התחברות

צפייה בגרסה מלאה : איפה אפשר לקנות צופר כמו של משאית בטון נמוך 12 וולט??

asih
25-11-10, 23:07
איפה אפשר לקנות צופר כמו של משאית בטון נמוך 12 וולט??

ירון גל
26-11-10, 00:37
לא יודע מזה צופר של משאית בטון
עם הכוונה לצופר רוורס הם יכולים לעבוד מ1V עד 30V פשוט ככל שהוולטז יותר חזק זה יותר מרעיש

לילד שלי חיברתי 4 בטריות D וזה עשה הרבה יותר מידי רעש

תומר א.
26-11-10, 12:19
משאית בטון נמוך??????
אם אתה מתכוון לצופר אויר אז יש כאלה, לא חוקי להתקנה ברכב

BackDoorMan
26-11-10, 13:10
לא חוקי אבל כיף אדיר, היה לי פעם כזה.
והשתמשתי בו בעיקר לסילוק נדחפי נתיב מסוכנים, כאלו שבלי איתות וללא התרעה כלשהי, בחרו להדחף פתאומית לתוך הנתיב שלי .
זו חויה מתקנת לצפות בסבתא עם שרייד מרימה 2 גלגלים באויר בנסיון מרהיב לחזור לנתיב המקורי אחרי שמיעת התרועה המאיימת משלושת השופרות .

סופת המדבר
26-11-10, 17:51
לא יודע אם מותר לספר אבל יש לי בג'יפ צופר אויר כזה של משאית
והוא מוזן\מקבל אויר מהקומפרסור שיש לי בגיפ
נכון שזה כיף לצפור למישהו ברמזור שהוא ישר מסתכל אחורה מחפש משאית (אבל רק שהוא מעצבן אותי)
ובמקור הוא בישביל טיולים להודיע לכולם שה''אונייה'' יוצאת ושיעלו כבר לגיפים

יונתןמצפה
26-11-10, 18:36
זו חויה מתקנת לצפות בסבתא עם שרייד מרימה 2 גלגלים באויר בנסיון מרהיב לחזור לנתיב המקורי אחרי שמיעת התרועה המאיימת משלושת השופרות .

אני מאד מקווה שהמשפט הזה נאמר בצחוק, ואם כן אז מחובתך לציין זאת במפורש!

ולגביך סופת מדבר, אנא השתדל לא לטייל באזור שבו אני מטייל... (וכן, אתה הוא זה שצריך להשתדל ולא אני!)

מצטער על השפה התוקפנית אבל השרשור הזה מעצבן אותי...

תומר א.
26-11-10, 20:08
לא חוקי אבל כיף אדיר, היה לי פעם כזה.
והשתמשתי בו בעיקר לסילוק נדחפי נתיב מסוכנים, כאלו שבלי איתות וללא התרעה כלשהי, בחרו להדחף פתאומית לתוך הנתיב שלי .

היה לי פעם צופר חוקי אבל מאד חזק, יום אחד אידיוט עם פרייבט התקרב אלי יותר מדי, ציפצפתי
מהבהלה הוא איבד שליטה וכמעט נמרח על גדר ההפרדה.
אותי זה לא הצחיק.

סופת המדבר
26-11-10, 20:18
אמרתי בפירוש שאני מצפצף רק ברמזור לרכב שעומד ואולי מדבר בטלפון
אבל מה שבטוח שהירוק כבר הופיע מזמן והוא עדיין תקוע אז נותן לו איזה פיפ קטן
ורוב הזמן השימוש שלו רק בשטח להודיע לכולם שאני זזתי ומי שרוצה יבוא

אסף ב
26-11-10, 22:09
אם אני לא טועה יש גם כאלה מוזני חשמל עם אפקט משאית לא רעים בכלל... דרך אגב-הצופרים בניידות משטרה הם חשמליים והם חזקים לאללה...

השאלה היא איך מתקינים? נראה לי חאפרי רצח למשוך פלוס ומינוס מהמצבר עם ממסר על הדרך...

