PDA

צפייה בגרסה מלאה : הטסט מתקרב? תתכוננו

דרור ברלי
14-10-10, 14:34
בדרך כלל אני לא נוטה להתייחס ברצינות מופרזת לשרשורים מהצהוב. אבל זה דווקא מעניין.

http://www.jeeptrip.com/start/forum/start.asp?p=1&id=869452

שחר-סופה
14-10-10, 15:03
ת'אמת , ראיתי את זה כבר בבוקר והתלבטתי אם בכלל ליידע / לעלות את זה כאן ...
ש'מע , פשוט מכעיס ברמות שלא נתפסות הבן אדם הזה , אם אפשר לקרוא לו כך ...
החמור בעיני בכל הסיפור , שהוא כיביכול ""משלנו"" בעל ג'יפ ומטייל עם כמה מהחבר'ה
מהצהוב ...שכנראה , עוד נותנים לו לגיטימציה להמשיך במעשיו , מחבקים אותו בחום
וכל שני וחמישי פותחים לך שרשור ומיידעים את כל העולם ואחותו , על כל עליה / טיול
שהם עשו בשטח...
איך כתבתי לו בשרשור הקודם שם , אותו שרשור מדובר שעורר סערה גם כאן ,
זה היה יום יומיים אחרי יום כיפור :

" רק עכשיו הסתיים יום הכיפורים...רק עכשיו...!!! בחישוב קצר שלי מר יוסף , גם אם הלכת לבית הכנסת , התעטפת בפרוכת ושמת את לוחות הברית על הגב ..., ספק גם אז ,
אם הקב"ה יסלח לך ..."

שחר.

רומי
14-10-10, 15:05
דרור
על זה נאמר
"מהרסייך ומחריבי ממך יצאו"
וממש לא במשמעות שהתכוון הנביא אלה במשמעות החדשה המודרנית.
חבל שכך
רומי

elro
14-10-10, 15:06
בדרך כלל אני לא נוטה להתייחס ברצינות מופרזת לשרשורים מהצהוב. אבל זה דווקא מעניין.

כמו שכתוב "ומהרסייך ומחריבייך ממך יצאו..."

העליהום הזה כאילו שכל שני וחמישי מעורבים רכבי 4X4 בתאונות, כל כך מיותר...

דרור ברלי
14-10-10, 15:08
יש שם עוד משהו מעניין/מדאיג.
שימו לב לתגובה מס' 2 ואני מרשה לעצמי לצטט משם:
"....מי שלא יודע, צמיגי שטח מלא אסורים להתקנה במכוניות מעל שנת 2006 בגלל קוד המהירות. אז הוא דורש שיבדקו את זה...."

מישהו שמע על השטות הזו?..........

lior_b.s
14-10-10, 15:17
אותי דווקא מדאיג המשפט הבא:

אני חוזר ואומר אני צריך חומר מכל אחד ואחד שיש לו רכב שטח ועם החומר שלכם אני אפעל לשנות את הגזרה הקשה \

אח"כ בנאדם מתפלא שבוחני תנועה מחכים לו בחנייה...אני ממש מאמין שהוא פועל לטובתנו...כן בטח..עכשיו אני שולח לך מספר רכב וכתובת...:shock:

רון.ה
14-10-10, 16:15
"....מי שלא יודע, צמיגי שטח מלא אסורים להתקנה במכוניות מעל שנת 2006 בגלל קוד המהירות. אז הוא דורש שיבדקו את זה...."

