התחברות

צפייה בגרסה מלאה : איפה אני משיג נגד 3.9k omh watt 0.5

אשר צור
02-12-10, 15:18
בחנות היחידה לרכיבי אלקט' באזור שלי אין את הנגד המבוקש.
מישהו יכול לתת לי מס' טלפון וכתובת של חנות במרכז?

חנן-ג'יפולוג
02-12-10, 15:39
זה נשמע מוזר שאתה ו/או הם לא יודעים לקמבן משהו עם מה שיש, משניים שלושה נגדים בטור/במקביל או קומבינציה ביניהם. אתה לא צריך להיות קפדן לגבי ההספק, רק שיהיה גדול מ0.5 וואט.
למעשה, אני מהמר בבטחון רב שיש לך בבית מחשב/מכשיר אלקטרוני ישן זרוק כלשהו ואתה יכול לארגן ממה שנמצא בו את ההתנגדות הרצויה בלי לצאת מהבית בכלל, וגם סביר מאוד להניח שאין צורך רציני בהתנגדות המדויקת שציינת, תקן אותי אם טעיתי למקרה הספציפי שלך. בד"כ מדובר בנגד PULLUP PULLDOWN או מפחית זרם כלשהו שערך התנגדות "על בערך" יהיה מספיק טוב בהחלט.

יש כמה חנויות בשדרות הר-ציון בתל אביב.

אוו ספידומטר
02-12-10, 16:14
א. אבן אלקטרוניקה-03-6883707
סימן טוב- 03-6877430

סיגל

אשר צור
02-12-10, 16:34
זה נשמע מוזר שאתה ו/או הם לא יודעים לקמבן משהו עם מה שיש, משניים שלושה נגדים בטור/במקביל או קומבינציה ביניהם. אתה לא צריך להיות קפדן לגבי ההספק, רק שיהיה גדול מ0.5 וואט.
למעשה, אני מהמר בבטחון רב שיש לך בבית מחשב/מכשיר אלקטרוני ישן זרוק כלשהו ואתה יכול לארגן ממה שנמצא בו את ההתנגדות הרצויה בלי לצאת מהבית בכלל, וגם סביר מאוד להניח שאין צורך רציני בהתנגדות המדויקת שציינת, תקן אותי אם טעיתי למקרה הספציפי שלך. בד"כ מדובר בנגד PULLUP PULLDOWN או מפחית זרם כלשהו שערך התנגדות "על בערך" יהיה מספיק טוב בהחלט.

יש כמה חנויות בשדרות הר-ציון בתל אביב.

הרגת אותי. אין לי מושג על מה אתה מדבר.
אני צריך לחבר נגד עם הערכים שציינתי כדי לבצע מעקף לתקלה.
לא יודע אם ערכים אחרים ישנו לכאן או לכאן.
תודה על העצה, אני אגש לחפש איזה טרנזיסטור ישן.

tzagi
03-12-10, 06:31
הרגת אותי. אין לי מושג על מה אתה מדבר.
אני צריך לחבר נגד עם הערכים שציינתי כדי לבצע מעקף לתקלה.
לא יודע אם ערכים אחרים ישנו לכאן או לכאן.
תודה על העצה, אני אגש לחפש איזה טרנזיסטור ישן.

כרית אויר?

אשר צור
03-12-10, 07:10
כרית אויר?

חיישן EGR

tzagi
03-12-10, 07:42
גם ראוסטט יעבוד,
אתה צריך רכיב עם התנגדות נמוכה להשתיק את המחשב
הערך המדוייק אינו קריטי, כול עוד המעגל לא פתוח או סגור, כמובן שזה גם תלוי בפרוטוקול, OBD2 יהיה יותר רגיש מגרסאות מוקדמות יותר.
אגב, נסה להרחיק את הנגד ממקור חום אם אפשר.

אשר צור
03-12-10, 15:12
גם ראוסטט יעבוד,
אתה צריך רכיב עם התנגדות נמוכה להשתיק את המחשב
הערך המדוייק אינו קריטי, כול עוד המעגל לא פתוח או סגור, כמובן שזה גם תלוי בפרוטוקול, OBD2 יהיה יותר רגיש מגרסאות מוקדמות יותר.
אגב, נסה להרחיק את הנגד ממקור חום אם אפשר.

אני ב OBD1. אין בעיה של חום באזור.
מזה ראוסטט?

-->