PDA

צפייה בגרסה מלאה : הסבת ZJ לגיר ידני

השועל
11-10-10, 16:43
טוב האמת.. צריך להיות קצת לא שפוי בשביל להשקיע כל כך הרבה בשביל להסב את הרכב לידני מאוטומט.

זה לא רק הגיר והטרנספר ,זה גם לבנות את כל הדוושות לרכב (3 דוושות) מצחיק ככל שיהיה.

יש בעייה להעלות תמונות בסיומת BMP לכן אני לא יכול להעלות פה באתר.
אבל לפניכם הקישור למסכת ההתעללות שהרכב הזה עבר.

* מעבר להסבה של הגיר, הרכב עבר כריתת איברים קשה בכל מה שקשור למתלים, כנפיים, מנוע, גיר, חשמל ועוד ועוד..
אחד הדברים שתפסו את עיניי בכל הפרוייקט הזה, זה הוספת מקום למצבר נוסף בחלל תא המנוע, שיושב במקום שבו היה ז"ל פילטר אוויר מקורי ועוד כמה רעיונות..

הבחור נראה כמי שיודע מה הוא עושה ומתעד כמעט כל דבר שהוא עשה על הרכב.. אכן תמונות קשות (למען האמת 170 תמונות).

תהנו
http://s48.photobucket.com/albums/f227/ratmonkey1999/?action=view&current=IMG00058-20090719-1720.jpg

גניסלב רונן
11-10-10, 17:23
טוב האמת.. צריך להיות קצת לא שפוי בשביל להשקיע כל כך הרבה בשביל להסב את הרכב לידני מאוטומט.

זה לא רק הגיר והטרנספר ,זה גם לבנות את כל הדוושות לרכב (3 דוושות) מצחיק ככל שיהיה.

יש בעייה להעלות תמונות בסיומת BMP לכן אני לא יכול להעלות פה באתר.
אבל לפניכם הקישור למסכת ההתעללות שהרכב הזה עבר.

* מעבר להסבה של הגיר, הרכב עבר כריתת איברים קשה בכל מה שקשור למתלים, כנפיים, מנוע, גיר, חשמל ועוד ועוד..
אחד הדברים שתפסו את עיניי בכל הפרוייקט הזה, זה הוספת מקום למצבר נוסף בחלל תא המנוע, שיושב במקום שבו היה ז"ל פילטר אוויר מקורי ועוד כמה רעיונות..

הבחור נראה כמי שיודע מה הוא עושה ומתעד כמעט כל דבר שהוא עשה על הרכב.. אכן תמונות קשות (למען האמת 170 תמונות).

תהנו
http://s48.photobucket.com/albums/f227/ratmonkey1999/?action=view&current=IMG00058-20090719-1720.jpg

כל מה שנכתב ע"י דני רק נכון גם לגבי הבחור הצעיר הבא רק עם WJ ,
מעניין לראות מה שמאפשר לך ה"אין שום חוק" של ארה"ב ,
לחלום בלילה ואז לקום בבוקר ולעשות מה שבראש ....
או שקודם עושים ואח"כ חולמים ,אני מבולבל .

אפשר לקחת רעיונות ....

בקיצור כשיש WJ כמו "זבל" ב2000$ וחלקי חילוף זמינים וזולים ,
לא אכפת להם לכסח בלי לחשוב......

http://www.jeepforum.com/forum/f197/aps-5-speed-wj-build-754461/

או כאן

http://www.mallcrawlin.com/forum/showthread.php?t=7387

תהנו בסבלנות

השועל
11-10-10, 20:17
נראה לי שזה יעסיק אותכם קצת :) :) :)

sos4u
11-10-10, 20:54
לא כ"כ מהר ...
עם כל הכבוד למה שקורה מעבר לים, יש פה בפורום אחד שעשה כבר את המהלך הזה והסב ZJ 4.0L לגיר ידני.

כבוד והערכה, לביצוע הישראלי!

שי גראנד
11-10-10, 23:51
אהלן!
הכול אפשרי לי אישית היה רכב כזה גראנד שנת 93 מנוע 4.0 גיר ידני הרכב היה נוסע מדהים הן בשטח והן בכביש....
למי שואהב גיר רגיל זה מושלם{אני אישית אוהב}...אך לצערי עם קצת השתוללות הפכתי אותו והוא הושבת....

כרגע אני נוסע על גראנד 96 5.2 אם יש מישהו ששמע שאפשר להפוך אותו לידני אשמח לשמועע

השועל
12-10-10, 09:51
למה להפוך אוטומט לידני.. ??

בשטח האוטומט הרבה יותר נוח ויעיל ועוד במיוחד בטיפוסים קשים ועבירות קשה עם הרכב.

בידני אתה צריך לשחק עם הרגליים באלכסונים ולא לשכוח ללחוץ על הברקס תוך כדי..

מנסיוני האישי [8 שנים עם גיפ הילוכים בשטח.. (לפני הZJ) לא הכי נוח ולא הכי בטיחותי שלא לדבר על מקרה של כיבוי מנוע באמצע העלייה ומגבר בלם מפסיק לעבוד.. לך תתמודד!!].
לאוטומט יש יתרון משמעותי בשטח על ידני.. על פי דעתי האישית.