גם פעם ראשונה אני שומע את זה, ויש במוטוקאר את הכתבה הזאת מ07:

"לא יורכב ברכב ששנת ייצורו מתחת ל-2005 צמיג המוגבל למהירות פחותה מן המהירות המרבית המתוכננת של הרכב". כלומר: במאזדה6 2.0 אוטומטית שמהירותה המירבית על פי היצרן היא <?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" /><st1:metricconverter w:st="on" ProductID='201 קמ"ש'>201 קמ"ש</st1:metricconverter>, חל איסור להתקין צמיגים שקוד דירוג המהירות שלהם הוא S, שפירושה הגבלה ל-<st1:metricconverter w:st="on" ProductID='180 קמ"ש'>180 קמ"ש</st1:metricconverter>. על פי התקנה, גם צמיג בעל דרוג נחות מ-S אינו יכול להיות מותקן על רכבי כביש-שטח, מכוניות נוסעים ("פרטיות") ומוניות.

http://www.motocar.co.il/news/new.aspx?0r9VQ=LJLD&Pn6Vq=E

אבל פה מדובר על רכבים עד 05, מאז מה הולך שאלה טובה.

מי שמעוניין לבדוק את המהירות המירבית המומלצת של צמיגיו, זאת הטבלה:
זה יופיע לכם כמו לדוגמה פה:
LT265/75R16 112/109Q
Q- מסמל את המהירות

<TABLE dir=rtl cellSpacing=0 cellPadding=0 width=408 bgColor=#990000 border=0><TBODY><TR><TD class=ltext style="TEXT-ALIGN: right">טבלת דירוג מהירות</TD><TD vAlign=bottom align=left width=20>http://www.ynet.co.il/Common/Files/Images/Leshonit/990000.gif</TD></TR><TR bgColor=#ffffff height=4><TD colSpan=2></TD></TR></TBODY></TABLE>
</B><TABLE cellSpacing=2 cellPadding=2 width=408 border=0><TBODY><TR vAlign=top align=right bgColor=#d8c6a0><TD class=text12 width=50 bgColor=#d8c6a0>דירוג צמיג</TD><TD class=text12 width=50 bgColor=#d8c6a0>מהירות מרבית</TD><TD class=text12 width=50 bgColor=#d8c6a0>דירוג צמיג</TD><TD class=text12 width=50 bgColor=#d8c6a0>מהירות מרבית</TD></TR><TR vAlign=top align=right bgColor=#dfe8f9><TD class=text12 width=50 bgColor=#d7d7d7>B</TD><TD class=text12 width=50 bgColor=#dfe8f9>50 קמ"ש</TD><TD class=text12 width=50 bgColor=#dfe8f9>R</TD><TD class=text12 width=50 bgColor=#dfe8f9>170 קמ"ש</TD></TR><TR vAlign=top align=right bgColor=#dfe8f9><TD class=text12 width=50 bgColor=#d7d7d7>J</TD><TD class=text12 width=50 bgColor=#dfe8f9>100 קמ"ש</TD><TD class=text12 width=50 bgColor=#dfe8f9>S</TD><TD class=text12 width=50 bgColor=#dfe8f9>180 קמ"ש</TD></TR><TR vAlign=top align=right bgColor=#dfe8f9><TD class=text12 width=50 bgColor=#d7d7d7>L</TD><TD class=text12 width=50 bgColor=#dfe8f9>120 קמ"ש</TD><TD class=text12 width=50 bgColor=#dfe8f9>T</TD><TD class=text12 width=50 bgColor=#dfe8f9>190 קמ"ש</TD></TR><TR vAlign=top align=right bgColor=#dfe8f9><TD class=text12 width=50 bgColor=#d7d7d7>M</TD><TD class=text12 width=50 bgColor=#dfe8f9>130 קמ"ש</TD><TD class=text12 width=50 bgColor=#dfe8f9>H</TD><TD class=text12 width=50 bgColor=#dfe8f9>210 קמ"ש</TD></TR><TR vAlign=top align=right bgColor=#dfe8f9><TD class=text12 width=50 bgColor=#d7d7d7>N</TD><TD class=text12 width=50 bgColor=#dfe8f9>140 קמ"ש</TD><TD class=text12 width=50 bgColor=#dfe8f9>V</TD><TD class=text12 width=50 bgColor=#dfe8f9>240 קמ"ש</TD></TR><TR vAlign=top align=right bgColor=#dfe8f9><TD class=text12 width=50 bgColor=#d7d7d7>P</TD><TD class=text12 width=50 bgColor=#dfe8f9>150 קמ"ש</TD><TD class=text12 width=50 bgColor=#dfe8f9>W</TD><TD class=text12 width=50 bgColor=#dfe8f9>270 קמ"ש</TD></TR><TR vAlign=top align=right bgColor=#dfe8f9><TD class=text12 width=50 bgColor=#d7d7d7>Q</TD><TD class=text12 width=50 bgColor=#dfe8f9>170 קמ"ש</TD><TD class=text12 width=50 bgColor=#dfe8f9>Y</TD><TD class=text12 width=50 bgColor=#dfe8f9>300 קמ"ש</TD></TR><TR vAlign=top align=right bgColor=#dfe8f9><TD class=text12 width=50 bgColor=#d7d7d7> </TD><TD class=text12 width=50 bgColor=#dfe8f9> </TD><TD class=text12 width=50 bgColor=#dfe8f9>Z</TD><TD class=text12 width=50 bgColor=#dfe8f9>מעל 300</TD></TR></TBODY></TABLE>

