PDA

צפייה בגרסה מלאה : נמאס לי מהגומיות ...

sos4u
28-12-10, 18:01
טוב, נמאס לי,
כל כמה חודשים, מתבלות ה"גומיות" הירוקות שנמצאות על המנגנון שמעביר את התנועה, מהידית של הטרנספר לטרנספר עצמו ...

המתקן המעפן הזה, בנוי משילוב של מוטות דחיף ממתכת ובקצה יש פין שנכנס לחור. כדי למנוע מצב של "מתכת על מתכת" שמו "גומיה" מפלסטיק ירוק [ החלונות מנירוסטה, הזכוכית משוודיה ... כמאמר הגששים ] שתתפוש את הפין.

אממה , התושבת של הטרנספר נשחקת ומאבדת גובה עם הזמן והכיוון של המוטות הללו יוצא מאיזון הופך להיות קשה יותר ויותר לשלב / לנתק 4X4 ... עד שגם הגומיה הירוקה הזאת נשחקת למוות. ואז, כל פעם שצריך להחזיר למצב של 4X2 , אני צריך לשכב עם כל כובד משקלי [ מזל שהאוטו גבוה והכרס נכנסת בלי בעיה ... ] מתחת לאוטו ולדחוף את הידית של הטרנספר למקום בעזרת לום [ שנמצא קבוע ליד דלת הנהג , על כל צרה שלא תבוא, וכבר הוכיח את יעילותו ...]

אז היום החלפתי [ שוב ] את התושבת של הטרנספר, ואני מתכוון לייצר חדשה עם גומי מפוליאוריטן. [ לאחר ההצלחה שהייתה עם תושבות המנוע, אני מתכוון לייצר גם לטרנספר אחת ולגמור עם הפרשה הזאת ]

ולמה אני מחורר לכם ת'שכל? כי אני רוצה לייצר את המנגנון מחדש ולהחליף את הפטנט המזוויע הזה של הגומיות הירוקות [ אין לי שם אחר לחרא הזה ..] ב "היים ג'וינט". ולכן אני צריך מתקן כזה, תקין, שלם, ומיותר למישהו כדי לעבוד עליו בנחת וללא לחץ.

מבטיח להעלות את כל הרשמים מתהליך הייצור, כולל שרטוטים, צילומים ועלויות ברגע שהפרוייקט יושלם.

אז למי שיש גוויה של גרנד זרוק בחצר, או יודע על אחד כזה או שסתם מחזיק מנגנון כזה שהוא לא צריך, אשמח לקבל אותו.

ד"א, יש עוד מישהו שסובל מהתופעה הזאת ? או שזה בעיה רק של אדומים ?

eysham
28-12-10, 18:07
יוסי,

אתה בטוח שכדאי לייצר את זה מגומי פוליאוריטן?
למה לא מעץ מתכתי?:twisted:

או גומי, או פוליאוריטן...

איל

sos4u
28-12-10, 18:39
יוסי,

אתה בטוח שכדאי לייצר את זה מגומי פוליאוריטן?
למה לא מעץ מתכתי?:twisted:

או גומי, או פוליאוריטן...

איל

זה בדיוק מה שכתבתי, החלונות משוודיה, הזכוכית מינרוסטה ...

אני רוצה להחליף את הגומי שמפריד בין המתכת למתכת, בפוליאוריטן. רכשתי זוג תושבות מנוע כאלה, ומאז טפו טפו ,לא צריך להחליף תושבות מנוע כל 3500 מייל או כל חודשיים, מה שבא קודם ...

בכל מקרה אני שמח להערה, זה סימן שמישהו בכלל קורא ...

