משקה את הרכב.
לילה טוב ארז.
תודה ארז, אגב יש לך טאראקן?
תודה ארז, אגב יש לך טאראקן?
צהרים טובים.
לא יש לי גאלופר ארוך 98 ולכל הטיפולים/תיקונים אני דואג לחלקי חילוף בעצמי אם מפרוקיות או חנויות חלקי חילוף .ומתיעץ גם באתר{זה או אחר}ועם מוסכניקים.
יום טוב.ארז.
ערב טוב .
בדרך כלל רשום על פקק המילוי שנמצא על הבקקס איזה שמן.השמן שצריך הוא שמן LSD ורק כזה.חנויות חלקי חילוף בדרך כלל לא מכירים את השמן ואם שמים שמן אחר אתה עושה נזק בלתי הפיך אל תתפתה.אני קניתי שמן כזה אצל יורם מאפק נכנס בערך שלשה ליטר כל ליטר כ45ש"ח.בעד "שקלים בודדים" יורם גם יעשה את העבודה{הרי אתה צריך משאבה להכניס את השמן לא} בקיצור שים לב מה אתה משקה את הרכב.
לילה טוב ארז.
יש לך אולי את הטלפון של יורם מאפק?
עדי
יש לך אולי את הטלפון של יורם מאפק?
עדי
ערב טוב .עבר קצת זמן אבל אם אתה עדין צריך את הפלאפון של יורם מאפק{המוסך עבר לבעלות אחרת}אז תרשום .0508343013
לילה טוב ארז.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.