צפייה בגרסה מלאה : טיפול 90K במורשה מיצובישי - האם עשו עלי קופה או עבודה איכותית
לא מזמן בצעתי טיפול במוסך מיצובישי מהגדולים ומוכרים.
במסגרת קבלת הרכב לטיפול נאמר שבטיפול 90K מחליפים חגורת מזגן וחגורת משאבת מים על בסיס קבוע.
בעת הוצאת הרכב מטיפול הופיע סעיף נפרד על עבודות בגין החלפת רצועות.
לשאלתי האם לא מדובר בחלק מהטיפול נאמר לי שהרצועות מוחלפות על פי מצב ויזואלי.
קצת הפתיעה אותי התשובה שכן הקביעה שצריך להחליף רצועות נעשתה ללא ראיית הרכב כלל.
האם הדבר נכון (כלומר חגורות מוחלפות בטיפול 90K באופן יזום) או שמדובר בעקיצה?
מי הגורם המקצועי (וחסר האינטרסים) בכול מוטור שמולו ניתן לברר את הנושא?
נכון, ברוב הרכבים רצועת טיימינג יש להחליף כל 90- 100 אלף קילומטר (לפי הוראות יצרן). כאשר לא יודעים מתי התבצעה ההחלפה האחרונה בודקים את הרצועה הקיימת בעין. אם יבש\ סדוק- מחליפים.
נכון, ברוב הרכבים רצועת טיימינג יש להחליף כל 90- 100 אלף קילומטר (לפי הוראות יצרן). כאשר לא יודעים מתי התבצעה ההחלפה האחרונה בודקים את הרצועה הקיימת בעין. אם יבש\ סדוק- מחליפים.
לא מדובר ברצועת הטיימינג אלא ברצועות משאבת מים ומזגן.
רצועת הטיימינג לא מוחלפת במנוע הדיזל של הפאג'רו כיוון שמדובר בשרשרת מתכת, מה שכן נבדק ולפעמים מוחלף יזום הוא מותחן טיימינג ומוביל שרשרת - אבל רצועת הטיימינג וסביבתה הם לא הנושא.
מה שאמרו לך נשמע על פניו הגיוני, לא ציינת באיזה רכב ובאיזה שנתון מדובר, אז אין לי מושג מה הוראות היצרן לגביו.
מה שאמרו לך נשמע על פניו הגיוני, לא ציינת באיזה רכב ובאיזה שנתון מדובר, אז אין לי מושג מה הוראות היצרן לגביו.
פאג'רו 2006.
תבדוק בספר הטיפולים של הרכב ב90K "ב" מציין בדיקה "ה" מציין החלפה.
תבדוק בספר הטיפולים של הרכב ב90K "ב" מציין בדיקה "ה" מציין החלפה.
בדקתי - למיטב הבנתי לא מופיע.
השאלה היא האם היה שינוי ומה המדיניות הנוכחית של כול מוטור ומי מבצע בקרה על מוסכי ה-"מורשה".
אולי לא חייבים להחליף, ואולי המוסך עשה עוד עבודה על הדרך כדי להתפרנס.
השאלה היא כמה חייבו אותך.
ואגב, בלי קשר- לשאלתך האם עשו עליך קופה- כנראה שכן.
לא בגלל החגורות, אלא בגלל שהלכת למרכזי...
מה אף אחד לא יודע מי האחראי בכול מוטור על מוסכי השירות?
מה אף אחד לא יודע מי האחראי בכול מוטור על מוסכי השירות?
זה מה שהתקבל מגוגל
http://www.mitsubishi-israel.co.il/content.aspx?id=31
אתה שואל האם להחליף רצועות כל 90K או האם מחיר ההחלפה צריך להיות כחלק מהטיפול ולא בשורה נפרדת?
אתה שואל האם להחליף רצועות כל 90K או האם מחיר ההחלפה צריך להיות כחלק מהטיפול ולא בשורה נפרדת?
האם הדבר נכון (כלומר חגורות מוחלפות בטיפול 90K באופן יזום)..
חשבתי שזה ברור ,אני שואל האם החלפה יזומה של רצועות ב-90 היא חלק ממדיניות הטיפולים.
בד"כ מומלץ לבדוק את הרצועות כל טיפול ולהחליפן בעת הצורך, ספק אם יש הוראה להחליף שרירותית אחרי ק"מ מסויים. מה שאמרו לך אחרי ההחלפה - שקודם כל בודקים ואח"כ מחליפים הוא נכון בד"כ והיית יכול לבקש לראות את הרצועות שהוחלפו.
יתכן וישנה הוראה לבדוק החל מ 90K ראשונים או X שנים והפקידה שקיבלה אותך הסבירה לך בצורה שגוייה.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.