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>

התייש
14-10-10, 16:27
חבל מאוד!, השם נעים יוסף מתגלגל בפי לא מעט אנשים כשמדובר בנושא צמיגים.
ומהיום והלאה ישמעו עליו יותר!

"בחרו נציג אחד או שניים ויחד אנו נפעל עד לדרגים הגבוהיים היותר במדינה." - כן, נו, בוודאי. למה אתם מחכים?, אין מתנדבים?:rolleyes:

נמרוד
14-10-10, 17:38
תשאירו את ההתרגשות במקומות אחרים. יש דרך אחת להתמודד עם דמויות אינטרנט מסוגו של י.נעים - התעלמות מוחלטת וסופית.

*

דרור ברלי
14-10-10, 18:26
הוא מדאיג אותי לא כדמות-אינטרנט, אלא כאחד שבשל תפקידו/קשריו - מעוניין ומסוגל לגרום לכולנו כקהילה נזק אמיתי וכואב.

asafk
14-10-10, 19:39
אני אתחיל דווקא בקוד המהירות - אכיפתו חשובה, אפילו מאוד. אין קשר בין המהירות המירבית האמיתית של הרכב לבין הקוד, אבל חשוב להקפיד שהצמיגים החדשים שאתם קונים יתאימו לקוד המהירות והעומס המקוריים של הרכב, וכן שלא יהיה צמיג נוסעים על רכב מסחרי. ויש צמיגי שטח טובים גם עם קודי מהירות גבוהים.

לגבי מר נעים... שעושה דברים ממש לא נעימים... אני נכחתי במקרה כאשר הוא התקשר "לחקור" מישהו לגבי אישור למידה לא מקורית ברכב שטח. התקשרו אליו ממכון רישוי, מידה רגילה ומקובלת, אבל לא מקורית, והוא במקום להיות המומחה שהוא אמור להיות, זה שמבין שהמידה הזו בסדר גמור גם אם היא לא מקורית... התחיל להתקשר, לחקור אנשים ולחפש זיופים.
בקיצור - חבר שלי הוא לא. והנזקים שהוא עושה הם הרבה מעבר לקישקושים באינטרנט, למרבה הצער מדובר בדמות אמיתית.
ומה יותר מסוכן מטיפש? טיפש חרוץ.
(אני יודע, כבר ציטטתי את זה כמה פעמים, אבל יש יותר מאחד)

אסף.

asafk
14-10-10, 19:42
אגב... מה זה "בגושים" ...??

אסף.

איתמר_DRZ
14-10-10, 19:46
אני חושב שהכוונה לפגושים אבל זה נכתב עם "מבטא".

