התחברות

צפייה בגרסה מלאה : מוסכים מומלצים לויטרה

Inbar2
06-11-10, 19:43
לפני כשבוע רכשתי ויטרה 93', ואני מעוניין לבצע יישור קו. הדברים המרכזיים שעלו בבדיקה הם:

חופש (רציני) בציריות הקדמיות בחיבור עם הגלגלים
חופש (קטן) ביוק + צלב בחיבור עם הסרן האחורי
חופש (קטן) בתפוח השמאלי
מצבר בסוף ימיו...

כמתבקש, עברתי על השרשור "בעלי מקצוע מומלצים", אך קיבלתי את הרושם שכמעט כל המוסכים שהומלצו שם מתעסקים רק עם סמוראים וג'ימינים. רק כדי לוודא, הרמתי טלפון לליאור מזוקי-לנד והוא אמר שאכן זהו המצב.

לכן - אשמח לקבל המלצות למוסכים בהם ניתן לבצע את הטיפול הנ"ל. האזורים הרלוונטיים הם אזור חיפה ואזור פ"ת (הרכב נודד בין שתי הערים...).

נדב42
07-11-10, 00:26
2 מוסכים על הדרך:

טופ גיר רעננה - ארז סנטו - מקצוען, מתמחה בוויטארות (יש תמיד "מסדר" ויטארות ליד המוסך), אבל לרוב עמוס מאוד 054-4434580
סטורם 4X4, נמצא בטירה (ליד כפ"ס) - עבד - יוצא סיירת שבלול, שילוב של מוסך/סדנת שיפורים, עוסק בעיקר בג'יפים, שירות מעולה וסבלני 050-5870515

בהצלחה, ואל תתבייש לשאול כל מה שאתה לא בטוח לגביו, אנחנו כאן כדי לעזור ...

ברוך הבא למשפחה :p

נדב.

eli8ball
07-11-10, 01:31
דבר ראשון מברוק על הויטארה וברוך הבא למשפחה;)

מצבר זה ברמתך - פרק את הקטבים ותחליף מצבר... ממש לא סיפור

לגבי החופש ביוק סרן אחורי - ביציאה מהטרנספר או בכניסה לסרן עצמו? וחשוב יותר - האם יש הגבהה? אם כן עלול להצביע על הגבהה שגרמה לזוית עבודה לא נכונה ורצוי לתקן את זה לפני שיגרמו נזקים.

בכל מקרה - בהצלחה ואם נוכל לעזור בעצות רעיונות וכו' אז בשמחה

shiko333
10-11-10, 21:52
ממליץ בחום על מוסך רווה בחיפה , שרות אדיב מהיר אמין ומקצועי.
פתרו לי כמה בעיות עם הויטרה והיו הגונים מבחינת מחיר.
אגב בזמנו סגרתי עם הבעלים הנחה לכל הגיפונים של החברה שלי כאן מהאזור שהיו זקוקים לטיפולים לרכבים שלהם.
אם תרצה אשמח להרים לבחור טלפון ולבקש ממנו שיטפל בכך וידאג למחיר סביר.-זה המספר של המוסך : 04-8510110

-->