PDA

צפייה בגרסה מלאה : גיפ רנגלר רוביקון

אודי כוכב הצפון
04-01-11, 19:09
מתעניין ביבוא רוביקון יד שניה כמובן ארוך !
יש המלצות, מה לבקש שהרכב יכלול ,שיפורים למינהם ושלא יהיו
בעיות בכניסה לארץ ( תקינה במשרד התחבורה ) איזה הגבהות,קפיצים בולמים לשיפורים !

KOOKE
04-01-11, 22:21
אודי יקירי

יש אין סוף תוספות לרוביקון תלוי בעומק הכיס שלך אבל האמת לא ממש צריך אותן כי גם בסטנדרט הוא מגיע מצוייד היטב לשטח. הדבר היחידי המומלץ הוא הגבהה לא מטורפת וזהו. זו דעתי בכל אופן.

סתם כדי לגרות את הדימיון הנה דוגמא: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Wrangler-Rubicon-Unlimited-4x4-Custom-NAV-Certified-/380303976592?pt=US_Cars_Trucks&hash=item588be22890

ארז ש.
06-01-11, 12:05
במרץ יחל שיווק סדיר של רוביקון בארץ, אז אולי עדיף לחכות ולא לקחת סיכון ביבוא אישי.

tomerz
06-01-11, 17:12
במרץ יחל שיווק סדיר של רוביקון בארץ, אז אולי עדיף לחכות ולא לקחת סיכון ביבוא אישי.

יש מחיר משוער :confused:

ארז ש.
06-01-11, 17:52
יש מחיר משוער :confused:
עדיין לא, אומרים שב15% יותר מרנגלר רגיל אבל מחיר סופי עדיין לא קיבלתי מהיבואן.

landY
06-01-11, 19:30
כשיגיע במרץ, תוכל לראות כמה תוכל לחסוך בייבוא אישי. הערכה: לפחות כמה רבבות

ארז ש.
06-01-11, 20:57
כשיגיע במרץ, תוכל לראות כמה תוכל לחסוך בייבוא אישי. הערכה: לפחות כמה רבבות
על פי העבר אתה צודק אבל כיום יבואן ג'יפ קיבל שכל והחליט לגשר על פער המחירים ולהתחרות כביכול ביבוא האישי, ראה תימחור הגרנד צ'ירוקי החדש והורדת מחיר הרנגלר, אז אולי הוא לא יכול לחסוך רבבות אלא כמה עשרות אם בכלל ואני לא נציג מכירות של ג'יפ אלא ניסיתי לקנות רנגלר דרך יבוא אישי ואם כל הסיכון שיש בזה ראיתי שפער המחירים כיום כבר לא משמעותי, לגבי דגמי ג'יפ לפחות, בשאר הרכבים עדיין קיים הפער.

יוני5
07-01-11, 18:30
אולי הוא לא יכול לחסוך רבבות אלא כמה עשרות אם בכלל ו

אפשר הסבר ופירוט למאותגרים בעברית ובחשבון שביננו?

בתודה מראש,
יוני5

ארז ש.
08-01-11, 20:55
אפשר הסבר ופירוט למאותגרים בעברית ובחשבון שביננו?

בתודה מראש,
יוני5
רבבות זה באלפים ועשרות זה בעשרות ויותר פשוט: הוא לא יחסוך אלפי שקלים אלא רק עשרות שקלים אם בכלל.
סוף סוף משהו אחד שאני קצת יותר מבין בפורום הזה...

ofiredri
08-01-11, 21:12
עוד לפני שמכשירי תנועה פרסמו מחירים, אני יכול להבטיח לך שכתשוו רוביקון של היבואן המקומי מול רוביקון ביבוא אישי, יתכן ותגיעו למחיר דומה, אך כמות התוספות והאפשרויות של ההוא ביבוא האישי תהיה אדירה. הם לא עובדים בחינם, ועל תוספות משלמים הרבה מס.
בנוסף, ביבוא אישי, אפשרי ליבא רכב שגילו על 24 חודש, מה שמוזיל משמעותית את המחיר.

לדעתי מי שחשוב לו רוביקון, ובמחיר שפוי, שיוותר על השיפורים הפנימיים של שנתון 2011, ושיביא ביבוא אישי אחד שכמעט ולא נסע - לא חסרים כאילו.
לדעתי המחירים של 2009 ו 2010 יירדו משמעותית בחו"ל, מה שיוזיל גם את היבוא האישי באופן ישיר.
My Shnekel

ניר ל
08-01-11, 23:59
רבבות זה באלפים ועשרות זה בעשרות ויותר פשוט: הוא לא יחסוך אלפי שקלים אלא רק עשרות שקלים אם בכלל.
סוף סוף משהו אחד שאני קצת יותר מבין בפורום הזה...

ארז, רבבה זה עשרת אלפים (10,000), ברבים - רבבות (עשרות אלפים), ככה נכתב בתנ"ך.

יוני - אני מתפלא עליך :p

ארז ש.
09-01-11, 11:22
ארז, רבבה זה עשרת אלפים (10,000), ברבים - רבבות (עשרות אלפים), ככה נכתב בתנ"ך.

יוני - אני מתפלא עליך :p
לזה התכוונתי, אולי בכתיבה אני גם גרוע, ואגב נראה לי שיוני צחק כשהוא שאל את זה.

-->