דרור ברלי
14-10-10, 20:01
בגושים.... אתם הבנתם את זה?

lior_b.s
14-10-10, 20:04
אני חושב שהוא מתכוון להאכיל את הג'יפאים חרא ב"גושים"...:confused:

אור .ס.
14-10-10, 20:49
נוסף על תגובתי באתר הצהוב, אני מבטיח שאם אפגוש בו תקוע בשטח, אנסה לוודא שהוא יתקע יותר חזק ואף אחד לא יעזור לו לצאת משם לעולם, זו הדרך היחידה להפטר ממטרד מגעיל שכזה.

דידו
14-10-10, 20:58
בגושים.... אתם הבנתם את זה?

בגושים זה בהמשך ישיר ל"צומת לב"

איוורית ספה כשה...

ד ו ר ו ן
14-10-10, 21:00

התקנה גם אומרת שזה קוד S או המהירות המירבית של יצרן הרכב.

הלוואי והייתי "חייב" צמיגים שמתאימים לקוד S להיילקס..

oren61
14-10-10, 21:37
מה שמעניין זה שיש לו חבר טוב מאוד שגם מוביל את הטיולים שאותו "נעים" מצלם ומעלה לאתר הצהוב ולאותו חבר יש רכב שלפי נעים היה צריך להיות מורד מהכביש מזמן.

אריה פאהן
14-10-10, 21:55
תשאירו את ההתרגשות במקומות אחרים. יש דרך אחת להתמודד עם דמויות אינטרנט מסוגו של י.נעים - התעלמות מוחלטת וסופית.
*

+1
באופן תיאורטי- אם הפקידון הממשלתי הזה לא היה יכול לקבל במה ציבורית בפורומים , שזו הדרך שלו להגדיל ולהאדיר את עצמו, אני משוכנע שהוא היה מעביר את השעות 8.00-16.00 בבטלה במשרד ומתכנן את הפנסיה.

ד ו ר ו ן
14-10-10, 22:04
+1
באופן תיאורטי- אם הפקידון הממשלתי הזה לא היה יכול לקבל במה ציבורית בפורומים , שזו הדרך שלו להגדיל ולהאדיר את עצמו, אני משוכנע שהוא היה מעביר את השעות 8.00-16.00 בבטלה במשרד ומתכנן את הפנסיה.
זה בדיוק שורש הבעיה..
הוא לא פקידון- הוא מטעם עצמו.. או יותר נכון מטעם הפנצ'ריות.

דרור ברלי
14-10-10, 22:38
איפה הפנצ'ריה - סליחה, "צמיגיה" - שלו?
שנדע לאן לא להיכנס בשום מחיר גם אם אנחנו על הג'נט.

איש
14-10-10, 23:51
לא רק בעל פנצ'ריה , הוא גם מתיימר להיות מומחה מטעם חברת הביטוח זה שנותן לחברה חוות דעת בזמן משפט .
הבן אדם הזה לא תמים ולא טיפש , ולא כל אחד מהדברים שהוא רוצה שאנחנו נחשוב עליו .

מדובר בבן אדם שעושה לעצמו יחסי ציבור טובים מאוד במקומות הנכונים , וכל תגובה שלנו רק מעודדת אותו ומחזקת את חברות הביטוח בדעתן שהוא אמין ולטובתן.

לדעתי במקרה כזה מכיוון שהמושחת הזה נגועה ומדיף צחנת ניגוד אינטרסים מובהקת, יש לפנות למבקר המדינה ולמנוע ממנו לכהן בוועדות מטעם הכנסת .

אגב אני חושב שיש גם לחסום את היוזר שלו ואת האיי פי שלו על מנת שלא יוכל לאסוף מידע מהפורמים שלנו , לא צריך לתת לו יותר מודעין גם ככה .

