צפייה בגרסה מלאה : עזרה בבחירת רכב פרטי
אהלן,
הבלאנו מתה, מחפשים יורשת, דרישות :
1. תקציב - 30K - 33K.
3. כמה שיותר מתקדם מבחינת שנתון....
2. אביזרי בטיחות - ABS חובה, כריות אויר רצוי, ESP יהיה בונוס נחמד....
3. נסיעה עירונית+בינעירונית יום יומית, באיזור ה 50 ק"מ ביום.
4. נוח להכנסת ילדה (תינוקת) + תא מטען מספיק כדי להכיל עגלה ועוד....
5. מאפשר תחזוקה בסיסית בבית (טיפול 10K, ברקסים וכו'.....)
6. אמינות, אמינות ואמינות.
חשבתי על יונדאי - אלנטרה ואקסנט, דעתכם?
תודה,
איתי.
מהיכרות עם האלנטרה - צורכת יחסית הרבה דלק ולא אוטו נעים כלכך.
האקסנט נורא בסיסית..
בתחום הזה יש רכב שעונה לך על כל הדרישות, חוץ מהאמינות וזו המגאן, שלדעתי אפילו יכנס לך בתקציב הדגם עם הESP.
יש עכשיו למכירה גם אחת דיזל ידנית, חסכונית מאוד...
היתה לי אלנטרה מושכרת לשבוע - אני זוכר נהיגה ממש לא נעימה לא רק כערך מוסף - גיר שמעלה הילוכים יותר מידי, מנוע עייף, תחושה של אוטו גדול מבחוץ בזמן נהיגה מה שמקשה על חנייה והשתחלויות.
לצורך הענין נקודת ההשוואה שלי פורד פוקוס.
תודה על התגובות,
1. כמה האוטו צורך דלק בנהיגה משולבת ועדינה ?
2. הרכב לא אמור לספר "חווית/תחושת נהיגה". הוא אמור להעביר את אישתי מנקודה לנקודה וזהו.
3. לצרפתיות אני אל מתקרב.
4. עוד משהו, מהו קילמטרז' ממוצע סביר לרכב פרטי, לשנה? איך מסתכלים על זה?
איתי.
תודה על התגובות,
1. כמה האוטו צורך דלק בנהיגה משולבת ועדינה ? 1600 אוטומטית אמורה לצרוך בין 10 ל-12 ש״ח לליטר
2. הרכב לא אמור לספר "חווית/תחושת נהיגה". הוא אמור להעביר את אישתי מנקודה לנקודה וזהו.
3. לצרפתיות אני אל מתקרב.
4. עוד משהו, מהו קילמטרז' ממוצע סביר לרכב פרטי, לשנה? איך מסתכלים על זה? סביב ה-15K לשנה
איתי.
בהצלחה
ק"מ שנתי ממוצע היום הוא יותר בכיוון של 17K.
אולי לא התשובה שציפית לקבל,
אנחנו עם BMW 318 כרכב שני
עונה על כל ההגדרות שלך (ABS, 6 כריות אויר, ESP)
תחזוקה זולה (טיפולים שנתיים) - תיקונים קצת יותר יקר (אבל כמעט ואין טפוX3)
מזדקנת בכבוד (אין צקצוקי פלסטיק)
צריכת הדלק סביב 1:9, חפש רכב עם מעט ק"מ שעבר חיים קלים - ומובטחת לך הנאה צרופה, וכל זה בלי לדבר על הכיף בנהיגה.
"גרד" עוד קצת ורכוש פורד פוקוס.
בהצלחה
רענן
הי
פורד פוקוס
וראיתי שאתה מתרחק מצרפתיות, אבל לדעתי כדאי לך לשקול שוב.
406 מודל 2003 (אם תצליח למצוא אחת...)
סיטרואן קסרה - לא יודע אם עונה על כל דרישות הבטיחות שלך, אבל פשוטה, זולה ונוחה.
(מניסיון של למעלה משנתיים עד לפני מספר חודשים)
כרגע אנחנו עם פיזו 307 2004 מנוע 2000, אוטו מאוד נחמד במחיר שציינת אתה יכול למצוא כזה 2002-2003 לדעתי.
בהצלחה,
סער.
"גרד" עוד קצת ורכוש פורד פוקוס.
בהצלחה
רענן
אין לי. בואו נתמקד ביונדאי - יש להם בעיות מיוחדות שצריך לבדוק, משהו להזהר ממנו ?
על רכבים שהיו בידיים הקודמות בליסינג/השכרה, אני לא מסתכל.
תודה,
איתי.
קודם מצא אלנטרה אחת למכירה, עשה עליה סיבוב ותחליט.
פוקוס גם נכנס בתקציב.
אין לי. בואו נתמקד ביונדאי - יש להם בעיות מיוחדות שצריך לבדוק, משהו להזהר ממנו ?
על רכבים שהיו בידיים הקודמות בליסינג/השכרה, אני לא מסתכל.
תודה,
איתי.
תשמע...
