צפייה בגרסה מלאה : ציריה שבורה ב-AMC , מה עדיף?
התברר לי שהציריה השמאלית בסרן (AMC צר) שבורה ואני מתלבט האם לקנות סרן אחר מפירוק או להחליף את הציריה?
האם ציריה חדשה עם המיסב ומחזירי השמן יעלו לי כמו סרן אחר?
מה סדרי הגודל של המחיר בהנחה שהסרן הזה אינו מבוקש וככל הנראה הוא זול יותר מהאחרים?
AvigdorAharon
26-10-04, 06:31
אם אני הייתי במקומך, והייתי מתכוון להחזיק את הג'יפ זמן רב, הייתי שוקל לקנות סרנים רחבים.
היתרונות ברורים (יציבות, חלקים) והחסרון שאני רואה הינו כלכלי בלבד.
"...איננו מספיק עשירים כדי לקנות פעמיים..."
אביגדור
אתה לא יכול להרשות לעצמך שדרוג לדנה 44 רחב? זוג סרנים 44+30 רחבים טובים יעלה פחות מ3000 אצל סמו בפעם האחרונה שבדקתי (קניתי 30 ב1100 שקלים לפני שנה וחצי).
תמשיך לברר, אולי במקרה נופל לך AMC20 במחיר מציאה, אבל הסיכוי לא הכי גדול - הם ישנים, בדרך כלל האנשים מחליפים אותם ל44 ברגע שהם גמורים - הנה אתה דוגמא טובה.
אצל רועי מיהוד (050-7313999) יש סרנים NC מחודשים מימ"ח צה"ל.
אין לי מושג מה המחירים, (יתכן ומדובר על סרני NC רחבים) בכל מקרה הדילמה קשה, אני לא הייתי ממהר כל כך להחליף דווקא לדנות למרות שזה הקונצנזוס, סה"כ המיבנה הפנימי של הדיפרנציאל ב - NC חזק יותר מהדנה ויחסי העברה הם שונים מה שיוצר רכב חסכוני יותר בדלק (אני יודע, חיסרון בזחילת סלעים בשטח, אל תצעקו, לא כולם מחפשים מיפלצת עבירות והסרן הזה מספיק ל98% מהמידבר) ניתן להשיג נעילות ובעזרת טיפול תקופתי נכון וחיזוק האומים ניתן להימנע משחיקת השינים של הציריות.
אם אתה מחליף ל- NC רחבים אתה נהנה כמעט מכל העולמות: יציבות, חיסכון בדלק, חוסן של דנה 60 , נעילות.
את החסרונות אתה מכיר.
נמרוד
אל תשקיע בסרן הזה אפילו שקל בודד.
יש שני סרנים נעולים לוקרייט, משופצים, רחבים, אחורי דנה 44 מחוזק.
אתה יכול לקנות את שניהם בפחות מ 5000 ש"ח, לא תצטער.
נמרוד (נץ),
מה זה סרני NC?
פליטת קולמוס (אופס - מיקלדת) NC=AMC
לבסוף החלפתי ציריה שרכשתי אצל ינוביץ,
כל הסיפור עלה לי כ-1000 ש"ח והרכב שוב נוסע.
פליטת קולמוס (אופס - מיקלדת) NC=AMC
או קי,
אם כך אני נאלץ שלא להסכים, סרני AMC נחותים מסרני דנה מכל הבחינות, גודל הקורונה אינו מפצה על הנחיתות. יש על הנבלות האלו המון חומר באתר וחבל לי לקרוא כאן שהוא לא מנוצל כראוי.
לצערי השקעה כספית בסרן מסוג זה היא כהשלכת כסף לפח האשפה....
רפי אני לא רוצה לבאס אותך אבל אם היית משתף אותנו בהחלטות היית יכול לחסוך הרבה כסף.
אני ראיתי גיפ שלם לפירוק עם סרן אחורי AMC וכל הגיפ כולל מנוע גיר טרנספר ועוד .... מוצע ב 1000 ש"ח לפני מיקוח.
בכל מקרה היית יכול להוסיף עוד 500-600 ש"ח ולקנות דנה 44 חדש קומפלט.
בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה עם הצירייה החדשה.
ניר לא מתווכח איתך
אמרתי
למרות שזה הקונצנזוס הסרן ידוע כבעיתי אבל מנסיוני הדל בטיפול נאות ניתן למנוע את רובן ויש לו יתרונות.
ב5 השנים האחרונות כבר טחנתי 3 סרני דנה 44 ונעילת לוקרייט אחת, אצלי הג'יפ עובד קשה כי הוא נוסע תמיד עמוס וכמעט תמיד גורר עגלות כבדות כמו כן מאחר ואני בדרך כלל לא נתקע :cry: אלא נתקעים הנלוים אלי הרי שאני גם מחלץ יחסית הרבה.
בג'יפים קודמים משנתונים מוקדמים יותר ועם סרני AMC לא היו לי את הבעיות הללו.
אני יודע שזה לא הקונסנזוס, זו דעתי הפרטית למרות כל מה שרשום כאן בפורום ובפורומים אחרים.
זו מדינה חופשית ואני מצביע "יחי ה AMC "
:lol: :lol: :lol:
נמרוד
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.