אריה פאהן
14-10-10, 23:54
דרור
חיפוש קטן בגוגל משלים את התמונה, מתוך אתר חברה -

" שמי יוסף נעים אני מאוד מתגעגע לימים שעברו חבל לי על הזמן בימים הטובים לא למדתי כיום אני בוכה רק על האנגלית שלי יכולתי לקבל תפקידים במסגרת העבודה כבוחן צמיגים של משרד התחבורה אך חסר לי מאוד השפה למה לא הרביצה לי המורה טובה פורטנוי לאנגלית אני מקווה שאני לא טועה בשם אני מאוד רוצה לשמוע מהחברים למחזור נעים יוסף 050619050 "

לכל יצור מתעלל יש היסטוריה :D

kobiarava
15-10-10, 00:20
והעיקר שיש לו את מי להאשים במרמור שלו, לפני שהוא פורק אותו עלינו...

קובי

סומו
15-10-10, 00:25
קצת פרטים על הבן אדם :

יוסף נעים .
עיר : בת ים .
רחוב : בכר-ניסים
בניין : 7
דירה :4

בתמונה: זה זה עם החולצה השחורה .
אגב הוא גם מתנדב במשטרה אז אם תראו את הפרצוף הזה תבינו על מי נפלתם .

הבחור הזה כניראה הוא גם זה שאחראי למארבים המתוכננים של המשטרה על מפגשי גיפולוג .

סומו
15-10-10, 00:50
http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-3292577,00.html

יו"ר ענף הצמיגים של איגוד המוסכים .
ואז :
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3292009,00.html

לא רק אנחנו סובלים ממנו מסתבר.

באתר הנ"ל :http://canam.4x4.co.il/forum/forumThread.aspx?forumid=29&mesId=54806
החתימה שלו מעידה על עיסתו :
"מומחה במתן חוות דעת לכשל צמיגים לבית המשפט".

danipc
15-10-10, 03:32

אותו נעים שרשום באימייל הזה הוא בכלל לא בוחן רכב אלא יו"ר ענף צמיגיות באיגוד לשכת המסחר, קוראים לו יוסף נעים

GodsFather
15-10-10, 06:09
שני דברים -

1. כדי להבדיל בינינו לבין אתרים אחרים, בואו לפחות ננסה לשמור על שפה סבירה. עם כל זה שפועלו אינו מיטיב עם אף אחד מהקהילה הזו, אין סיבה שנוריד ברמת הפורום.

2. הבחור בעל צמיגיה באיזור התעשיה כורזין גבעתיים.

נ.ב.
הבחור גם קורא את הפורום הזה, למי שחשב אחרת...
הוא גם שולח מיילים לגולשי האתר עם איומים

דידין
15-10-10, 07:01
ועל זה הגבתי גם ב"צהוב".

האם כל השיפורים שאנו עושים ברכבים , יעמדו בביקורת שיפוטית ? זאת השאלה העקרונית
כל השאר זה דברים מסביב.

Juv
15-10-10, 07:16
אני מצטער להיות ה-אנטי אבל הפעם אני לא מבין מה אתם רוצים.
הבחור שלח מכתב פנימי לקהל היעד שלו בעקבות דיון בכנסת בו הבהירו לו שבמקרה של תאונה בה מעורב רכב עם "שיפורים" שונים מכון הטסטים והפנצ'ריה הרלוונטיים יהיו אחראים - גם אם יטענו שבזמן הטסט הרכב הגיע ואושר במצבו הנורמלי והשיפורים התווספו/הוחזרו לרכב לאחר שהם ראו אותו.
אם זה המצב החוקי, חובתו להזכיר להם את זה כל חודש פחות או יותר - בשביל זה הם בחרו בו.
לכל זה אין שום קשר לכמה בטוח או מסוכן שימוש בצמיג גדול או בהגבהה, מה שהוא חושב על זה פשוט לא מעניין. הוא מתייחס רק למה יקרה משפטית אחרי תאונה.
אתם תטענו שהרכב עבר טסט במצבו בזמן התאונה ולכן אתם מכוסים ביטוחית, הטסטר יטען שהוא לא אחראי כי הרכב לא הוצג לו כך ועפ"י מר נעים - אתם צודקים.
מכאן שכל אחד יעשה מה שמתאים לו.
ד"א - טיפוסים כמו מר נעים הם יופי של דבר כי אין להם שום אג'נדה אמיתית. אם מחר החוק יתהפך הוא יתהפך באותה הדקה ביחד איתו.

raanan
15-10-10, 08:19
נוסף על תגובתי באתר הצהוב, אני מבטיח שאם אפגוש בו תקוע בשטח, אנסה לוודא שהוא יתקע יותר חזק ואף אחד לא יעזור לו לצאת משם לעולם, זו הדרך היחידה להפטר ממטרד מגעיל שכזה.

