צפייה בגרסה מלאה : פנסים לגראנד צ'ירוקי 1997
יורם-דרומי
24-12-10, 18:17
לאח שלי יש ג'יפ גראנד צי'רוקי 97 - הפנסים לא תקינים ואני רוצה להחליפם בחדשים -רצ"ב לינק ל-EBAY לסט קומפלט
בג'יפ הנ"ל יש מנועים לכיוון הפנסים - האם הסט הזה מתאים?
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1997-1998-Jeep-Grand-Cherokee-headlamp-HEADLIGHT-SET-/350421598347?pt=Motors_Car_Truck_Parts_A ccessories&fits=Make%3AJeep%7CModel%3AGrand+Cheroke e%7CYear%3A1997&hash=item5196c1408b
boaz avrahami
25-12-10, 17:39
הי יורם,
תגדיר מה לא תקין בהם.
יבוא פנסים מחו"ל מסובך (תקנים) ולא זול (נפח משלוח)
השבוע רכשתי פנס חליפי במחיר של 550 שח כולל מע"מ.
צריך להתעסק בזה כמה דקות בשביל למקם מחדש את אחד הקליפסים ע"מ שיתאים לתקן הארופאי...
ע"פ רוב הפנסים (הארופאים) בגרנד הם בעלי חזית זכוכית ורפלקטור פלסטיק.
ניתן לפרק את הפנס מהרכב ולנקות מבפנוכו - התוצאות לא רעות בכלל.
כמו כן, מבירור שערכתי יש ברחוב סלמה (38?) חברה שמחליפה את הזכוכיות במחיר של 150 שח' כולל פירוק והרכבה.
אם יש לך דרך מוצלחת להבייא פנסים אז תביא כאלו כמו שיש לדני השועל.
יותר יקר אבל נראה הרבה יותר טוב על הרכב.
אגב, אשמח להצטרף לרכישה כזו...
יורם-דרומי
25-12-10, 18:45
הפנסים נראים בסדר גמור (רפלקטור וזכוכית)
אלא שתושבת המנורה לא תקינה - נראה שהבעלים הקודמים "התעסקו" וסדרו את בית המנורה
הכיוון לא תקין - מה גם שבשנתון 97 יש מנועי כיוון לפנסים
שומעים את המנוע עובד אבל הפנס לא מגיב
הפנסים רוקדים
יש כאן מישהו עם רכב בשנתון דומה ומכיר את הכיוון /חיבור מנועים ?
יורם,
מנגנון עובד ופנס מתנדנד יעידו על נתק מכני בין שניהם. תבדוק את החיבור של ציר המנוע מול הפנס. אמור להיות קליפס מפלסטיק על הפנס שאתה צריך לנעול אחרי שהצמדת אותם האחד לשני.
אם הפלסטיק שבור או לא תקין, צריך להחליפו. יש דרך נוספת לטפל בסוגייה בעזרת אזיקון. תצטרך לנעול עם אזיקון אחרי שחיברת בין שניהם (לא כל כך נוח מבחינת מקום ותמרון לידיים אבל זה מה יש..)
פנסים מחו"ל וגם חלק בארץ לא מתאימים אחד לאחד לפיני החיבור של הרכב. יש סה"כ שלושה פינים : שניים תחתוניים ואחד עליון. התחתוניים יתאימו ואין שום בעייה. גם אמריקאי יתאים אחד לאחד. העניין הוא עם הפין העליון, מכיוון שיש לנו מנוע חשמלי לכיוון אורות קיימת סטייה של 1.5ס"מ בין הפנס "החדש" למיקום הפין ברכב.
הפתרון הוא ביטול המנוע החשמלי והתאמת ציר חדש במיקום החדש לפנסים. לא הכי סקסי אבל שוב זה מה יש..
boaz avrahami
26-12-10, 18:33
יורם,
מנגנון עובד ופנס מתנדנד יעידו על נתק מכני בין שניהם. תבדוק את החיבור של ציר המנוע מול הפנס. אמור להיות קליפס מפלסטיק על הפנס שאתה צריך לנעול אחרי שהצמדת אותם האחד לשני.
אם הפלסטיק שבור או לא תקין, צריך להחליפו. יש דרך נוספת לטפל בסוגייה בעזרת אזיקון. תצטרך לנעול עם אזיקון אחרי שחיברת בין שניהם (לא כל כך נוח מבחינת מקום ותמרון לידיים אבל זה מה יש..)