יונתןמצפה
26-11-10, 22:32
אמרתי בפירוש שאני מצפצף רק ברמזור לרכב שעומד ואולי מדבר בטלפון
אבל מה שבטוח שהירוק כבר הופיע מזמן והוא עדיין תקוע אז נותן לו איזה פיפ קטן
ורוב הזמן השימוש שלו רק בשטח להודיע לכולם שאני זזתי ומי שרוצה יבוא

סופה, לא דיברתי על הקטע של הרמזור (למרות שזה מרגיז לא פחות).
השפה ה"תוקפנית" שלי באה כי זה מסוג הדברים שמשגעים אותי, אגב גם מעבר לדפי האתר..

תבין, כשאני בטיול בטבע אני מחפש את השקט, את הריחוק מהשגרה, מההמולה של היום-יום. אם כשאני בטבע בטיול אני מתחיל לשמוע צופרים קולניים או לחילופין מוזיקה בקולי קולות זה פשוט הורס לי את הטיול.
תבין שיש גם אנשים שהסגנון הזה לא לטעמם. אם אני נמצא בדיוק מעבר לגבעה ואתה חושב שאתה לבד כשאתה נותן בזמבורה זה פשוט פוגע בהנאתם של אחרים.

תחשוב על זה פעם הבאה כשאתה צופר בקולי קולות.
ולגבי הרמזור, יש פתרון יותר נעים וזה פשוט לתת קטנה עם האורות או אם אין ברירה להשתמש בקטנה בצופר הרכב הרגיל .
לא רואה סיבה להקפיץ למישהו את הלב לתחתונים עם זמבורה של משאית רק כי הוא שנייה ניצל את הרמזור לכוון תחנות ברדיו...

nir.samo
27-11-10, 01:23
סך הכל יכלה לעמוד אחריו משאית ולצפור לו זה לא שהצופר הזה מעיר את המתים...
אגב גם במדבר עם כל הרעש של המנועים הצופר מפריע לך? מילא אם היית רוכב אופניים.

יונתןמצפה
27-11-10, 09:20
אגב גם במדבר עם כל הרעש של המנועים הצופר מפריע לך? מילא אם היית רוכב אופניים.

אני גם רוכב אופניים.
ונוסע על סמוראי. על איזה מנוע אתה מדבר??

GodsFather
27-11-10, 10:36
בין הנסיון לחנך אנשים, לבין מענה לשאלה הזו קיים פער די גדול ובוא נשאיר את החינוך למקומות אחרים.
כל אחד ושיקוליו להתקנה של אביזרים אלה או אחרים, כל אחד ומה שמסב לו נחת.
אם ההתנהגות של מישהו מפריעה לכם - דברו איתו בה"פ או התלוננו על הודעה "רעה". אפשרות נוספת שרבים אינם מתייחסים אליה היא כתבה ב"דעה אישית" כאן באתר. נסו אותנו.

עכשיו חזרה לשרשור -

חוקיות של צופר אויר היא דבר אחד שעלה פה בשרשור וממה שאני יודע זה כבר הותר להתקנה בשנים האחרונות. אני לא זוכר איפה קראתי את זה (אולי אפילו כאן), אבל ממה שאני יודע, זה מותר. בעבר זה היה אסור אך לא עוד.

לגבי קניה- בכל חנות אביזרי רכב שמכבדת את עצמה אפשר לקנות צופרים חזקים בין אם אויר ובין אם חשמליים. אגב, אין סיבה לדעתי ומנסיוני לחבר צופר אויר כשיש חשמליים שנותנים את אותו אפקט בדיוק - בתכלס, אתה רוצה צופר חזק ורועם, זה הכל.
בכל מקרה, אפשר תמיד לבדוק את הצופר רגע לפני הקנייה על ידי יציאה לרכב וחיבור פלוס מינוס רגעי.

ואנקדוטא -
כשהיה לי אופנוע היה בו צופר שהבעלים הקודמים הרכיב שהיה נותן בדיוק את האפקט הזה - "תדעו שאני כאן!" - הצופר הזה הציל לי לא פעם את החיים ואו איברים בגופי שהיו נקטעים כתוצאה מהיעדרו. כך גם רוכבים אחרים שאני מכיר ופגשתי בחיי. (סבתות, דברני סלולר, חאפרים שחותכים, אמהות שמנגבות לילדים את האף, סתם מעופפים בנהיגה ועוד)

יונתןמצפה
27-11-10, 10:41
בין הנסיון לחנך אנשים, לבין מענה לשאלה הזו קיים פער די גדול ובוא נשאיר את החינוך למקומות אחרים.

