צפייה בגרסה מלאה : תושבות מנוע פוליארטן WJ
גניסלב רונן
29-12-10, 18:59
הי ,
לאחר ההצלחה של תושבת הגיר מפוליארטן ,
הבטחתי לעדכן גם לגבי תושבות מנוע ,אז ככה ,
הוזמנו אצל אורי מכתום והוכנו תושבות מנוע על גוויות של תושבות מנוע ישנות
[פורקים את הגומי המעפן ושותלים במקומו פוליארטן ומוביל לבורג],
התושבות הוכנו מחומר בדרגת קשיות אחד מתחת לחומר שממנה הוכנה תושבת הגיר וללא חורים .
העסק עובד מעולה ! וויברציה זניחה ביותר ויש לי עוד אפשרות לרכך אותה על ידי קידוח חורים בפוליארטן לשחרור לחצים {כמו מחסנית של אקדח עם תוף} .
נראה לי שאני אומר שלום ולא להתראות בקרוב לתחליפים הטורקים והסינים של התושבות מנוע .
גם של CROWN לא החזיקו יותר מדי זמן ....
לגבי עלות ,בהנחה שאת הגוויות של הישנות יש לכם ,אז העלות היא זולה יותר מתושבת תחליפית ובטח שזולה מתושבת ממכשירי תנועה רחמנא ליצן.
בקיצור ,מומלץ.
רונן
רונן,
כמה זה "יותר זול" מספיק זול כדי לעשות יזום גם לפני שהקיימות מתות לגמרי?
אני מציע שרשור גוויות...
פירקת גויה? שיכינו אותה בגיפור פוליאוריטן, א' ירכיב אותה ואת הגויה שלו יעביר לגיפור... וכן הלאה... ב', ג', ד',...
איל (א')
גניסלב רונן
29-12-10, 20:40
רונן,
כמה זה "יותר זול" מספיק זול כדי לעשות יזום גם לפני שהקיימות מתות לגמרי?
אני מציע שרשור גוויות...
פירקת גויה? שיכינו אותה בגיפור פוליאוריטן, א' ירכיב אותה ואת הגויה שלו יעביר לגיפור... וכן הלאה... ב', ג', ד',...
איל (א')
רעיון טוב ,
450 ש"ח ליחי'
ד"א - יש לי למכירה 2 תושבות ,ימין ושמאל כחדשות {היו מותקנות שבועיים בדיוק },
יש גם אחת של הגיר - חדשה לגמרי .
תדיג לי, איזה מין איש שווק אתה?
קודם מלכלך על המקוריות ואח"כ מנסה למכור אותן... :D
לאחר שרכשתי זוג תושבות מנוע, מפוליאוריטן , ל ZJ יש מי שמכין בארה"ב עם מסגרת הרבה יותר מסיבית מהמקורית, אני הולך בדרכי רונן לגבי התושבת של הגיר.
משום מה לא מייצרים תושבת פוליאוריטן לגיר , רק למנוע.
למה התושבות הולכות יותר מהר ברכבים מוגבהים? מה הקשר?
ובכלל, איך יודעים שהגיע זמנם? רעשים? ויברציות?
השוואה בין התושבת המקורית ל פוליאוריטן להתרשמות.
ד"א רבים שאלו לגבי הרעידות שיש לאחר שימוש בתושבת מסוג זה, נכון להיום לאחר מספר חודשי שימוש, אפשר לומר שהרעידות פסקו כמעט לחלוטין,
נקודה נוספת, החברה המייצרת מתחייבת שבשימוש נכון , הם מספקים אחריות לכל החיים. לא ברור לי חיים של מי, אבל...
הי
האם אתה בטוח במיקום של החור?
כלומר, האם הוא אמור להיות במרכז?
הסיב שאני שואל היא שלאלפא ספיידר יש תושבת דומה, שם התושבת אמורה לשקוע לנק' מסויימת עקב משקל הגיר וזוהי "נק' העבודה" - כלומר, אם יכינו תושבת עם חור במקום של המקורי זה עלול ליצור בעיה (ומניסיון - זה אכן יוצר :-) יש חלק שמתלבש על התושבת ומשאיר אותה במקומה וזה יור בעיה לעומת המיקום המקורי)
הסיבה שאני שואל היא כיוון שיתכן וזו הסיבה לרעידות, אולי שווה לבדוק את זה.
סער
הי
האם אתה בטוח במיקום של החור?
כלומר, האם הוא אמור להיות במרכז?
הסיב שאני שואל היא שלאלפא ספיידר יש תושבת דומה, שם התושבת אמורה לשקוע לנק' מסויימת עקב משקל הגיר וזוהי "נק' העבודה" - כלומר, אם יכינו תושבת עם חור במקום של המקורי זה עלול ליצור בעיה (ומניסיון - זה אכן יוצר :-) יש חלק שמתלבש על התושבת ומשאיר אותה במקומה וזה יור בעיה לעומת המיקום המקורי)
הסיבה שאני שואל היא כיוון שיתכן וזו הסיבה לרעידות, אולי שווה לבדוק את זה.