עזוב יונדאי בשנתונים האלה, הן לא מזדקנות בכבוד, יש אצלנו יונדאי סונטה 2001 שמאכילה אותנו כבר מספר שנים חרא, כל שנה יש את העקיצה התורנית, מה שהיא עולה בשנה בתיקונים לא השקעתי על הג'יפ 1995 שלי במשך 5 שנים.
עזוב גם את הסטיגמות הגזעניות בקשר לארץ המוצא, קוריאני טוב, צרפתי לא..
יש צרפתי קקה - רנו. ויש צרפתי נחמד - פג'ו.
גם קל למצוא פג'ו במצב סביר ובמחיר טוב, אני עם סער, בתקציב שלך הייתי הולך לכוון ה307, 406, 206 בהתאם לצרכיך, יתכן שגם שם יהיו לך תקלות, אבל הן יהיו פחותות, והרכב יסב לך הנאה גדולה מהקוריאניות.
איתי ,
מקום לתינוקת עגלה ?!!??!! (מזל טוב ?)
אילנטרה - אוטו כבד וחלש מאוד הרבה מאוד תקלות היה לאמא של אישתי,
יונדאי אקסט לא חלום אבל הרבה יותר טוב תיקונים זולים צריכת דלק טובה ,
יקח את אישתך ממקום למקום, אבל אני חושב שישי רק 2 כריות אויר.
תנסה מאזדה 323 מודל 2000 אני חושב שזה בטווח מחירים אחלה של אוטו.
אוהד
מיצובישי כריזמה - אפורה ומשעממת רצח, אבל נוחה, זולה, ואמינה להפליא.
טוב,
התחלתי להתמקד על פוקוס 2003 -2004 ואקסנט 2004 - 2006.
אני הולך לבדוק אותן בימים הקרובים. מבקש מאנשים שיש להם רכבים כאלו נקודות לבדיקה ספציפית של הרכבים, דברים מועדים לפורענות, דברים לשים לב אליהם ספציפית ברכבים האלה.
עוד משהו, כמה אפשר לתחזק בבית את הרכבים הנ"ל ( טיפול 10K, ברקסים, טיימינג וכו'...)?
תודה,
איתי.
כמו שאמרו קודמי - לאאאאאא אלנטרה, היו לי 2 בליסינג. כבד, עייף, תקלות גיר שהביאו להחלפתו.
אם אתה יכול אקסנט 1.4 קצת חדשה יותר - אוטו מצויין (יש לאישתי כבר 4 שנים, אסנט שלישית, הראשונה נגנבה מייד עם הגעתה, השניה שרדה 3 שנים ועכשיו השלישית)
גם קסארה מצויינת.
הרכב הכי טוב, לטעמי, אם תמצא - אוקטביה.
אמין (בכל זאת - פולסווגן), חסכוני (הדיזל שלי, 2006, נסעה 1:19 !), בגז' הכי גדול בעולם.
אהלן,
אתמול ראיתי שני פוקוסים :
1. 2004, 1600 סמ"ק, עם טסט עד ספטמבר. סה"כ נראה טוב, יש "היסטוריית טיפולים" רשומה על ידי הבעלים, שמורה ומטופלת. הבעיה היחידה שלה היא מכה מהגיר בהעברת הילוך מראשון לשני, ממש מורגשת ושריקה קלה מהברקסים בעת עצירה.
2. 2003, 2000 סמ"ק, טסט לשנה. יש מבחוץ כמה שפשופיי חנייה, לבעלים שמחזיק אותה שנתיים יש קבלות על כל מיני טיפולים ותיקונים במוסך (החלפת תושבת מנוע, צינור בוסטר וכו'...) הנסיעה חלקה מאוד ונעימה, אין מכות ורעידות משום מקום. הדבר היחיד שזיהיתי היא הזעה ממכסה השסתומים (לא נזילה אלא הזעה), אני מניח שזה משהו די פשוט לתיקון ולא מ/הו שיכול להכריע את העסק.....
מבחינת תקלות, הבנתי שבפורד זה מחולק למכלולים שלמים שאי אפשר לתקן אותם נקודתית אלא להחליף את כל המכלול. נכון? אשמח אם בעלי פוקוסים יעלו ויספרו על התקלות שיש להם, מחלות וכו....
תודה,
איתי.
חביבי
אני עובד במוסך יונדאי ויכול להגיד לך משהו בשיא הרצינות:תתרחק מיונדאי!!!
בתקציב שלך הייתי קונה אלמרה 2002 רכב מעולה אמין מאוד חסכוני ועם בגז' ענקקק
תקח אחת לסיבוב ואני מבטיח לך שמהר מאוד תשכח את כל האפשרויות שהציעו לך..
רוב האלמרות למכירה הן יד ראשונה..חומר למחשבה לא?לי אישית יש אלמרה 96 שעשתה 90 אלף בשנתיים וחצי שהיא אצלי ללא כל תקלות!!!!!רק טיפולים ודיסקיות ברקס קדמיות!!!!
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.