התחברות

צפייה בגרסה מלאה : הערכת חילוץ של volta

lior3011
11-12-10, 19:01
אז ככה חשבתי ליקנות את הערכת חילוץ של volta

דגם 960096
מפרט טכני

הערכה מכילה 15 מוצרי חובה הכוללים:
כבל התנעה 950 אמפר
קומפרסור מקצועי לרכב ולשטח
רצועת גרירה
פנס דינמו
פלייר שפיץ
מברג פיליפס
מברג רגיל צינור שאיבת דלק
סט משפכים
סכין יפני
אזיקונים
סט נתיכים
פנקס ואקום
עט חבקי צינורות
סטיקלייט

בעיקרון יש לי מחיר טוב עליה ואני רוצה לדעת עם מישהוא מכיר את הקומפרסור שלהם ועם הוא מספיק טוב לניפוח גלגלים של גיפ או שלוקח לו שבעו לנפח

קישור לערכה http://www.21.tv/p-82875/ערכת_שימוש_לרכב_שטח הכי חשוב לי זה הקומפרסור

חנן-ג'יפולוג
11-12-10, 19:16
אני לא מכיר את הפריטים הספציפיים אבל לאור המחיר המוצע אני מבטיח לך שאין שם שום דבר איכותי או מספק לניפוח בזמן סביר של ארבעה גלגלים ברכב שטח.

קומפרסורים סבירים ליישום כזה מתחילים באיזור ה4000 ש"ח. תסתכל על הכלים של WARN ב"אישטח" ותבין על מה מדובר.

gali
11-12-10, 19:24
אני לא מכיר את הפריטים הספציפיים אבל לאור המחיר המוצע אני מבטיח לך שאין שם שום דבר איכותי או מספק לניפוח בזמן סביר של ארבעה גלגלים ברכב שטח.

קומפרסורים סבירים ליישום כזה מתחילים באיזור ה3000 ש"ח. תסתכל על הכלים של WARN ב"אישטח" ותבין על מה מדובר.

למה ככה חנן? קומפרסור של ל.כ. כבר 6 שנים עושה לא מעט עבודה על דיפנדר ומרים אותו ללחץ נסיעה בדיוק בזמן שהתה מרווה רותח על הגזיה. כולה 400 ש"ח ומדהים (טפו טפו טפו...מלח מים).

lior3011
11-12-10, 19:30
חבריה אז איזה קומפרסור אתם מציעים אני לא מחפש משהוא מקצועי ביותר אני מחפש משהוא שלא יקר בסכומים של 5000 שח אני מוכן להשקיע עד 400-500 שקל לקומפרסור טוב שיעשה את העבודה אשמח להצעות לקומפקסור שאתם מכיר או מישתמשים

חנן-ג'יפולוג
11-12-10, 19:31
גלי, ניסיתי שלושה כאלה עד שהתייאשתי סופית. מדובר בזבל עופות. הם אפילו היו מהגירסה היקרה והחזקה יותר, שני ראשים ב700 ש"ח.
גם לגבי הזמן שציינת, הוא לא סביר לטעמי. זה שאתה מנצל 15-20 דקות להנאה של של שתייה חמה זה פתרון מצוין ברמה הפרקטית. זה לא עושה את זמן הניפוח הזה לסביר, לטעמי. סביר זה 3-4 דקות לכל הרכב, כולל הוצאת וקיפול האביזרים, אחרת עדיף לנסוע לתחנת דלק. כמובן שזה עניין אינדיבידואלי ואני בטוח שיש הרבה שיחלקו עליי.

אחרי שנים של נסיונות כושלים עם כלים בטווח הזול והבינוני הלכתי על הפתרון האולטימטיבי, שגם לא עלה הרבה:
http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?p=341564&highlight=%E0%E9%F0%E2%F8%F1%E5%EC#post3 41564

הכוכב הכחול
11-12-10, 19:41
1.- http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=47767&page=2

והתשובה לשאלתך
2.- http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=48033

תתחדש

( גילוי נאות- גם אני לקוח מרוצה של אישטח ).

lior3011
11-12-10, 19:48
אחי לא כל כך עשית לי סדר בראש אתה אומר שכדאי ליקנות את הקומפרסור שפורסם בלינק השני

יונתןמצפה
11-12-10, 20:18
מתוך הקישור שנתת:
http://www.jeepolog.com/forums/attachment.php?attachmentid=29431&stc=1&d=1292091466
התמונה הזו מספיקה כדי לראות ששום פריט מהפריטים שיש שם לא ממש שיתפקד ברגע האמת. שלא לדבר על הרצועה שנראה שיכולה להוות סכנה של ממש.
מזכיר קצת את הערכות כלים 700 חלקים ב- 70 שקל וששום כלי שם לא באמת עובד תחת עומס.
בקיצור, עזוב.

