צפייה בגרסה מלאה : הגבהות לג'יפ
שבת שלום לכולם בסיקס שלי (89) יש הגבהות כאלה מפלסטיק שמפרידים בין השאסי לבודי..
אמרו לי שזה מאוד מסוכן ככה קניתי את הג'יפ..
אין לי מושג עוד בתומי החלפתי את כל התושבות שלהם
האם כדאי להוריד את זה ומה כדאי לשים במקום בכדי להגביה אותו קצת?
שבת שלום לכולם בסיקס שלי (89) יש הגבהות כאלה מפלסטיק שמפרידים בין השאסי לבודי..
אמרו לי שזה מאוד מסוכן ככה קניתי את הג'יפ..
אין לי מושג עוד בתומי החלפתי את כל התושבות שלהם
האם כדאי להוריד את זה ומה כדאי לשים במקום בכדי להגביה אותו קצת?
הגבהות כאה=בודי ליפט.
מסוכן?לא בהכרח.[הגבההת מרכז כובד].
רצוי להוריד אם אפשר! רקבונות,ברגים,תושבות.מיקומי חלקים שונים שזזו עם ההגבהה...
ולמה להגביהה? חסר "קלירנס"?
גש וגלוש בפורומים ותלמד מה אנשים אומרים מניסיונם.
הצלחה.
ככה קניתי את הג'יפ... פשוט לא אחד ולא שתיים אמרו לי שתחת עומס הברגים יכולים להשבר
ככה קניתי את הג'יפ... פשוט לא אחד ולא שתיים אמרו לי שתחת עומס הברגים יכולים להשבר
יש לא מעט חברים שנוסעים עם בודי ליפט, החסרון שלו הוא מאוד ברור, גוזר תושבת של המרכב ומעלה את מרכז הכובד. זה על קצה המזלג.
מנגד יש את היתרון שלו שהוא "הגבהה" מאוד קלה וזולה יחסית להגבהות המקצועיות והמסודרות (מתלים\בולמים וכו') אני ממליץ לך ללמוד את הנושא לעומק ולהבין בדיוק את המשמעויות של העניין, לא חסרים פה חברים שמומחים לעניין ויודעים להסביר מה היתרונות של העניין מול החסרונות. תריץ חיפוש בפורומים על העניין של בודי ליפט, ותקרא קצת. תבין תשאל ותחקור ורק אז תתן החלטה. בכל מקרה אני לא ממליץ לרוץ ו"לשפוך" כסף סתם בלי ללמוד את הנושא.
אני אישית ממש נגד בודי ליפט, אבל זו רק דעתי. אם מישהו יבוא ויגיד שלדעתו בודי ליפט זה מצויין, אני אסכים איתו לחלוטין, פשוט כי בשבילו זה מצויין. אין פה אמת אבסולוטית. תמצא את זה בכמעט כל שיפור לג'יפ שיש. מכננת ועד נעילו אוטומטיות מול נשלטות. הכל נכון, השאלה היא למי ומה המשמעות של השיפור. ככלל, אל תיגש לשפר\לשנות משהו שקיים עד שלא תלמד את הנושא מכמה שיותר כיוונים וכמובן תתיעץ עם מי שיש לו ותבין את משמעות השיפור\שינוי. בסופו של יום ההחלטה היא שלך, וככל שתדע יותר תגיע להחלטה נכונה יותר מבחינתך. בכל מקרה בהצלחה עם זה, ותעדכן מה נסגר.
תודה על התגובות מה הבנתי מהפורום ומהאנשים ששאלתי אין הרבה יתרונות גם אני לא מרגיש יותר מידי יתרונות חוץ משהוא נראה יפה ככה.. אני יותר עושה טיולים מאשר שטח מאתגר
לא כי אני לא אוהב אלה כי עוד לא יצא לי מהיום שקניתי את הגי'פ אני משקיע בו בכל מיני דברים..
השאלה שלי שעדיין לא נענתה לי היא האם שמעתם או ראיתים מישהו שזה נשבר לו או משהו כזה כי זה די מפחיד אותי המחשבה הזאת.. שהבודי יתנתק לי מהשאסי חח
מנגד יש את היתרון שלו שהוא "הגבהה" מאוד קלה וזולה יחסית להגבהות המקצועיות והמסודרות (מתלים\בולמים וכו')
זו לא הגבהה, בודי ליפט מרים רק את הבודי ומשאיר את המכלולים באותו הגובה בדיוק.
זו לא הגבהה, בודי ליפט מרים רק את הבודי ומשאיר את המכלולים באותו הגובה בדיוק.
דורון ידידי היקר, מקבל לחלוטין את ההבהרה בנושא, ובדיוק בגלל זה הגרשיים ליד ההגבהה, כי זו לא באמת הגבהה אלא הרמת הבודי.