פנסים מחו"ל וגם חלק בארץ לא מתאימים אחד לאחד לפיני החיבור של הרכב. יש סה"כ שלושה פינים : שניים תחתוניים ואחד עליון. התחתוניים יתאימו ואין שום בעייה. גם אמריקאי יתאים אחד לאחד. העניין הוא עם הפין העליון, מכיוון שיש לנו מנוע חשמלי לכיוון אורות קיימת סטייה של 1.5ס"מ בין הפנס "החדש" למיקום הפין ברכב.
הפתרון הוא ביטול המנוע החשמלי והתאמת ציר חדש במיקום החדש לפנסים. לא הכי סקסי אבל שוב זה מה יש..
אני לקחתי פנס עם פינים לפי המיקום האמריקאי ופערתי בו חור לשקע הפין העליון לפי התקן הארופאי.
אפילו היה על הפנס שקע בפלסטיק שסימן לי את גבולות הגיזרה שצריך לחתוך.
2 דקות עבודה והכל במקום.
מה שבכ"ז מעניין ממה שדני רשם - היכן ניתן להשיג שקע חלופי לפנס במקום כזה שניזוק.
לאח שלי יש ג'יפ גראנד צי'רוקי 97 - הפנסים לא תקינים ואני רוצה להחליפם בחדשים -רצ"ב לינק ל-EBAY לסט קומפלט
בג'יפ הנ"ל יש מנועים לכיוון הפנסים - האם הסט הזה מתאים?
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1997-1998-Jeep-Grand-Cherokee-headlamp-HEADLIGHT-SET-/350421598347?pt=Motors_Car_Truck_Parts_A ccessories&fits=Make%3AJeep%7CModel%3AGrand+Cheroke e%7CYear%3A1997&hash=item5196c1408b
פספסת בשבוע שבועיים ....
החלפתי את הקודמים בחדשים ... והישנים נמכרו ..
אם תרצה כמו שלי [ ושל דני השועל ] דבר איתי.
ערב טוב לכולם.
לכל מי שמחפש פנסים ראשיים וגם איתותים לגרנדים שלנו......יש בגל אור ברחוב שונצינו בתל אביב.
הפנסים הם מתוצרת DEPO והם תחליפיים (כמו כל התוצרת שנימכרת ב אי ביי)
החזית שלהם מפלסטיק ואפשר לחבר להם מנורה מסוג H4 (למי שהיא מנורה מסוג 9003) כאשר מחליפים בית מנורה (כך אני עשיתי)
בנוסף יש על הפנס את הקליפסים + אותו קליפס שמיתחבר למנוע החשמלי.
מנסיון של מספר חודשים הפנס טוב.
ישנה עוד פירמה בשם TYC שאותה מייבא לארץ ביתן ספארק והיא נחשבת אפילו איכותית יותר .
מקווה שעזרתי ........עמית
boaz avrahami
27-12-10, 23:14
ערב טוב לכולם.
לכל מי שמחפש פנסים ראשיים וגם איתותים לגרנדים שלנו......יש בגל אור ברחוב שונצינו בתל אביב.
החזית שלהם מפלסטיק ואפשר לחבר להם מנורה מסוג H4 (למי שהיא מנורה מסוג 9003) כאשר מחליפים בית מנורה (כך אני עשיתי)
ישנה עוד פירמה בשם TYC שאותה מייבא לארץ ביתן ספארק והיא נחשבת אפילו איכותית יותר .
לצורך הפרוטוקול-
אני רכשתי מגלאור פנס ראשי כאמור ויש לי מספר הערות למה שרשמת:
1. החזית של הפנס היא זכוכית ולא פלסטיק כפי שציינת.
2. התושבת העליונה של הפנס כמו שהוא נמכר אינו מתאימה למנו כיוון גובה אורות.
נדרש להוציא את הקליפס ולאחר קידוח חור לצד החור המקורי למקמו מחדש.
המיקום הנכון מסומן על הפנס.
הדבר נובע בשל הבדל בין הדגם האמריקאי לארופאי.
הזכוכית אגב בתקן ארופאי...
לצורך הפרוטוקול-
אני רכשתי מגלאור פנס ראשי כאמור ויש לי מספר הערות למה שרשמת:
1. החזית של הפנס היא זכוכית ולא פלסטיק כפי שציינת.