אגב, גם אני ממליץ על הקומפרסור של אישטח מנסיון קצר של מספר חודשים.

gali
11-12-10, 20:38
גלי, ניסיתי שלושה כאלה עד שהתייאשתי סופית. מדובר בזבל עופות. הם אפילו היו מהגירסה היקרה והחזקה יותר, שני ראשים ב700 ש"ח.
גם לגבי הזמן שציינת, הוא לא סביר לטעמי. זה שאתה מנצל 15-20 דקות להנאה של של שתייה חמה זה פתרון מצוין ברמה הפרקטית. זה לא עושה את זמן הניפוח הזה לסביר, לטעמי. סביר זה 3-4 דקות לכל הרכב, כולל הוצאת וקיפול האביזרים, אחרת עדיף לנסוע לתחנת דלק. כמובן שזה עניין אינדיבידואלי ואני בטוח שיש הרבה שיחלקו עליי.

אחרי שנים של נסיונות כושלים עם כלים בטווח הזול והבינוני הלכתי על הפתרון האולטימטיבי, שגם לא עלה הרבה:
http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?p=341564&highlight=%E0%E9%F0%E2%F8%F1%E5%EC#post3 41564

5-6 דקות מקס' - על גזייה ביציאה מהשטח. לי יש את הדגם הישן והטוב, על החדש עם שני הראשים גם אני שמעתי שהוא זבל.
שלי די דומה לזה שיש באתר של עידן E-Shetach ויש לי צמיגים גדולים.

חנן-ג'יפולוג
11-12-10, 21:03
גם אלה עם הראש הבודד שהיו לחברים לטיול קרסו כשהיה צריך אותם.
המבנה המכני של המדחסים האלה לא מתוכנן לעבודה ממושכת, בלי שמן ובלי קירור מספק. זה טוב לחירום, בקושי.

Saar
11-12-10, 22:16
תעשה טיול ל "ל.כ." ליד צריפין....
רצועות גרירה במחיר שפוי, מברגים ושאר כלים באיכות סבירה (לי הם מספיקים ואני משתמש בכלים לא מעט - לא רק ב"מקרה חירום")
לא מכיר את הקומפרסורים החדשים שלהם, על הישנים ב 400 ש"ח שמעתי דברים טובים ויצא לי להשתמש בהם מספר פעמים - לא רעים, לא 3-4 דקות לכל הרכב, אבל 5-10 בהחלט...

הפנס, המשפכים וכו' נראים לא משהו (ספציפית את הפנסים האלו ניתן היה לקנות ב 5 ש"ח בפיראט האדום לפני שנתיים - קניתי 4 לילדים, אף אחד לא ממש עובד :-) )
לא חסרים פנסי לדים טובים במחירים טובים - דיל אקטרים.
גם בל"כ יש פנס לדים שאני מאוד מרוצה ממנו - אבל הוא יקר - 180 ש"ח.
סער.

דרור ברלי
11-12-10, 22:53
מנסיון מצוין, אני מוצא את הקומפרסורים הפשוטים של ל.כ/אישטח (אלה שסביב 400-500 שקל) כקומפרסורים מצויינים. שנים על שנים של עבודה ללא תקלות - במצטבר, הקומפרסור הזה ניפח אצלי בכל פעם ברצף (בלי לעצור להתקרר או משהו דומה) ארבעה צמיגי 31 של סופה, עשרות רבות מאוד (מאוד!) של פעמים בלי שום בעיה ושום תקלה. הוא היה ממשיך לעשות זאת עד היום אלמלא נגנב עם הג'יפ. לפני שנה וקצת, לכבוד הג'יפ החדש, רכשתי שוב בל.כ. קומפרסור חדש זהה בלי שום התלבטות וגם הוא מצוין.
נכון שזה אולי לא קומפרסור "מקצועי" או מיועד לעבודות באמת קשות וממושכות, הוא אולי לא מנפח ארבעה צמיגי 31' מ-10-15PSI ל-30PSI ב-3 דקות אלא ב-10 דקות +, אבל זה לא שופל, זה רק ג'יפ. ולאן בדיוק אני ממהר?....