סער
התמונות שהעליתי אינן מייצור מקומי, אלא ע"י חברה שנקראת crawler ready , כמו שאני מכיר את הנוצרים, הם בדקו את העניין לפני שהפיצו את התושבות עם life time gurantee ... לגבי תושבת לגיר, אינםמייצרים כרגע, ואני מתכוון לייצר פה אחת, ובהחלט אקח את הערתך בחשבון לכשנגיע לרגע החירור ...
אני לא בטוח שהקשר הוא לגובה הרכב, אלא שרכב מוגבה, נוסע יותר ומטייל יותר ונשחק יותר עקב ניצול יכולת הגמישות שלו .. בניגוד ל WJ שנוסע לעבודה, הלוך ושוב, או מקסימום לוקח הילדים לחוגים ...
נמרוד - מערד
29-12-10, 23:09
יוסי
התחלתה ללכלך? בנוגע לתושבת הגיר חובה לעשות חורים בגלל תנועת הפיתול, אצלי התושבת עונה על הציפיות ואין ויברציות.
נמרוד
יוסי
התחלתה ללכלך? בנוגע לתושבת הגיר חובה לעשות חורים בגלל תנועת הפיתול, אצלי התושבת עונה על הציפיות ואין ויברציות.
נמרוד
חס וחסה, לא על כל ה WJ-ים רק על זה שבהודעה שמעליי ...
גניסלב רונן
31-12-10, 12:51
אני לא בטוח שהקשר הוא לגובה הרכב, אלא שרכב מוגבה, נוסע יותר ומטייל יותר ונשחק יותר עקב ניצול יכולת הגמישות שלו .. בניגוד ל WJ שנוסע לעבודה, הלוך ושוב, או מקסימום לוקח הילדים לחוגים ...
אייל -
"תדיג לי, איזה מין איש שווק אתה?
קודם מלכלך על המקוריות ואח"כ מנסה למכור אותן... :grin:"
אז אני אדיג לך מה ,
בדיוק מה שיוסי כתב ,
על גמישות משלמים ...{או שמחליפים תושבות לפוליארטן...}
רונן
<!-- / message --><!-- sig -->
כשתרגיש מעין עיקצוץ קל / רעידות מזעריות בעכוזך על כיסא הנהג - סימן שהעסק התחיל ...
כמובן שהעניין תלוי גם במידת הרגישות של אחורייך.
אגב, התושבות המקוריות של WJ נראות משמעותית מסיביות יותר (יותר ברזל, יותר גומי, יותר כבד) מאלו הנראות בתמונה שיוסי צירף.
אייל
כשתרגיש מעין עיקצוץ קל / רעידות מזעריות בעכוזך על כיסא הנהג - סימן שהעסק התחיל ...
כמובן שהעניין תלוי גם במידת הרגישות של אחורייך.
אגב, התושבות המקוריות של WJ נראות משמעותית מסיביות יותר (יותר ברזל, יותר גומי, יותר כבד) מאלו הנראות בתמונה שיוסי צירף.
אייל
משום מה לא ראיתי שמישהו מייצר תושבות פולי' ל WJ [חוץ מרונן, כמובן ], התמונות שהעליתי הן ל ZJ ולא מתאימות ל WJ ...
קודם הגראנד לוקח לחוגים... אח'כ התחת שלי לא רגיש...
הלו!!!! תדיגו לי...מה קורה???
כולה שאלתי שאלה על קצת גומי...
קודם הגראנד לוקח לחוגים... אח'כ התחת שלי לא רגיש...
הלו!!!! תדיגו לי...מה קורה???
כולה שאלתי שאלה על קצת גומי...
לא סיכמנו שזה לא גומי ?
ועוד עם חור באמצע ....
משום מה לא ראיתי שמישהו מייצר תושבות פולי' ל WJ [חוץ מרונן, כמובן ], התמונות שהעליתי הן ל ZJ ולא מתאימות ל WJ ...
יוסי,
הבנתי שהתושבות שצולמו הן ל- ZJ (צולמה גם מקורית להשוואה, לא?), והערתי הייתה: מקורי ZJ ביחס למקורי WJ.
אייל
גניסלב רונן
02-01-11, 12:49
אין לי שום עקצוץ בישבן ויש לי אחד די רגיש ורגיז,
" התחת שלי במים ! :p "
רוני תורג'מן
02-01-11, 20:48
השוואה בין התושבת המקורית ל פוליאוריטן להתרשמות.
ד"א רבים שאלו לגבי הרעידות שיש לאחר שימוש בתושבת מסוג זה, נכון להיום לאחר מספר חודשי שימוש, אפשר לומר שהרעידות פסקו כמעט לחלוטין,
נקודה נוספת, החברה המייצרת מתחייבת שבשימוש נכון , הם מספקים אחריות לכל החיים. לא ברור לי חיים של מי, אבל...
היי,
בעקבות ההמלצות כאן הזמנתי אתמול זוג תותבי פוליאוריטן לתושבות מנוע אעדכן כאשר יגיעו
זה נראה מבטיח יותר מהתושבות המקוריות(ובטוח גם זול יותר...)
http://www.summitracing.com/parts/PTP-1-504/?rtype=10
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.