בודי ליפט טוב למי שנוסע עם גלגל גדול בד"כ
הבודי ליפט מונע מהגלגל לרסק את הבודי
יש כאלו שמעדיפים לחתוך את הבודי ויש כאלו שמגביהים את הבודי
מסכים עם כל מה שנאמר
יש יתרונות וחסרונות
יש בודי ליפט בגובה 7 ס"מ כ 10 שנים
הג'יפ נסע בכל שטח אפשרי ברחבי הארץ בינתיים נאדא .... הכל תקין חמסה חמסה ;)
בהצלחה
ראיד
מסכים עם כל מה שנאמר
יש יתרונות וחסרונות
יש בודי ליפט בגובה 7 ס"מ כ 10 שנים
הג'יפ נסע בכל שטח אפשרי ברחבי הארץ בינתיים נאדא .... הכל תקין חמסה חמסה ;)
בהצלחה
ראיד
סתם בשביל הסדר הטוב,
נסעתי עם בודי ליפט של 5 ס"מ תקופה של 10 שנים בשביל שהצמיגים (33) לא יגעו בבודי,
וזאת בדיוק המטרה של הבודי ליפט.
יתרונו על הגבהת קפיצים היא שהוא לא משפיע משמעותית על מרכז הכובד מאחר שכל הגיפ,
כמובן מלבד הבודי עצמו נשארים באותו גובה ,ולכן הגבהה על מנת להגדיל מידת צמיגים הבודי
ליפט היא המומלצת ביותר.
שי ג.
העניין הוא לא מה עדיף ומה לא אצלי בג'יפ יש גלגלים 31 ובודי ליפט של חמש ס"מ
השאלה שלי עד כמה זה מסוכן... יש מישהו ששמע על מקרים שהברגים נשברו והבודי התנתק?
רב השימוש שלי הוא טיולים פחות עביריות בנתיים.
הבעיה שלפני חודשיים החלפתי את התושבות של הבודי ליפט חוץ מהקדמיים כי בשום צורה או דרך לא הצלחנו לפתוח אותם(אני והמוסכניק שלי) והשאלה היא כמה זה מסוכן כי להוריד את זה גם לא סיפור פשוט
הברגים לא נשברים.
מה שנשבר/נסדק אלה התושבות בבודי.
בודי ליפט יוצר "מנוף" גדול יותר ותנועה מוחשית יותר של הבודי ביחס לשילדה, מה שסודק/שובר את התושבות במרכב עצמו.
אל תשכח שהג'יפ כבר ותיק, 21 שנים לא הולכות ברגל. הפח כבר עייף גם אם הוא צבוע יפה ונראה טוב.
עם צמיגי 31' באמת שאין שום צורך בבודי ליפט. לטעמי זה נראה קצת מגוחך אפילו...
חוץ מזה - בודי ליפט לא חוקי בארץ, יכול לגרור גם הורדה מהכביש. ואתה עוד חושב להיכנס ככה לעמדה 1...
אני ממש ממש לא מתכוון להכנס לעמדה 1 לא אבד לי שם כלום חחח
העניין הוא לא מה עדיף ומה לא אצלי בג'יפ יש גלגלים 31 ובודי ליפט של חמש ס"מ
השאלה שלי עד כמה זה מסוכן... יש מישהו ששמע על מקרים שהברגים נשברו והבודי התנתק?
רב השימוש שלי הוא טיולים פחות עביריות בנתיים.
הבעיה שלפני חודשיים החלפתי את התושבות של הבודי ליפט חוץ מהקדמיים כי בשום צורה או דרך לא הצלחנו לפתוח אותם(אני והמוסכניק שלי) והשאלה היא כמה זה מסוכן כי להוריד את זה גם לא סיפור פשוט
לשאלתך עד כמה זה מסוכן ! אין בזה סיכון לפי דעתי אחרי 10 שנים עם בודיליפט ....
אם הברגים נשברו ? לי הברגים השתחררו אחרי כמה חודשים !! החלפתי לברגי אלן עם ניילוק ומאז שקטי תעשייתי ...
אגב אם בכוונתך להישאר עם צמיגי 31 , במידה ויצא לך להוריד אז תוריד !!!
בהצלחה
ראיד ;)
תודה רבה לכולם.. על התגובות אני חושב שאני יוריד את זה...גם ככה חוץ מיופי לא מועיל
אבל בכל מקרה זה יתבצע רק בעוד חודשיים מחר אני טס לתיאלנד..
אז בצלחה לכולם ושוב תודה
תודה רבה לכולם.. על התגובות אני חושב שאני יוריד את זה...גם ככה חוץ מיופי לא מועיל
אבל בכל מקרה זה יתבצע רק בעוד חודשיים מחר אני טס לתיאלנד..
אז בצלחה לכולם ושוב תודה
יופי בתיאלנד תעשה בודי מאסז
יופי בתיאלנד תעשה בודי מאסז
בודי מסאז גם כן סוג של ליפט....
בכל מקרה, כשאתה מוריד, תנתק קודם את המוט המהפך של הקלאץ' מהבודי ותבדוק אם יש עוד משהו שעלול להדפק לך בהורדה.
בכל מקרה, כשאתה מוריד, תנתק קודם את המוט המהפך של הקלאץ' מהבודי ותבדוק אם יש עוד משהו שעלול להדפק לך בהורדה.
גם את המוט הגה ולבדוק מיקום של הרדיאטור
ראיד
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.