מקבל ומפנים.
ובכל זאת, ראה הודעה פרטית...

ERAN NO 1
27-11-10, 11:56
בעבר הרחוק וגם כיום באמריקה מתקינים צופרי אויר עם שסתומי אויר (מופעל במשיכת כבל ) על מערכת האויר המקורית של המשאית דבר שאם מתקלקל מסכן את מערכת הבלימה של המשאית (לדעתי זה לא חוקי בארץ)
אבל היום יש צופרי אויר עם שסתום חשמלי כאשר האויר עדיין ממערכת האויר המרכזית של המשאית (אין לי מושג אם זה חוקי או לא ) %99.9 אם לא 100% מגיעות עם זה

באוטו דיפו (אם זה עדיין קיים הדבר הזה) וכמעט בכל חנות לאביזרי רכב יש את המערכת הזו עם צופרים שאפשר להתקין בקלות (שוב לא יודע לגבי חוקיות וזה לא מעניין)

RONI
27-11-10, 12:09
יש לי בשבילך צופר אוויר מחומש קנים שירד מהגיפ שלי לפני שנה .
אתה מוזמן לשלוח לי הפ אם אתה מעוניין ,[אני לא ]!

BackDoorMan
27-11-10, 21:30
אני מאד מקווה שהמשפט הזה נאמר בצחוק, ואם כן אז מחובתך לציין זאת במפורש!

ולגביך סופת מדבר, אנא השתדל לא לטייל באזור שבו אני מטייל... (וכן, אתה הוא זה שצריך להשתדל ולא אני!)

מצטער על השפה התוקפנית אבל השרשור הזה מעצבן אותי...

טוב , היא לא הרימה שני גלגלים, רק מתחה את מעטפת זוית הגלגול בשרייד לגבול שלא ידעה שקיים קודם, מצטער אבל אין לי סנטימנטים מיותרים לאדיוטים על הכביש שמסכנים אותי.
כשמישהו חותך פתאומית לתוך הנתיב שלי בלי איתות ובלי כלום , אין לי מושג עד כמה מפותחת השמיעה
שלו כשהוא מסתגר מאחורי חלונות מורמים, רחשי מזגן ולפעמים גם מוזיקה או רדיו בעוצמה המתגברת בקלות על צופר סטנדרטי.

asih
27-11-10, 21:43
הכוונה לצופר ב "טון נמוח" כמו של משאית
16 תגובות אבל אף אחת לא ענתה על השאלה

boaz avrahami
28-11-10, 00:15
איזה שרשור הזוי....כמה צחקתי.

אגב-
אתה מחפש:
צופר, בטון נמוך
או
צופר טון נמוך

ממש לא טון נמוח או צופר של משאית בטון כמו שאחדים הבינו בטעות...

לו רק היית שם פסיק במקום.

:-)

WildLove
28-11-10, 02:17
אני לא בעד,
אבל אני מניח שאתה מחפש משהו כמו זה:
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ELECTRIC-132dB-HIGHWAY-BLASTER-HORN-Low-Tone-12V-/180478656643?pt=LH_DefaultDomain_100&hash=item2a055dc083
(הוא שולח לארץ)

gp1
28-11-10, 08:57
http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=7874

Orang
28-11-10, 23:29
איפה אפשר לקנות צופר כמו של משאית בטון נמוך 12 וולט??
חחח...קרעת אותי מצחוק...
אתה מתכוון שאם זה שאתה צופר לו לא יזוז מהדרך, אז המערבל שמלא בבטון ידאג להזיז אותו ?
או לסתם צופר כזה למשל: http://www.youtube.com/watch?v=rHzs36BjAG8
או כזה : http://www.youtube.com/watch?v=fTRMJPLmX98
או הכי פשוט כזה: http://www.youtube.com/watch?v=3P8Cxn07BcY

GodsFather
29-11-10, 04:28
השרשור מתחיל למצות את עצמו.

אם אין למישהו להוסיף דברים מועילים בשרשור (לא חינוך, לא בדיחות), נסיים בזאת.

-->