2. התושבת העליונה של הפנס כמו שהוא נמכר אינו מתאימה למנו כיוון גובה אורות.
נדרש להוציא את הקליפס ולאחר קידוח חור לצד החור המקורי למקמו מחדש.
המיקום הנכון מסומן על הפנס.
הדבר נובע בשל הבדל בין הדגם האמריקאי לארופאי.
הזכוכית אגב בתקן ארופאי...
בועז ידידי......לא בגלל שאני עובד בתחום מעל 11 שנה ולא בגלל שהחברה שאני עובד בה קונה מגלאור במאות אלפי שקלים בחודש סחורה ו 99% ממנה זה פנסים ולא בגלל שעוברים לי בידיים אין ספור פנסים בכל יום ........אני מרשה לעצמי להתעקש ולומר שוב חזית הפנס מפלסטיק .........תאמין לי שאני מקושר עם רוב היבואנים ורציתי לעצמי פנס זכוכית (שללא ספק יותר איכותי) אבל אין .......כולל ביקור בינוביץ.
בנוסף אצלי לפחות לא היא צורך לקדוח שום חור עבור המנוע החשמלי .......אצלי היא קליפס שברגע שחיברתה את הפנס למקום היתה צריך רק לנעול את הקליפס על הראש הכדורי של המנוע החשמלי.
למען הסר כל ספק אין לי מניות או החזקות בגלאור הכל על בסיס הרכבה עצמית.
עמית.
עמית, ל-WJ יש שם פנסים חליפיים?
איל
איל
איל.......מבטיח לך תשובה מחר
איל.......מבטיח לך תשובה מחר
ממתין בסבלנות...
גם מחיר אם כבר אתה מתעניין.
תודה
ממתין בסבלנות...
גם מחיר אם כבר אתה מתעניין.
תודה
ברור ;)
יורם-דרומי
28-12-10, 21:31
ערב טוב לכולם.
מחיר?
לזוג פנסים
מחיר?
לזוג פנסים
כל יחידה עבור ZJ ........
695 ש"ח ברוטו
boaz avrahami
29-12-10, 00:16
בועז ידידי......לא בגלל שאני עובד בתחום מעל 11 שנה ולא בגלל שהחברה שאני עובד בה קונה מגלאור במאות אלפי שקלים בחודש סחורה ו 99% ממנה זה פנסים ולא בגלל שעוברים לי בידיים אין ספור פנסים בכל יום ........אני מרשה לעצמי להתעקש ולומר שוב חזית הפנס מפלסטיק .........תאמין לי שאני מקושר עם רוב היבואנים ורציתי לעצמי פנס זכוכית (שללא ספק יותר איכותי) אבל אין .......כולל ביקור בינוביץ.
בנוסף אצלי לפחות לא היא צורך לקדוח שום חור עבור המנוע החשמלי .......אצלי היא קליפס שברגע שחיברתה את הפנס למקום היתה צריך רק לנעול את הקליפס על הראש הכדורי של המנוע החשמלי.
למען הסר כל ספק אין לי מניות או החזקות בגלאור הכל על בסיס הרכבה עצמית.
עמית.
עמית, ואל תדבר סתם שטויות על סמך לא יודע מה ומבלי שראית את הפנס שרכשתי.
אני יודע על מה אני מדבר ואתה מוזמן לבוא לבדוק.
כשתראה שאני צודק שלח לי פנס ימני במקום סליחה.
אם אתה צודק יש לך סט פנסים מתנה ממני לכל האוטו....
boaz avrahami
29-12-10, 00:23
כל יחידה עבור ZJ ........
695 ש"ח ברוטו
באוטו מור בבני ברק - פנס זכוכית 512 שח' כולל מעמ
בגלאור עלה לי השבוע 545 שח' כולל מעמ
אלי פנסים - סלמה 38 - כ-500 שח כולל מעמ
הם גם מחליפים ומתקנים פנסי זכוכית בעלות של 150 שח כולל עבודה.
בכל המקומות מדובר על פנסי זכוכית ל ZJ .
תבדקו ותחסכו
עמית, ואל תדבר סתם שטויות על סמך לא יודע מה ומבלי שראית את הפנס שרכשתי.
