צפייה בגרסה מלאה : צמיגים לדיסקברי-מתלבט לגבי המידה ולגבי הסוג!,זקוק לייעוץ!
שלום לכולם! בשעה טובה ומוצלחת הדיסקברי אצלי! סוחב בצורה נהדרת!(להזכירכם עם EDC ) , אני מתלבט מאוד בים מידת הצמיגים 235/85/16 לבין 245/75/16 , יש לציים שהייתי בזמן עריכת מדידה מתחת לסרן כאשר חבר החליף בין שני המידות ה235/85 מגביהה ב1.5 ס"מ לאומת ה245/75 !
בנוסף נאמר שהצמיג הגבוהה יותר מעמיס יותר על הציריות שגם ככה לא ממש חזקות!
מה אתם אומרים? כחובב עבירות (שימו לב הרבה משמש גם כרכב משפחתי.!אישתי נוהגת הרבה) איזה מידה עדיפה? (יש לציין שצריך לחתוך את הכנפיים ב32" .
לגבי MT או AT אין פה בכלל שום ויכחו מבחינתי! אני לא מתכוון לנסוע על AT ! אך מתלבט מאוד לגבי סוגי הצמיגים! ידוע לי שהצמיגים במידות אלה יקרות להחריד!
לא נורא עם המחיר נסתדר , ביררתי קצת לגבי הגודייר MTR ומספר ח'ברה עם דיסקו אמרו שהצמיג פשוט גרוע בשטח! לא אחוז כלום מחליק על סלעים וגרוע בבוץ בגלל מרווח קטן בין הקוביות! מה אתם יכולים לספר מניסיונכם?
שוב תודה רבה עומר
Discomania
11-10-04, 14:22
יש לי את אותן המחשבות כרגע 235.85.16 אני רוצה להחליף למידה 245.75.16 משיקולים שונים בין השאר צריכת דלק פתיחה ממצב עמידה ( כלומר יחסי העברה ) יש יותר מקום בתוך הכנף לגלגל לעלות והוא אמור להיות זול יותר .
שולי
תודה רבה על התשובה העינינית שולי ידידי!
מצפה לתשובות נוספות מבעלי ניסיון גם בנוגע לסוגי הצמיגים!
שוב תודה רבה עומר
אולי בכל זאת מישהו יכול לייעץ בנוגע לצמיגים?
דרך עגב הזמנתי סט קפיצים ובולמים 2" אינץ של אולדמן , אני אתקין עם חבר , עם יש טיפים זה המקום. :wink:
עומר
מה המטרה? מה הדיסקו אמור לעשות בסוף?
יש כאן כמה וכמה דיונים על מידות צמיגים בדיסקו.. חפש, קרא, ואולי תוכל למקד את השאלות.
אסף.
אסף ידידי ! המטרה ברורה , רכב בעל יכולת עבירות די גבוהה , שיהיה נעים לנסיעות של המשפחה ושל זוגתי ברוב ימות השבוע שהרכב נמצא אצלה!
אני לא מוכן להתפשר על MT בגלל שאני רוצה לשמר יכולת עבירות , רכשתי סט קפיצים ובולמים של 2 אינץ של אולדמן בגלל שכרגע זה מה שיש לי עם אני רוצה גם נעילה אחורית! מלבד זאת נאמר לי שהסט מעניק נוחות שחבל על הזמן מזה שהמשפחה שלי תוכל להרוויח! לטיולים אני יוצא עם הבן שלי לבד, אחותו ואמא שלו שונאות שטח....לך תבין נשים... :lol:
עומר
מצטער ח'ברה נפלה טעות די קריטית בהודעה! :oops: במקום אני לא מוכן להתפשר על MT זה לא מוכן להתפשר על AT כמובן....
עומר
מבחינת עבירות ה235/85/16 לוקחים בנוקאווט את ה245/75/16.
מבחינת חיתוך ,רוב הרכבים צריכים לחתוך את הכנף(שוב אני ממש לא מבין למה זה כלכך מפריע לך...) גם עם 245/75/16.
ארז ידידי , תודה על התשובה! החיתוך כנפיים לא מפריע לי! , אך 1.5 ס"מ הוא הבדל בגובהה של ה245/75 לאומת ה235/85 , האם תוספת של 1.5 ס"מ בגובהה הצמיגים תהיה קריטית מבחינת עבירות?
שוב תודה רבה עומר
ארז,
למה הם לוקחים בנוקאווט ?
ההבדל הוא זעיר ביותר ....
( אני עדיין לא קניתי ולכן זה עדיין חשוב לי. החסידה בנתיים הגיעה אז הכל מתעכב קצת )
פרידריך הטעבן
27-11-04, 12:28
גם אני ליפני קנית צמיגים ובאמת למה יש הבדל גדול בין 235*85 לבין 245*70 או75 ?
תודה הראש לתשובתך המלומדת :roll:
אין פה הרבה חוכמות,אנחנו נלחמים על כל ס"מ של גובה, והעיקרון פשוט, בעבירות חוץ מנעילות הדבר השני הכי חשוב הוא גודל הצמיגים, צמיג גבוה יותר משמעותו באופן אוטומטי עבירות טובה יותר לרכב.
פרידריך, הדבר נכון במיוחד על דיפנדר ארוך שיש לו סרן אחורי מאוד גדול ובולט כלפי מעטה.
אני לקחתי בסוף את ה 235/85/16
אין מקום לטעות החיוך מגיע עד לפה .... :D בעיקר במספר ימי בוץ שהיו לנו עכשיו, מתברר שיש לי פה כמה שדות של אירוסים ממש מטר מהבית רק בלי אירוסים :twisted:
סוזי המשתוללת
28-11-04, 23:21
גיא
זה לא עשה כזה רושם ביום שישי ?
ארז
תרשה לי לחלוק עליך
בבסיס זה נכון שצמיג גדול יותר טוב יותר אבל מה עם הdraw back ?
כמה פעמים ההבדל בכח ובמהירות סיבוב הגלגל עשו את ההבדל בין טיפוס/ מעבר לבין כשלון ?
מה עם חול ? שם חשוב הכח לא פחות ואולי יותר מצמיג רחב /גדול
וכל זה ברכב שאינו מצטיין בעודף סוסים
לסיכום
אם לא "מתקנים" יחסי העברה השכר במקום אחד יוצא בהפסד במקום אחר אין ארוחות חינם
שמואל
כל כך נהניתי שרציתי לחזור על זה שוב ושוב ושוב עד שבלי לשים לב הצלחתי לעלות ...
טעות, קורה :evil:
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.