אני מצרף שרטוט עם החלקים שאני צריך, אם למישהו לא היה ברור ...

talw
28-12-10, 19:22
גם אני נסעתי שבוע עם הלום של יואב ( HITOY )

אחר כך החלפתי לפלסטיקים חדשים ,אחרי יומיים נסעתי עם הלום שלי

ואחרי שבוע ריתכתי שייבה על הפין שלא ייצא יותר

וואלה עובד כבר שנה וחצי אולי שנתיים

מקסימום, דיסק , פלסטיק חדש ועוד פעם שייבה

ניראה לי שהטרנספר יילך קודם

טל

רוני תורג'מן
10-05-11, 08:49
טוב, נמאס לי,
כל כמה חודשים, מתבלות ה"גומיות" הירוקות שנמצאות על המנגנון שמעביר את התנועה, מהידית של הטרנספר לטרנספר עצמו ...

המתקן המעפן הזה, בנוי משילוב של מוטות דחיף ממתכת ובקצה יש פין שנכנס לחור. כדי למנוע מצב של "מתכת על מתכת" שמו "גומיה" מפלסטיק ירוק [ החלונות מנירוסטה, הזכוכית משוודיה ... כמאמר הגששים ] שתתפוש את הפין.

אממה , התושבת של הטרנספר נשחקת ומאבדת גובה עם הזמן והכיוון של המוטות הללו יוצא מאיזון הופך להיות קשה יותר ויותר לשלב / לנתק 4X4 ... עד שגם הגומיה הירוקה הזאת נשחקת למוות. ואז, כל פעם שצריך להחזיר למצב של 4X2 , אני צריך לשכב עם כל כובד משקלי [ מזל שהאוטו גבוה והכרס נכנסת בלי בעיה ... ] מתחת לאוטו ולדחוף את הידית של הטרנספר למקום בעזרת לום [ שנמצא קבוע ליד דלת הנהג , על כל צרה שלא תבוא, וכבר הוכיח את יעילותו ...]

אז היום החלפתי [ שוב ] את התושבת של הטרנספר, ואני מתכוון לייצר חדשה עם גומי מפוליאוריטן. [ לאחר ההצלחה שהייתה עם תושבות המנוע, אני מתכוון לייצר גם לטרנספר אחת ולגמור עם הפרשה הזאת ]

ולמה אני מחורר לכם ת'שכל? כי אני רוצה לייצר את המנגנון מחדש ולהחליף את הפטנט המזוויע הזה של הגומיות הירוקות [ אין לי שם אחר לחרא הזה ..] ב "היים ג'וינט". ולכן אני צריך מתקן כזה, תקין, שלם, ומיותר למישהו כדי לעבוד עליו בנחת וללא לחץ.

מבטיח להעלות את כל הרשמים מתהליך הייצור, כולל שרטוטים, צילומים ועלויות ברגע שהפרוייקט יושלם.

אז למי שיש גוויה של גרנד זרוק בחצר, או יודע על אחד כזה או שסתם מחזיק מנגנון כזה שהוא לא צריך, אשמח לקבל אותו.

ד"א, יש עוד מישהו שסובל מהתופעה הזאת ? או שזה בעיה רק של אדומים ?

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
היי יוסי

יש לי מנגנון כזה מושלם,
צור קשר (אם לא מאוחר מידי...)

sos4u
10-05-11, 20:13
אשמח ...
אתה בא בשבת ? תביא איתך ...

סופת המדבר
14-05-11, 10:00
למה לא לחרוט איזה בוקסא מנחושת?

רוני תורג'מן
14-05-11, 21:54
אשמח ...
אתה בא בשבת ? תביא איתך ...

היי יוסי,
מצטער,אך רק עכשיו ראיתי את ההודעה שלך,ועכשיו כבר מוצא"ש......
אצור קשר

sos4u
15-05-11, 18:21
אין לחץ ...
מחר אני בי-ם בבוקר . דבר איתי טלפונית ..

sos4u
21-07-11, 12:59
רעיון גאוני

http://www.novak-adapt.com/knowledge/pdfs/sk2x_v4_web.pdf

לפי התמונות גם אפשר לייצר פה ...
יש למישהו גיר + טרנספר מפורק על הריצפה שאפשר ל"התגלח" עליו ?!
מבטיח שלא לגרום לו נזק ..

-->