צפייה בגרסה מלאה : האם זה שימושי? האם צריך את זה..Clinometer
שלום רב לכולם,
אני שוקל לקנות Clinometer - מצורפת תמונה.
יש לי סוזוקי ויטארה 97 ... אין לי את זה בילת אין ברכב
השאלות שלי:
האם לפי הנסיון שלכם צריך את זה בכלל כמכשיר?
האם שווה להתקין אותו ולחורר את הדשבורד? ( אולי שווה לשקול דו"צ)
בכלל מה דעתכם?
מה בכלל הזיות שצריך לשמור עליהם ? צד ופרונט..מה הם הגבלות?
תודה רבה לכולם.
לביא סמו וסומו
04-01-11, 19:00
לדעתי זה צעצוע חמוד ( למרות שלא הכי פרקטי לטעמי ) בכל אופן אם עשית שיעורי בית איפה ניתן לקנות אחד כמו בתמונה אני אשמח לדעת , עד עכשיו מצאתי רק זבל סיני שבקושי מגיב לזווית באוטו דיפו ועוד ב- 120 שקל...:cool:
מי מכיר איפה אפשר לקנות אחד כזה די איכותי במחיר סביר (עדיף משולב מצפן כמו בתמונה)
אני לא רוצה לשנות לבחור את הנושא אז למי שכן קיים כזה מעבר ליעילות שלו שיספר מאיפה קנה ואם זוכר גם כמה עלה?...
לי היה כזה ברכב. אני לא זוכר שהסתכלתי עליו אי פעם בשביל לבדוק זוויות.
בשבילי זה היה סתם גימיק שמישהו לפניי התקין ברכב, אני הייתי מוותר עליו ברצון ואילו הרכב היה עדיין אצלי הייתי נותן לך אותו במתנה (את המכשיר):p.
אני הכל קונה ב-ebay
יש כמה, זה הקישור למפנה לזול ביותר - יצא משהו כמו 100 שח כולל משלוח לארץ
http://global.ebay.com/1330901_Clinometer_Tilt_Indicator_w_Comp ass_JEEP/400133424708/item
בבקשה...
אבל מה לגבי השמישות שלו - שווה? לקנות או לתת רק 3 דולר ולקחת מצפן קטן ורגיל?
הצורך הוא מצפן ולא מד זווית...
תודה
לשימושך לביא סמו וסומו.
ספר האם רכשת או לא...
לביא סמו וסומו
05-01-11, 20:07
ב-100 שקל הייתי מזמין בלי לחשוב פעמיים - לא ראיתי אחד כזה בארץ משולב מצפן.
פשוט אין לי מושג איך להזמין באי ביי ומעבר לזה אני נימנע מהזמנות באשראי ברשת (ועוד מחו"ל - אין לי שליטה על זה , כבד עלי.
בכל אופן לך על זה , מצפן זה תמיד דבר הכרחי לטעמי (לי יש אחד בג'יפ תמיד) אפילו המון מספרי הטיולים משתמשים במד המרחק של הרכב +מצפן לצורך תיאור מסלול.
חפש אחד עם תאורה!
סתם טיזינג: לדגמים הישנים יותר של הויטארה (בלי כריות האוויר) יש קיט מקורי ייעודי, למי שאוהב את הדברים האלו ... בעיניי זה מיותר לחלוטין.
למי שרוצה לראות - תנו קפיצה לארז סנטו - טופ גיר רעננה, יש לו כזה מותקן בויטארה הפרטית שלו.
לי היה מותקן בויטרה הקונסולה המקורית (מעידים על זה החורים בדש)
יש לה רק מד זוית ומד גובה.
איתי
קלינומטר צעצוע כזה מיותר לחלוטין.
חפש מצפן איכותי באותו המחיר - בטוח יהיה יותר איכותי. רק תזכור שלמצפן מגנטי יש סטיה לא קטנה כשהוא מותקן ברכב, וצריך לדעת מה הסטיה כדי לדעת לתקן.
אגב, יש נווטים המשתמשים בקלינומטר, כדי לקבוע את מידת התיקון הנדרש במדידת מרחקים במעבר מ"דו מימד" של המפה ל"תלת מימד" של החיים. אבל זה כבר ברמת ניווט שרחוקה מאיתנו מאוד.
אסף.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.