PDA

צפייה בגרסה מלאה : מבקש יעוץ בשיפור JK אנלימיטד

ארז ש.
14-12-10, 21:45
שלום רב.
אני מתכוון לרכוש בקרוב ג'יפ JK אנלימיטד וברצוני לשפר אותו במקצת לטיולי שטח, חשבתי על הגבהה של 2 והחלפה לצמיגי שטח בקוטר 33 ובהמשך גם פגושי ברזל ומיגון תחתון לאגן השמן, האם ההגבהה תספיק כי מן הסתם הם יורידו את הרכב למטה עקב משקלם ?
אם יש עוד הצעות לשיפורים קלים אשמח לקרוא.

zagi
14-12-10, 23:21
שלום רב.
אני מתכוון לרכוש בקרוב ג'יפ JK אנלימיטד וברצוני לשפר אותו במקצת לטיולי שטח, חשבתי על הגבהה של 2 והחלפה לצמיגי שטח בקוטר 33 ובהמשך גם פגושי ברזל ומיגון תחתון לאגן השמן, האם ההגבהה תספיק כי מן הסתם הם יורידו את הרכב למטה עקב משקלם ?
אם יש עוד הצעות לשיפורים קלים אשמח לקרוא.

תעשה את ההגבהה אחרי ששמת את המיגון ...

arnonshoshani
15-12-10, 06:30
ארז שלום

כאשר אדם ניגש לסדנא או לייעוץ בקשר לשידרוג הרכב האדם מולו יוכל לתת את התשובות הטובות ביותר מול המידע הרב ביותר.

בשביל להכניס גלגלים 33" אין בעיה להתקין הגבהה של 2" למרות ש 3.5" מומלצת יותר לקוטר גלגל.
בהגבהות הקטנות יותר יש לך כמה שחקנים חזקים שהם אספיר, אולדמן, בולסטר, וקוני.
לכל ערכה יש את החיסרונות והיתרונות. כאן צריך אבל להזהר. בלמים וקפיצים שמיועדים לרכב רגיל לא בהכרח יתאימו לרכב עם פגושי מתכת ומיגון מלא לרכב וגם כננת צריך להתחשב.

אני לא יודע מה היעדים הכספיים שלך אבל במידה ואתה עושה את כל העבודה במכה אחת זה יהיה יותר טוב לך ולמתקין.
מנסיוני רוב האנשים מתקינים את ההגבהה ורק אחרי שנסעו איתה זמן נוסף הם מתקינים פגושים וכננת וזה גורר אותו החלפה של הקפיצים ולעיתים גם את הבולמים.

אני אשמח לעזור בייעוץ נוסף לגבי בחירת הקיט ואם ישנם שאלות לגבי הקיטים הגבוהים יותר גם אשמח לענות לשאלותך.

ארנון שושני
052-6991704

ארז ש.
16-12-10, 13:32
קודם כל תודה על התשובה, אני מתכוון בתור התחלה רק להגביהה
הגבהה של 2 מסוג Budget Boost
והחלפה לצמיגי שטח בקוטר 33 וחשבתי להתקין בהמשך פגושים מברזל ומיגון תחתון כדי לפצות על העדר הגובה ושהג'יפ יהיה מוגן ממכות, ובכל מקרה אני כרגע מתלבט בין קניית ג'יפ משומש ולהשקיע בשיפורים או לרכוש ג'יפ חדש מהחברה 2011 שעשו לו כבר מתיחת פנים ושזה יספיק לי לטיולי שטח. אשמח לקבל חוות דעת על זה.
תודה.

ארז ש.
16-12-10, 13:36
תעשה את ההגבהה אחרי ששמת את המיגון ...
או שאגביהה עם המיגון ואגן עם ההגבהה...

-->