צפייה בגרסה מלאה : מוזיקה דרך הטאבלט (USB ל FM)
המתקן הנ"ל:
http://cgi.ebay.ca/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=290369378907&ssPageName=STRK:MEBOFFX:IT
מאפשר השמעה של מוזיקה מהמחשב לרדיו של הרכב ללא חוטים (משדר FM).
זה נוח במיוחד לארמור שאין לו יציאת אוזניות, רק USB.
אני מנסה לשכנע את המוכר למכירה קבוצתית, כרגע המחיר $38 לאחד. אם נהיה כמה אולי יירד.
מי מעוניין?
בוטן
אני בפנים
התקשרות אפשר דרך הפרטי
אני רק מנסה לדמיין את מיגוון האפשרויות שיש למכשיר שכזה
והראש כבר מסתובב לו
עוד רעיון לשימוש,
להוסיף מיקרפון לטבלט,
מדריך טיולים "ישדר" לקבוצת הג'יפים אחריו מוזיקה + סיפור דרך.
היתרון, הם לא יכולים לבלבל את המוח ולברבר בקשר ...
רענן
אני מחפש אחד כזה דווקא לבית - מחובר למחשב שלי, ובכל חדר יש רדיו :)
יש לנו איזושהי עדות לאיכות של המוצר? ולטווח השידור?
בכל מקרה אם הוא יתאים אני בפנים.
ומה רע בכרטיס קול USB פשוט, שממנו יצא חוט ל AUX של הרדיו? עולה 5$ בערך... אצלי זה עובד...
מאיר אלוני
24-12-10, 13:16
ומה רע בכרטיס קול USB פשוט, שממנו יצא חוט ל AUX של הרדיו? עולה 5$ בערך... אצלי זה עובד...
אפשר דרך היציאה לאזניות מכל מחשב.
לא רע, ואפילו אולי עדיף, בתנאי שיש לך כניסת AUX ברדיו :rolleyes:.
ברדיו הישן שלי, אין כזו.
יש לי את הדגם הזה בדיוק. בבית הוא לא עובר טוב בין חדרים, וגם בחלל גדול לא להיט ...
ברכב הוא עובד בסדר כל עוד אין תחנה על אותו התדר, ומכיוון שאנחנו בתנועה לאורכה ולרוחבה של הארץ, צפו להפרעות. גם מספר התדרים שלו מוגבל ...
מי שרוצה להתנסות לפני הקנייה מוזמן לקבל את שלי בהשאלה (אם כי הוא בשימוש עם הארמור, דרך היציאה החוטית שלו).
נדב.
דיננוזאור שטח
25-12-10, 12:22
היה לי כזה וזה שיט המון הפרעות נפילה באיכות גם כשאין הפרעות
אני קניתי USB HUB 3 יציאות וכרטיס קול מובנה עם יציאה וכניסה למקרופון 12 דולר כולל משלוחה
מחכה שיגיע
היה לי כזה וזה שיט המון הפרעות נפילה באיכות גם כשאין הפרעות
אני קניתי USB HUB 3 יציאות וכרטיס קול מובנה עם יציאה וכניסה למקרופון 12 דולר כולל משלוחה
מחכה שיגיע
שלח קישור למה שהזמנת אני רוצה להזמין
דיננוזאור שטח
26-12-10, 11:11
שלח קישור למה שהזמנת אני רוצה להזמין
הינה לך
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=130418054661&ssPageName=STRK:MEWNX:IT
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.