PDA

צפייה בגרסה מלאה : מחפש ג'יפ פתוח (ברזנט).

ש.מים
18-12-10, 17:22
שלום לכם.

בצער רב ובכאב לב גדול, החלטתי לוותר על הסמוראי 88' הארוך (ומעמיד אותו למכירה!!!) ומחפש ג'יפ אחר, פתוח (ברזנט) בלבד. דרישות הסף: שיהיה מספיק מקום ל- 4 אנשים + ציוד ל-4 ימים לפחות (כלומר: 80-90 ליטר מים, ג'ריקן 20 ליטר דלק, 4 תרמילים, שק"שים, מחצלת, רצוי עצים למדורה, 2 סירים וגזיה (;-) ).
חיפשתי חיפשתי וההיצע לא נראה מדהים (למעשה - רק cj למינהו).

שאלות:
1. יש המלצות על כלי אחר שיכול להתאים לדרישות שלי?
2. חושבים שסמוראי קצר (מודל 98-2000) עם התקנת קונסטרוקציית גגון קשיח יכול לעבוד?
3. חו"ד על cj8 מודל 90'??

danip
18-12-10, 19:52
שלום לכם.

בצער רב ובכאב לב גדול, החלטתי לוותר על הסמוראי 88' הארוך (ומעמיד אותו למכירה!!!) ומחפש ג'יפ אחר, פתוח (ברזנט) בלבד. דרישות הסף: שיהיה מספיק מקום ל- 4 אנשים + ציוד ל-4 ימים לפחות (כלומר: 80-90 ליטר מים, ג'ריקן 20 ליטר דלק, 4 תרמילים, שק"שים, מחצלת, רצוי עצים למדורה, 2 סירים וגזיה (;-) ).

שאלות:
2. חושבים שסמוראי קצר (מודל 98-2000) עם התקנת קונסטרוקציית גגון קשיח יכול לעבוד?

אם סמוראי אז רק ארוך! לדעתי אין מצב בקצר להכניס 4 אנשים + ציוד ל 4 ימים ביחוד שאתה רוצה 80-90 ליטר מים. עם הגגון זה יהיה כמו לנסוע עם עוד סמוראי על הגג. 2 אנשים וציוד לארבעה ימים אפשרי.

הסמוראי שלך סגור? אי אפשר לפתוח? בארוך יש הרבה יותר מקום מקצר.

דני

Saar
18-12-10, 20:40
מה התקציב???
יש דיפנדר ארוך פתוח, יש סופות, יש רנגלר רוביקון ארוך פתוח...

סער.

ש.מים
18-12-10, 20:43
מה התקציב???
יש דיפנדר ארוך פתוח, יש סופות, יש רנגלר רוביקון ארוך פתוח...

סער.

תודה. בלי לפגוע באף אחד, לא מתקרב ללנד-רובר. שמעתי עליהם די והותר כדי להבין...
ג'יפ ארוך בלבד, או כזה שיענה על דרישות הסף שכתבתי.
תקציב: עד 40K פלוס מינוס.

ש.מים
18-12-10, 20:46
אם סמוראי אז רק ארוך! לדעתי אין מצב בקצר להכניס 4 אנשים + ציוד ל 4 ימים ביחוד שאתה רוצה 80-90 ליטר מים. עם הגגון זה יהיה כמו לנסוע עם עוד סמוראי על הגג. 2 אנשים וציוד לארבעה ימים אפשרי.

הסמוראי שלך סגור? אי אפשר לפתוח? בארוך יש הרבה יותר מקום מקצר.

דני

תודה.
הסמוראי שלי פתוח והוא מוצע למכירה (שמתי מודעה בפורום המכירות).

ש.מים
19-12-10, 14:28
שלום לכם.

שאלות:

טוב... לאחר חקירות ובירורים, הפור נפל (פחות או יותר): cj8 או סופה. ועכשיו לחיפושים ממוקדי מטרה...

-->