צפייה בגרסה מלאה : החלפת נורה בדאשבורד
כמו שרשום בכותרת - נשרפה לי הנורה הימנית בלוח שעונים ובלילה אני לא רואה את המד חום של המנוע ולא את הדלק...
כבר פירקתי את הדאשבורד פעם אחת בשביל לתקן את הצינורית מים של הווישרים...
אני לא רוצה לעשות את זה שוב לחינם..
מישהו יודע מה הדגם של הנורה? איפה קונים...? והאם חובה לפרק את ההגה בשביל להגיע למנורות...?
כמו שרשום בכותרת - נשרפה לי הנורה הימנית בלוח שעונים ובלילה אני לא רואה את המד חום של המנוע ולא את הדלק...
כבר פירקתי את הדאשבורד פעם אחת בשביל לתקן את הצינורית מים של הווישרים...
אני לא רוצה לעשות את זה שוב לחינם..
מישהו יודע מה הדגם של הנורה? איפה קונים...? והאם חובה לפרק את ההגה בשביל להגיע למנורות...?
לא כתבת איזה רכב \ שנתון
אצלי בויטרה זה כלל פירוק של הלוח שעונים עצמו ולא כל הדש בורד, והנורה היא נורה כמו של נורות חנייה, תמצא בכל חנות לחלפי רכב. בסמוראי לא נתקלתי אבל אני מאמין שזו אותה נורה, והעבודה לא אמורה להיות יותר מדי מסובכת...
GodsFather
17-12-10, 06:31
אם זה סמוראי, מפרקים רק את לוח השעונים, 2 ברגים למעלה, 2 ברגים למטה. יותר נוח לפרק גם את ההגה לפני כן, בזהירות (!)
אח"כ לוקחים את הנורה השרופה לחנות וקונים כמה שיהיה בסטוק.
אם זה סמוראי, מפרקים רק את לוח השעונים, 2 ברגים למעלה, 2 ברגים למטה. יותר נוח לפרק גם את ההגה לפני כן, בזהירות (!)
אח"כ לוקחים את הנורה השרופה לחנות וקונים כמה שיהיה בסטוק.
סמוראי 97
ואני רוצה לקנות את הנורה לפני שאני מפרק כדי לא לעשות את זה פעמיים... ( אין לי רכב נוסף בשביל לסוע לאחר הפירוק ולקנות...)
סמוראי 97
ואני רוצה לקנות את הנורה לפני שאני מפרק כדי לא לעשות את זה פעמיים... ( אין לי רכב נוסף בשביל לסוע לאחר הפירוק ולקנות...)
הנורות שאתה צריך הם T10 סה"כ בתאורה של הלוח שעונים יישנם 3 או 4 לא זוכר בדיוק
אתה צריך לפרק את המסגרת האפורה שסביב הלוח שעונים תוודא שפירקת את הברגים שתופסים אותה, (לא זוכר כמה יש אבל חלקם מתחבאים בחלקם העליון של פתחי המזגן העגולים). ואז עוד 4 ברגים שתופסים את היחידה של לוח השעונים.
כשאתה מוציא את היחידה החוצה אז בזהירות לנתק את צמות החשמל ואת כבל הספידומטר.
בהצלחה.
בטוח יש נורות אצל מיקי ספידומטירם בחולון ,
במידה ולא בא לך לעשות את העבודה הוא גם בטח ישמח לעשות .
בטוח יש נורות אצל מיקי ספידומטירם בחולון ,
במידה ולא בא לך לעשות את העבודה הוא גם בטח ישמח לעשות .
אחלה תודה!
ואני מעדיף לעשות לבד... גם ככה הבנק כבר כועס עלי בגלל האוטו.. :twisted:
ואני לא סומך על כל מיני "מכונאים" יותר מדיי...
combina347
18-12-10, 11:51
אני הצלחתי לעשות זאת כמה פעמים מבלי לפרק כלום
תכניס את היד מתחת להגה בזהירות מבלי לנתק את צינור האוורור ומבלי למשוך שום חוט
יתכן שתגיע ובמידה ולא עשה את מה שאמיר שאמר
יש רק שני סוגים לנורות לוח שעונים הקטנות הן לסימנים של השעון והגדולות הן לתאורת לוח השעונים
אני חושב שיש לי כמה נורות בשבילך במתנה אם אתה צריך
שבת שלום
שים לב ,יש בגדולות 3 ו 5 ואט
לא ממש קריטי אבל יש הבדל בעוצמת האור.
בקטנות שנקראות גם נורות אורז יש 2 גדלים
בויטרה ונראה לי שגם בסמוראי אלה הקטנות
הגדולות יותר נכנסות בכוח וקשה לשלוף אותן
בסך הכול הם מאוד זולות .
שיהיה בהצלחה*
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.