צפייה בגרסה מלאה : מחפש חשמלאי תותח ל-ZJ.
אהלן יש לי בעית חשמל רצינית שפוגעת בתפקוד הגיר ועוד... אשמח להמלצות על חשמלאי אבל רק כזה שמבין בג'יפים כמו שלנו אין לי כח לכאלה שרק חושבים שהם מבינים אם יש למשהו המלצות אשמח.(עדיף באזור מרכז)
יש לי טסט עוד שבוע כך שזה קצת דחוף.
תודה
חנן
חנן,
לא נראה לי שקיים חשמלאי בארץ שמבין בגראנדים יותר מהחברה כאן, תאמין לי..
תשתף בבעיה שלך ואולי תקבל עזרה.
חנן,
לא נראה לי שקיים חשמלאי בארץ שמבין בגראנדים יותר מהחברה כאן, תאמין לי..
תשתף בבעיה שלך ואולי תקבל עזרה.
רמי לא חשבתי לרגע אבל...זה יכול להיות 2,000,000 דברים מהאזעקה דרך המערכת עד המגבר ועוד ועוד ועוד.................כנראה שאחד מהדברים מקצר יעני עושה בעיות וכל פעם יש סיבוך חדש כגון רדיו נכבה במהלך הנסיעה או אורות שלא ניכבים דלתות שלא ננעלות,אז אם יש למישהו רעיון אשמח אבל אין משהו נקודתי שאני יכול להצביע עליו וזה כמובן מקשה על מציאת פיתרון.:confused:
אשמח לרעיונות
חנן
אהלן יש לי בעית חשמל רצינית שפוגעת בתפקוד הגיר ועוד... אשמח להמלצות על חשמלאי אבל רק כזה שמבין בג'יפים כמו שלנו אין לי כח לכאלה שרק חושבים שהם מבינים אם יש למשהו המלצות אשמח.(עדיף באזור מרכז)
יש לי טסט עוד שבוע כך שזה קצת דחוף.
תודה
חנן
וואלה מישהו כאן בפורום הרים את הכפפה והצהיר שרוב חבריי הפורום בדר"כ מזיינ" את המוח אהבתי.
ליפני שאתה פונה לחשמלאי יש לי טיפ קטן.
פתח את הפנלים ליד הדלתות הקדמיות (לא בדלתות)
צד ימין ושמאל יש שם תקעים שדרכם עוברת כל מערכת החשמל של הרכב נתק אותם ותנקה עם ספריי
מגעים המקום בוא הם מצויים מועד לפורענות מאחר ששם חודרים מים וזולגים ישר עליהם
האמן זה מניסיון יש סיכוי רב שהבעיה מגיעה משם.
וואלה אלי גנבת לי את המילים מהמקלדת, תותח אתה.
צד נוסע מאחורי הפלסטיק שמכסה את הכנף בתא הנוסעים תמצא רכזת ראשית של כל האלקטרוניקה של הרכב הזה, אל הרכזת מתחברים קונקטורים עם המון חוטים, תעבור אחד אחד, אם יש מגע לא טוב, קונקטור שקצת השתחרר מהבית שלו, רטיבות, קורוזיה, חוט מנותק היכן שהוא, החשמל ישתגע לך ברכב.
עוד סיבה - המצבר, מצבר לא תקין או מגע לא טוב בסנדלים שלו, במיוחד ב + ישגע לך את הרכב.
הלאה....
פיוז או ריליי "גבולי" בתיבת הפיוזים שבתא המנוע, במיוחד אלו הקשורים למע' מחשב הרכב, מגע לא טוב נתק בזמן טלטול יטמטמו לך את המערכות. בעיקר של הגיר, ובעבודה סדירה של המנוע.
boaz avrahami
14-10-10, 19:54
חנן, אני מתעלק על השרשור ברשותך...
גם אני מחפש חשמלאי טוב ע"מ שיעבור על החשמל בתוך הרכב וינקה לי משם את האיתורן, דיבורים וכל השטויות שהלביש הבעלים הקודם עם השנים על החשמל המקורי של הרכב....
אני סבור שזה יהיה מקור לצרות עתידיות.
אי לכך ובהתאם לזאת אני מחפש חשמלאי מקצועי וקפדן.
אחד שיעיף הכול ואת מה שצריך ילחים ויצפה עם שרינקים.
התקנתי קודן בשביל הביטוח ובא לי למות מחשמלאים ששמים על ההלחמות איזולירבנד ודוחפים הכול מאחורי הפלסטיקים.
יש לי סוג של שריטה אבל אני לא יכול לסבול התעללות בצמות ועבודה לא מוקפדת.
אז משהו מכיר חשמלאי פדנט בין גדרה לתל אביב?
(עדיף אחד שגם מכיר גראנד)
תודות
בועז
תודה לעונים.
פיוזים,ריליים,בדקתי וניקיתי עברתי כמעט על כל חיבורי החשמל חוץ מאלה שהזכרתם מה שאתם אומרים זה המפלט האחרון אח"כ אני משתגע רק אם אפשר הסבר יותר מדויק על מיקום החיבורים הנ"ל אשמח למרות שהסברתם כבר לא הצלחתי להבין.(גולנצ'יק מה לעשות :p)
תודה על העזרה
ו........אם אפשר עוד פעם מה מהכל גורם לגיר ו/או למנוע לזייף?
חנן
אלי כתב לך במפורש
" פתח את הפנלים ליד הדלתות הקדמיות (לא בדלתות)
צד ימין ושמאל יש שם תקעים שדרכם עוברת כל מערכת החשמל של הרכב נתק אותם ותנקה עם ספריי"
יותר ברור מזה, לא יכול להיות.
לגבי "חשמלאי פדנט", סע ליניב [ הייטק מוטורס 09-7602479] ברעננה, עוד לא ראיתי אחד, יותר פדנט ממנו.
הוא מסוג האנשים שיבדקו, הכל, לפני שיחליפו.
בהצלחה.
אין לי גראנד אך גם אני ממליץ על יניב הפדנטיות אצלו זה מחלה טובה.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.