צפייה בגרסה מלאה : מספר מקומות ברכב
ברשותי סיקס ומספר המקומות ברישיון הוא 8
קניתי אותו עם שני ספסלים אחוריים לאורך הג'יפ, מעל בתי הגלגל.
האם מבחינת טסטים אני יכול לשים שני ספסלים לרוחב? או שאני חייב לוותר על ספסל אחד ולשנות ל5 מקומות?
תעשה מה שאתה רוצה, אבל לטסט תגיע עם הספסלים האורכיים...
לאחר התקנת ספסל רוחב, ובניית שני ספסלי אורך קצרים, עברתי כבר פעמיים טסטץ
מה זה אומר?
האם בעתיד לא אתקל בבעיה - לאלוהי הטסטים הפתרונים.
כנראה שהטסטר שלי (שלא מחפף !) עדין עם ראש פתוח ולא נתפס בקטנות.
שבוע טוב לכולם
זה רק כי הסופות הארוכות הגיעו גם בגירסא עם ספסל רוחב זוגי מקורי עם שתי חגורות בטן + שני ספסלי אורך מאחור. כך אפשר היה לרשום להן ברשיון 1+7 (שניים מלפנים, שניים בספסל הרוחבי, ועוד ארבעה שיצטופפו בספסלי האורך... איך בדיוק? לאלוהי תע"ר פתרונים).
זו אחת משתי הגירסאות של 1+7 בג'יפ (השניה היא שני ספסלי אורך גדולים לאורך כל הג'יפ) שמכירים במכוני הרישוי ושעוברות טסט.
תעשה מה שאתה רוצה, אבל לטסט תגיע עם הספסלים האורכיים...
השאלה אם אני יכול לעשות שיהיה חוקי? מצידי שיהיה 5 מקומות אבל שיהיה ספסל רוחב של 3 מקומות. התכנון הוא שיהיו 3 חגורות בעלות 3 נק' עיגון, חשוב לי שישבו בבטחה גם מאחור.
זה רק כי הסופות הארוכות הגיעו גם בגירסא עם ספסל רוחב זוגי מקורי עם שתי חגורות בטן + שני ספסלי אורך מאחור. כך אפשר היה לרשום להן ברשיון 1+7 (שניים מלפנים, שניים בספסל הרוחבי, ועוד ארבעה שיצטופפו בספסלי האורך... איך בדיוק? לאלוהי תע"ר פתרונים).
זו אחת משתי הגירסאות של 1+7 בג'יפ (השניה היא שני ספסלי אורך גדולים לאורך כל הג'יפ) שמכירים במכוני הרישוי ושעוברות טסט.
אבל אני התקנתי לבד...
והרשיון היה מראש ל- 1+7.
בכל מקרה,
אם אתה חושש/רוצה ליגליזציה של העסק - את הסיפורים על עמדה 1 אתה כבר בטח מכיר.
תחליט לבד...
אין בעיה שתתקין לבד, אבל אם זה לא מושב מקורי של תע"ר ואתה צריך לבקר בעמדה 1, מוטב שיהיה לך אישור חתום ממתקין מוסמך.
מושבי אורך לא מחויבים בחגורות. מושבי רוחב כן מחויבים.
ספסל עם שלושה מקומות לרוחב, חייב בשלוש חגורות.
לפני שמגיעים לעמדה 1 צריך לוודא מידות צמיגים ברשיון, וו גרירה, כננת, פתוח/סגור וכו' - הכל צריך להיות תואם למה שכתוב ברשיון.
עכשיו צריך "להקטין" את הג'יפ - להרכיב הצמיגים על ג'טים צרים ללא אופסט כדי שלא יבלטו, להנמיך קפיצים ככל האפשר, גם אם זה אומר להרכיב קפיצים ישנים ועייפים שכבר ממש שוכבים, ככה אוהבים שם. נמוך.
לוודא שאין נזילות/חופשים בשום דבר - אבל את זה אתה צריך לוודא בשבילך, לא בשביל הבוחנים.
תצטיד בהרבה אורך רוח, כי בכל מקרה יטרטרו אותך שם. המקום הזה הוא שורש כל רע במדינה העקומה הזו.
תודה חברים
נראה לי שעדיף להחליף לפני הטסט....
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.