ועוד דבר קטן שי - הרכב לא יהיה יותר חסכוני בדלק, אם אתה הולך לכיוון הזה. כל הכסף וההשקעה להפוך את הרכב לידני בשביל לחסוך דלק כנראה לא יכולים להיות באותה משוואה ..
זה לא ישתלם לך אלא אם כן יש לך שיקולים אחרים (ועדיין הם צריכים להיות שווים את ההשקעה "שכנראה לעולם לא תקבל אותה בחזרה"). מעניין לשמוע למה?

יריב קלר ברוך
12-10-10, 10:21
אהלן!
הכול אפשרי לי אישית היה רכב כזה גראנד שנת 93 מנוע 4.0 גיר ידני הרכב היה נוסע מדהים הן בשטח והן בכביש....
למי שואהב גיר רגיל זה מושלם{אני אישית אוהב}...אך לצערי עם קצת השתוללות הפכתי אותו והוא הושבת....

כרגע אני נוסע על גראנד 96 5.2 אם יש מישהו ששמע שאפשר להפוך אותו לידני אשמח לשמועע
איין בעיה להפוך את הרכב לידני הכל עניין של עלויות מעוניין צור קשר 0508899577 יריב
קבל תמונות של ההסבה אצלי

שי גראנד
12-10-10, 16:07
שלום!
אממ לא זה ממש לא היה הכיוון לחסוך בדלק....מי שנוסע על גראנד לא באמת יעזור לו גיר רגיל או אוטומט...פשוט אני יותר אוהב גיר רגיל אני אישית זה גורם לי להרגיש יותר בטוח יותר שליטה ברכב...וגם זו חוויה אחרתת לגמרי..ולגבי ההשקעה אני לא צריך להסביר לך את התסמינים של המחלה שיש לכולנו פה...

השועל
12-10-10, 17:59
אני יכול להבין אותך שי.. אז הגעת למקום הנכון.

אם אתה צריך עזרה אז תרגיש חופשי.. אשמח לעזור לך בפרוייקט.

eysham
12-10-10, 19:57
שלום!
אממ לא זה ממש לא היה הכיוון לחסוך בדלק....מי שנוסע על גראנד לא באמת יעזור לו גיר רגיל או אוטומט...פשוט אני יותר אוהב גיר רגיל אני אישית זה גורם לי להרגיש יותר בטוח יותר שליטה ברכב...וגם זו חוויה אחרתת לגמרי..ולגבי ההשקעה אני לא צריך להסביר לך את התסמינים של המחלה שיש לכולנו פה...

שלום, קוראים לי שי. ואני מכור
אנחנו אוהבים אותך שי!

גניסלב רונן
12-10-10, 20:31
אנחנו אוהבים אותך שי!

כבר אמרו לך שאתה מצחיק :p .

אז הנה עוד פעם .

אתה מצחיק .

grand
12-10-10, 21:06
אנחנו אוהבים אותך שי!

חבורת זומבים מכורים שכמותכם, אסור להמליץ יותר לאנשים על הרכב הזה.....

איך האמריקאים אומרים, אתה יודע שיש לך גראנד אם....

You know you have a grand when you still look out and say dam I love that beast. Even though it causes more aggravation then the wife.
You know you have a grand when your wife tells you, how about getting your hands on me as much as you do the Jeep
you know you have a grand when the last thing you think about is what am I going to do to her tomorrow and the first thing you do is look to make sure no one stole her in the night.
when your wife force you to buy her a JEEP, you will know that your wife get infected...by JEEP
You tell you mechanic what the problem is, before he even looks at the car
When the only stock thing underneath your Jeep is a dirt

First thinng you do when you get to work is logon to jeepolog

השועל
12-10-10, 21:35
האמת שהכל אמת..

חוץ מהמשפט האחרון רמי שהוספת אותו ככה בחשאי .. :) (אבל גם אמת..?!)

שי גראנד
12-10-10, 21:37
חחח תודה רבה גמני אוהב אתכם...תאמת שאין לזה תחליף!!!!אפילו לא האישה כן כן!!
אם מישהוא יודע איזה גיר אפשר להתאים ל5.2 אשמח לשמוע ולהתענין...וניראה שכשהוא יהיה ידני שיהיה רכב שיעצור אותו בארץץץ:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

יריב קלר ברוך
13-10-10, 00:52
גיר של סופה או סיקס או אפילו גיר של יפני 4*4 אפשר להתאים הכל לפי גודל השיגעון :shock: גיר של קונטסה השאלה כמה זמן יחזיק הקונטסה;)

שי גראנד
13-10-10, 17:15
גיר של סופה יחזיק מעמדדד????עכשיו אני מחליף:o:o:o

יריב קלר ברוך
13-10-10, 17:27
גיר של סופה יחזיק מעמדדד????עכשיו אני מחליף:o:o:o
גיר סופה יחזיק מעמד איין בעייה מנסיון.
לגבי NV3550 בסימן שאלה
בהצלחה

שי גראנד
13-10-10, 19:35
מה הכוונה מנסיון?
יש גראנד 5.2 בארץ שנוסע עם גיר רגיל של סופההה??

-->