אל תדאג, יש לו חבורת לקקנים (חלקם ילדים שמחזיקים ממנו) שאפילו יטוסו לארץ לחלץ אותו.

רענן

raanan
15-10-10, 08:26
אני מצטער להיות ה-אנטי אבל הפעם אני לא מבין מה אתם רוצים.
הבחור שלח מכתב פנימי לקהל היעד שלו בעקבות דיון בכנסת בו הבהירו לו שבמקרה של תאונה בה מעורב רכב עם "שיפורים" שונים מכון הטסטים והפנצ'ריה הרלוונטיים יהיו אחראים - גם אם יטענו שבזמן הטסט הרכב הגיע ואושר במצבו הנורמלי והשיפורים התווספו/הוחזרו לרכב לאחר שהם ראו אותו.
אם זה המצב החוקי, חובתו להזכיר להם את זה כל חודש פחות או יותר - בשביל זה הם בחרו בו.
לכל זה אין שום קשר לכמה בטוח או מסוכן שימוש בצמיג גדול או בהגבהה, מה שהוא חושב על זה פשוט לא מעניין. הוא מתייחס רק למה יקרה משפטית אחרי תאונה.
אתם תטענו שהרכב עבר טסט במצבו בזמן התאונה ולכן אתם מכוסים ביטוחית, הטסטר יטען שהוא לא אחראי כי הרכב לא הוצג לו כך ועפ"י מר נעים - אתם צודקים.
ד"א - טיפוסים כמו מר נעים הם יופי של דבר כי אין להם שום אג'נדה אמיתית. אם מחר החוק יתהפך הוא יתהפך באותה הדקה ביחד איתו.

לא נעים להגיד לך אבל, אתה "הדלק" של טיפוסים כמו נעים הלא נעים ....
ממליץ לך לקרוא את התגובה שלי בשרשור שבצהוב כדי להבין למה .

רענן

ד ו ר ו ן
15-10-10, 08:32
לפי כל מה שנכתב, גם על ידו- אין לו שום קשר או סמכות מקצועית למה שאינו צמיג-בטח לא להגבהות או שינויים אחרים וגם לגבי צמיגים לא מצאתי בכל התכתובות בג'יפטריפ הסמכה שמישהו הצליח להראות לגביו, למעט תפקיד ניהולי של ייצוג בעלי הפנצ'ריות- זאת זה יכול כל אחד עם יכולת קידום לעשות (קוראים לזה לוביסט..).

מעבר לכך,
אם שינית מידה בצורה תקינה, יש לך מסמכים להוכיח את התהליך ואני לא מתכוון לרשיון בלבד אלא את הבקשה החתומה לשינוי מידה ואת רישום הבוחן טרם השינוי- שעליו הוא חתום, כך שגם הטענה הזו משוללת בסיס ואינה רלוונטית.
עברתי את התהליך פעמיים, בשני רכבים שונים ולשמחתי שמרתי את הניירת כולה ליום סגריר.

GodsFather
15-10-10, 09:11
ספקולציות בעניין מה יקרה אם וכאשר, הן דבר אחד ואפשר להמשיך לחפור בעניין הזה מכאן ועד כוש.

עבודה לפי הגיון, היא דבר נוסף, שאינו בהכרח נושק לדרך בה עובדים משרדי הממשלה/המדינה השונים.

