צפייה בגרסה מלאה : עזרה בחיבור סויץ' זמני
שלום חברים, בשברולט CK שלי הלך הסויץ(נתקע ופשוט לא מסתובב יותר, הרכב מניע ונוסע בסדר גמור) ואני חייב אותו למחרתיים ולצערי אין לי אפשרות ללכת למוסך.
חבר נתן לי מתג הנעה(קפיצי שמחבר מגע וחוזר אחורה), ואני מעונין לחבר אותו לרכב כפתרון זמני עד שאחליף את הסויץ' התקול באחד מקורי.
כשאני מחבר, החוט צריך לעבור דרך איזה שהוא ריליי\פיוז?
פלוס מהמצבר ויציאה ממנו אל הסטרטר, הבנתי נכון את הענין? משנה מאיפה המינוס?
תודה רבה, איתמר.
שלום חברים, בשברולט CK שלי הלך הסויץ(נתקע ופשוט לא מסתובב יותר, הרכב מניע ונוסע בסדר גמור) ואני חייב אותו למחרתיים ולצערי אין לי אפשרות ללכת למוסך.
חבר נתן לי מתג הנעה(קפיצי שמחבר מגע וחוזר אחורה), ואני מעונין לחבר אותו לרכב כפתרון זמני עד שאחליף את הסויץ' התקול באחד מקורי.
כשאני מחבר, החוט צריך לעבור דרך איזה שהוא ריליי\פיוז?
פלוס מהמצבר ויציאה ממנו אל הסטרטר, הבנתי נכון את הענין? משנה מאיפה המינוס?
תודה רבה, איתמר.
איתמר ערב טוב.
כשאתה אומר נתקע, זה לאחר שהצלחת לפתוח סוויץ', ורק מצב סטרטר לא מגיב, או שגם זה לא?
הסיבוב הראשוני עובד, החלק השני של הסיבוב(החלק שנותן את הסטרטר וחוזר אח"כ) פשוט לא מוכן להכנס, ניסיתי כל מיני WD40 וכו' שום דבר לא עזר.
מצטער שאני חופר אבל זה באמת דחוף, אם אפשר עוד קצת עזרה בזה...
הסיבוב הראשוני עובד, החלק השני של הסיבוב(החלק שנותן את הסטרטר וחוזר אח"כ) פשוט לא מוכן להכנס, ניסיתי כל מיני WD40 וכו' שום דבר לא עזר.
מצטער שאני חופר אבל זה באמת דחוף, אם אפשר עוד קצת עזרה בזה...
יש לך שתי אופציות :
1. חיבור של מתג כזה מהמצבר לסולונואיד של הסטרטר.
2. גישור מתוך האוטו על החוטים שמגיעים לסוויצ - צריך טיפה ניסוי וטעייה ובדיקה של החוטים לפני - פשוט מאוד..
איתי.
תודה רבה לשמוליק ואיתי, מסתבר שהבעיה הייתה קצת יותר עמוקה מהסויץ'(לא אני אישית נתקעתי עם הרכב) וגם שהסויץ' החליט להשתחרר מצב הstart לא הגיב.
בקיצור הבעיה נפתרה אחרי פתיחה והחלפה\ניקוי\סידור של בערך כל המערכת שקשורה להנעה ברכב.
שוב תודה, כיף שיש אנשים כמוכם בפורום.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.