צפייה בגרסה מלאה : איתורן או פוינטר
מבקש לדעת מאנשים שהותקנה בריכבם אחת מהמערכות חוות דעת יתרונות חסרונות מחיר מקום להתקנה וכו
תודה
אותו חר* בגדול
יש לי נסיון לא רע (בגדר לא מועיל לא מזיק) בעיקר עם איתורן.
תוודא שההתקנה נעשית במקום שיודע מה הוא עושה כדי שלא תסבול מבעיות אח"כ (אני ממליץ על בן-חמו בחיפה אם אתה מהאיזור).
באוטו של אשתי מותקנת מערכת סקיילוק של רב בריח. היא מותקנת עם פטנט מעצבן ביותר - מחוברת לאור הפנימי ברכב ואם השארת אור אז מבחינתה הדלת פתוחה והיא מצפצפת בלי להפסיק... אחד הרעיונות ההזויים ששמעתי.
אני לא מכיר אף אחת מהמערכות, לא יודע מה ההבדלים ביניהן. אני כן יודע שפוינטר תומכים שנים בקבוצות ספורט מוטורי, ולנו, הצרכנים הפשוטים, יש רק דרך אחת לומר להם תודה על זה.. ואם אפשר, לבקש מנציג השירות שגם יעביר את המסר הלאה, להנהלה.
אסף.
http://www.jeepolog.com/with.php?pic=baja_revivim_october2010/baja_zeelim_2010_034.JPG
מה שאסף אמר.
פוינטר הם מהחברות המסחריות הגדולות הבודדות שתומכות בספורט מוטורי בסכומים גדולים, בעקביות, שנים ארוכות. אני חושב שזו סיבה מצוינת לבחור בהם. אני מניח ששני השרותים האלו עונים על הצרכים ועולים פחות או יותר אותו דבר... וגם אם, כמו שגלעד כתב, זה אותו ח*ה - אז אני בוחר בח*ה שתומך בספורט מוטורי :D )
ההבדלים בין איתוראן ופוינטר הם זניחים במכשירי האיתור
חשוב ביותרמיקום ההתקנה-במידה וזו התקנה לפי מפרט היבואן(דרישות מיקום של היבואן)יקח לגנב 5 שניות לנטרל את המערכת.
במידה וההתקנה אינה מוגבלת בהנחיות היבואן יש דרכים חכמות יותר,
ממולץ להוסיף יחידה נוספת שנקראת עלוקה-בדרך כלל היא מוסלקת בחוכמה וגם עם מנטרלים את המערכת הראשית היחידה הזו ממשיכה לשדר את מיקום הרכב.
לאיתוראן יש יותר אנשי שטח מאשר לפוינטר ויותר מסקיילוק.
למען הגילוי הנאות הייתי פעם אוכף(איש שטח-סייר)באחת החברות-בשתי הראשונות איתוראן ופוינטר האוכפים(סיירים)עושים עבודה מדהימה,
לאיתוראן יש עוד שירות שאין אצל המתחרות-ראה באינטרנט בדף הבית שלהם-אינני רוצה לפרסם אותן,
סך הכל לעניות דעתי זה כדאי-אנו מחזיקים שלושה רכבים בבית והם בהחלט באחת החברות,
בהצלחה
יוסי
איך אני אגיד את זה בעדינות, ייתכן שכל תשומת הלב הולכת לספורט המוטורי.
אני אקצר בסיפור.
כאשר התקשרתי להודיע על ניתוק מפוינטר הם ביקשו לדעת את הסיבה, מסרתי שזה בגלל אמינות.
המוקדנית לא הבינה על מה אני מדבר, שאלתי אם היא רואה את הרכב על המסך, אמרה שהיא צריכה להתחבר למערכת אחרת ולאחר מכן מסרה שהיא רואה את האוטו.
הבעייה היחידה נעוצה בעובדה שהמערכת הוטמנה אחר כבוד בפח של חשמלאי שסייע לי בפירוק שלה.
מהסיפור הארוך יותר ניתן להבין גם מדוע פורקה המערכת מהרכב.
עוד "המלצה" לפוינטר.
http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=41440
אלון
אז אצלי המצב הפוך.
בעוונותי הרבים אני אחראי על כמה עשרות רבות של כלי רכב אשר רובן משאיות .
פוינטר עדיפה על איתורן מבחינת ציוד ושירות (גם טלפוני וגם תחנות שירות):D
ולאיתורן היתרון מבחינת כמות האוכפים .
לאחר אין ספור בעיות עם מערכת איתורן ובעיות בקבלת שירות ניתקתי את כולן!
העברתי את הכל לפוינטר ומאז שקט -אין אזעקות שווא וניסיון גניבה נגמר באי יכולת של הגנבים להתנעת הרכב .
לדעתי ועל סמך ניסיוני האישי פוינטר עדיף .
חנן-ג'יפולוג
13-11-10, 08:09
בתור זה שמתקן את הרכבים שנתקעים בגלל המערכות האלה:
אמינות המע' ביחס לאמינות הרכב המקורי היא אפסית וכ99 אחוז מהתקלות שקשורות בבעייה אלקטרונית שמפריעה להתנעה הן מהמערכות האלה.
אני מדריך את האיש בניידת השירות שלנו איך לעקוף אותן כשהם נתקעים בשטח. המע' תמיד מנתקת באותו מקום עבור אותו סוג רכב. לבטל אותה זה משחק ילדים. לאדם בלתי מיומן שמקבל הוראות טלפוניות ונזהר לא לשבור פאנלים ברכב זה לוקח כעשר דקות. לגנב שלא מעניין אותו כלום זה יקח כמה עשרות שניות.
יש חברות שמתקינות מע' שמתחברת לקו התקשורת של הרכב ע"מ שהם יוכלו להתגאות בכך שהם מסוגלים להוריד נתונים אונליין מהרכב על תקלות ברכב ועל סגנון הנהיגה של הנהג. חיבור נכון של מע' כזו חייב להיעשות בצד החיצוני של מחשב חוצץ ( FMS GATEWAY ) ולא על קו התקשורת הראשי אחרת אם המכשיר הטפיל יתקלקל הוא ישבית את הרכב או יעשה מגוון של תקלות מוזרות שלא מדווחות נכון ע"י מע' האבחון העצמית של הרכב שלא מכירה את החיבור הנוסף ושרק יגרמו למוסך שלכם לדפוק את הראש בקיר בתסכול ולכם להוציא הרבה כסף על אבחון ולסבול מהשבתות חוזרות ונשנות של הרכב. היצרן אוסר על התחברות כזו לקו התקשורת ללא FMS . שימו לב ותתעקשו שברכב שלכם לא יבוצע חיבור שגוי\אסור כי המתקינים לא מקפידים על זה.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.