כל הדיון הזה, בין אם יתקיים פה או בצהוב, אינו רלוונטי כל עוד אין אנשים עם נסיון מעשי בתחום מעורבים ויכולים להעיד ממקור ראשון וגם אז הכל נתון למצב המציאות ברגע הנתון שבו התרחשה התאונה או הייתה התייחסות של פקיד לבעל רכב "משופר".
כנ"ל גם ההתייחסות לפרוטוקולים השונים של ועדות הכנסת.

להתרגש מכל זה ? למה לכם ? זה שווה לכם את הבריאות ? (אין צורך להגיב על כך).

grand
15-10-10, 10:59
אני חייב לציין משהו שלא קשור לעניין, אך לפחות אצלי בולטת לעין ההתנסחות המצוינת של אותו רונן פותח השרשור, מתחרה רציני לדרור:grin:

asafk
15-10-10, 11:05
אותי די מכעיס דבר אחר.
אם הוא באמת מומחה לצמיגים, אז כשתגיע, למשל, תביעת ביטוח של ג'ימני שיושב על צמיגים חתך 75 במקום 70 (הבדל של מילימטרים ספורים) לבית המשפט, והוא יידרש לעדות מומחה, הוא יעיד שזה שום דבר.
אבל לא, הוא באופן עקבי עושה הרבה בלאגן גם משינויים מקובלים שמומחה אמיתי לצמיגים היה מבין שלא משפיעים בכלום על התנהגות הרכב.
זה אומר שמצד אחד הוא שרלטן, ומצד שני בתור מומחה לכאורה חוטא בחנופה לחברות הביטוח.
אני מציע את עצמי בזאת, לכל מי שפוגש אותו בבית המשפט, כעד מומחה, וזה במקרה שאפשר להוכיח שהוא מדבר שטויות. אני כן יודע אנגלית, וגם עברית, בניגוד אליו.

אסף.

נמרוד
15-10-10, 16:43
יוסף נעים קורא כל פורום, בשקיקה, אבל עובדה שהוא לא מעז לכתוב כאן... זה אות כבוד לפורום ג'יפולוג. אני חוזר על עצתי - תתעלמו. אל תמשיכו את השרשור הזה, ואל תתייחסו אליו ואל "פועלו" גם בפורומים אחרים. אם בשאר פורומי האינטרנט בענייני רכב ילכו בעקבותינו - הוא יחזור לממדים האמתיים, הקטנים שלו.

Micha
15-10-10, 21:46
אני חוזר על עצתי - תתעלמו. אל תמשיכו את השרשור הזה, ואל תתייחסו אליו ואל "פועלו" גם בפורומים אחרים. אם בשאר פורומי האינטרנט בענייני רכב ילכו בעקבותינו - הוא יחזור לממדים האמתיים, הקטנים שלו.

אתה טועה. הנזק שהוא עושה בפורום שולי. מצידי שיקשקש עד הבוקר בכל הפורומים.
הנזק הפוטנציאלי הוא מחוץ לפורומים ואם מה שכתוב שם (כמו צילומי ג'יפים לשם הפללתם) נכון - שם הבעייה ואת זה צריך לחשוף ולהביא לידיעת כל הג'יפאים, שיידעו במי מדובר ועם מי יש עסק.
מה שכן - אני לא מכיר אותו ואת "פועלו", אז הכל תיאורטי מבחינתי.

gp1
15-10-10, 22:14
ייבוא מהפורום הצהוב : זה עם מדי השוטר

http://www.veoh.com/browse/videos/category/travel/watch/v17993860FQPcaPkY

וגם זה מהפורום הצהוב :

http://www.4x4.co.il/Register/publicCard.aspx?uid=19845924

טוב מה תמונות של בן לאדן לפני שבת?
עוזוביאללה אללה רחמאנאולראחים

[צטט]

asafk
15-10-10, 22:32
טוב, רבותי, כאן בערך נדמה לי שהדיון הזה יתחיל להתדרדר, כי באמת כל דבר ענייני שיכול היה להאמר - כבר נאמר. ועל מנת למנוע את זה הוא ננעל.

תודה.

אסף.

-->