אני יודע על מה אני מדבר ואתה מוזמן לבוא לבדוק.
כשתראה שאני צודק שלח לי פנס ימני במקום סליחה.
אם אתה צודק יש לך סט פנסים מתנה ממני לכל האוטו....
בועז אתה לא מכיר אותי מספיק כדיי לומר לי שאני מדבר "שטויות"
אם אתה מבקש ממני פנס ימין במקום סליחה (לא שתקבל) זה אומר שקנית פנס אחד ולא זוג ובמצב כזה נח למוכר לתת לך ממה שיש לו כ- דד סטוק .......משהו שאין לו יותר יבוא סדיר ולך נפל אחד זכוכית.
אין מצב שאני לא יודע מה יש בגל אור אני עובד איתם און ליין.
תודה על סט פנסים חדש.......אין לי צורך כבר החלפתי את כל פנסיי החזית.
באוטו מור בבני ברק - פנס זכוכית 512 שח' כולל מעמ
בגלאור עלה לי השבוע 545 שח' כולל מעמ
אלי פנסים - סלמה 38 - כ-500 שח כולל מעמ
הם גם מחליפים ומתקנים פנסי זכוכית בעלות של 150 שח כולל עבודה.
בכל המקומות מדובר על פנסי זכוכית ל ZJ .
תבדקו ותחסכו
אם לא שמתה לב אז רשמתי שהמחיר הוא ברוטו ........כלומר המוכר יכול לתת לך הנחה מהרווח שלו
בטח כשמדובר באוטו מור.....או אלי פנסים כל אלה קונים מגל אור או מ ביתן ספארק
את המחיר שקיבלתה (בסביבות 30%) לא מקבל כל לקוח בדלפק ......אלה רק דרך מישהו בענף (מוסך,חנות וכולי')
איל
היי אייל
ל WJ יש שני סוגים
1) עם מנורות רגילות .....כלומר H4......ב 1800 ש"ח ליחידה.
2) עם מנורות אמריקיות (נידמה לי 9003) ב 2140 ש"ח ליחידה.
עמית
היי אייל
ל WJ יש שני סוגים
1) עם מנורות רגילות .....כלומר H4......ב 1800 ש"ח ליחידה.
2) עם מנורות אמריקיות (נידמה לי 9003) ב 2140 ש"ח ליחידה.
עמית
תודה על הבירור.
ועל זה נאמר... Ebay, here I COME!!!
אייל , דבר עם רונן, תזמין כמו שלו. הבדל משמעותי באיכות ה תאורה
תודה על הבירור.
ועל זה נאמר... Ebay, here I COME!!!
:p בכייף
שלום לכולם
בגרנד שלי פנס ראשי שמאלי היה שבור ובית מנורה התקלף מבפנים. לא היתה ברירה אלה להחליף אותו. ואם כבר מחליפים, אז זוג. שמאל וימין.
אחרי חיפושים בארץ ובחו"ל הבנתי שיש בעיה עם ייבוא פנסים מפני שהם כולם תקן אמריקאי. יש גם עם תקן DOT אך גם הוא לא עובר את המכס. חייב להיות תקן E. חיפשתי פנסים עם תקן E ומצאתי ברוסיה של חברת DEPO .בקיצור כל פנס עלה לי בסביבות 100 דולר כולל הכול וזה תקן E שמתאים בול לרכב וגם חזית זכוכית.
הביעה היא משלוח מרוסיה לארץ. החנות לא היתה מוכנה לשלוח לחו"ל ולכן הדרך היחידה היא שמי שהוא יקח אותם במזוודה על הדרך. למזלי אחד מהחברים שלי היה בדרך חזרה מרוסיה ולקח אותם מהחנות והביא ארצה.
בקיצור אם יש לכם אפשרות כזאת - עדיף. גם זול יותר וגם תקני.
AvigdorAharon
11-03-11, 16:58
האתרים הרוסיים מלאים במידע בכל נושא, אלקטרוניקה, רכבים, אופנועים, ספרות מקצועית ומה לא.
לא פעם אני מגיע לאתרים רוסיים כאשר אני מחפש בגוגל.
הבעיה היא השפה!
אם אני לא יודע לקרוא, איך זה עוזר לי?
אביגדור
boaz avrahami
11-03-11, 22:24
נסה לתרגם אותם עם גוגל...
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.