את הקומפרסור הדו-ראשי היקר יותר אני לא מכיר. אין לי דעה עליו.

ניר.א
11-12-10, 23:16
אני קניתי לא מזמן את הקומפרסור שהציע לי עידן (אישטח).
טבילת האש שלו היתה לפני שבוע כשיצאתי לחניה ומצאתי שאחד הגלגלים בטנדר יושב על הג'נט
(מסתבר שזה מה שקורה כשנכנס לו בורג) הקומפרסור ניפח אותו מאפס ל40 PSI ב פחות מ10 דקות הוא לא התחמם ועושה רושם שהקניה היתה מוצלחת לא פחות מהשרות הטוב של עידן.
ואני עושה לו פרסומת רק משום שכבר פעמיים קניתי אצלו דברים והשרות היה טוב ,מהיר ואדיב
ומגיע לו הפירגון.

סוזי המשתוללת
11-12-10, 23:42
למה ככה חנן? קומפרסור של ל.כ. כבר 6 שנים עושה לא מעט עבודה על דיפנדר ומרים אותו ללחץ נסיעה בדיוק בזמן שהתה מרווה רותח על הגזיה. כולה 400 ש"ח ומדהים (טפו טפו טפו...מלח מים).

חנן
חייב להסכים במיקרה הזה
אפילו אני הייתי המום כשניפחתי לחבר צמיג של פורד אקונוליין ממצב ריק לחלוטין ל35 psi בכדקה וחצי

איש
13-12-10, 11:04
צר לי לקלקל את השבחים , סוזי אף פעם לא תיזמנתי את הקומפרסור אבל ניראה לי קצת מהר מידי דקה וחצי , אני עם 215 וניראה לי שזה עורך מעט יותר .

חוץ מיזה אני עדיין זוכר את האימרה כשרכשתי את המדחס שלהם שאלתי כמה זמן אחריות , אז הם אמרו לי אפילו לא דקה ! , לא יודע למה תמימות אולי באמת קראת גם כאן המלצות אז קניתי .
אחרי בערך חצי שנה נגזר השסתום יניקה של הבוכנה , ואני מדבר על אולי 10 ניפוחים , למזלי הצלחתי לאלתר מאיזה ספוט הלוגן חתיכת פלדה בערך באותו העובי וגזרתי אותה לצורה של השסתום , מאז זה עובד טוב אבל אמינותו אצלי מוטלת בספק .

קיצר במילים אחרות לא הייתי בדיעבד קונה את זה שוב , לפחות לא מהם איש שטח נותן אחריות של 12 חודשים על מדחס עם נתונים זהים זה כבר נותן רושם יותר חיובי .
אם כבר סחורה סינית עלומת שם אז לפחות אחריות ושירות שעומד מאחוריו .

יש לי חבר שרכש דרכם קומפרסור t-max הוא לא הצליח לעבוד אפילו פעם אחת "נפל מת" .
אחרי זה הממיר מתח 1000 וואט שניבדק ואפילו לא עמד בחצי מזה .
אני רכשתי גק 8 טון טלסקופי שלא מצליח להיסגר בסוף השימוש שלו ונתקע מתחת לרכב...
אין לי שום דבר נגד ל.כ אבל אני חושב שצרכים להבין גם מה טיב מכלותם .

כן אני מרוצה מהרצועת גרירה שלהם ,וכל מיני ברזלים כאלה ואחרים שהם מוכרים שם חולצים ,בוקסות לא רעות אפילו טובת (ידיות על הפנים ) , יאמר לזכותם שהם החזירו לחבר שלי את כל הכסף בחזרה בלי יותר מידי בעיות .

גלעד.

-->