צפייה בגרסה מלאה : התיעצות: מה אפשר לעשות עם המקום של הרדיו בג'ימני?
ג'ימני 2009 אוט'.
יש את המקום שהאין רדיו אמור להיות בו.
אני לא מעוניין ברדיו וכדו', וכן חסר לי מקום לאיחסון חפצים קטנים כגון מפתחות, סלולרי וכיוצ"ב.
מה יש אחרי הפלסטיק שבתמונה? אני מפחד לשבור אותו ומפחד לנסות לפרק אותו.
האם יש שם חלל המתאים למדף קטן?
ג'ימני 2009 אוט'.
יש את המקום שהאין רדיו אמור להיות בו.
אני לא מעוניין ברדיו וכדו', וכן חסר לי מקום לאיחסון חפצים קטנים כגון מפתחות, סלולרי וכיוצ"ב.
מה יש אחרי הפלסטיק שבתמונה? אני מפחד לשבור אותו ומפחד לנסות לפרק אותו.
האם יש שם חלל המתאים למדף קטן?
רוב הסיכויים שהמקום חלול (אין שם תא) כך שאם תכניס לשם משהו תמצא אותו במקרה הטוב מתחת לרגליים.
מה שיתכן ותמצא , זה מסגרת לרדיו שאותה ניתן לדחוק פנימה ואז נוצר לך תא סגור. מסגרות כאלו היו פעם בשימוש על מנת להפוך רדיו קבוע לנשלף. יתכן ותוכל למצוא עוד כאלו אצל מתקיני מערכות.
לי יש אחד כזה בבוידם , אבל עד כמה שזכור לי הוא יחסית קצר (כ5 ס"מ עומק). עם לא תמצא יותר עמוק או פתרון אחר אני בשמחה אתן לך אותו.
בר.
היי, לא ברור לי הרעיון לנסוע בלי רדיו, אבל אני פריק של אודיו ולעולם לא אבין את זה.
בכל מקרה:
ברגע שתוריד את הפלסטיק הנל, אשר יושב מחובר לדפנות ויש לקצוץ את החיבורים בעדינות באמצעות קאטר, יהיה לך שם אכן חלל שמיועד לרדיו.
האופציות שלך:
1. לגשת לפירוקיה ולקנות איזשהו תא קטן מרכב כלשהו, שישב באיזור הרדיו, אין בעיה עם סוג הרכב.
2. ליצר לעצמך תא מאיזו חתיכת פח דק מיותר.
במידה ואתה מייצר לבד:
תמדוד מידותיו של רדיו
במידה ואתה רוכש תא מפירוק, אין בעיה של סוג רכב, שכן הגודל הוא בדר"כ אחיד ותאים כאלו קיימים ברכבים בצורה פריקה, לכבוד אלו שמעוניינים להרכיב שם מכשיר 2DIN (גודל כפול מהמקורי)
קח בחשבון שכל חפץ אשר תשים בתא שתיצור לך, יעוף בנסיעה בשטח במידה והתא הזה לא יהיה סגור עם מכסה כלשהו באופן חזק.
בהצלחה :)
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.