צפייה בגרסה מלאה : סקודה יטי 4*4 מישהו יודע
שלום.
מישהו מכיר\יודע לגבי יכולת השטח של סקודה יטי דגם ה4*4 2.0 TDI ?
אני אפרט יותר: חשבתי על רנגלר או רנגלר רוביקון ובמחשבה שנייה הגעתי למסקנה שאולי אסתפק בפחות וכמובן אחסוך בכסף ואבדוק עוד 2 אופציות כמו הסקודה יטי גרסת ה4*4 או ג'יפ פטריוט 4*4 שאמורה להיות להם יכולת שטח.
מישהו יכול לתת חוות דעת על הרכבים הללו ? וכמובן שלא אשקר אבל גם חשבתי על מראה הרכבים והסקודה יטי והפטריוט נראים טוב לפי דעתי.
שלום.
מישהו מכיר\יודע לגבי יכולת השטח של סקודה יטי דגם ה4*4 2.0 TDI ?
זה לא רכב שטח !
זה רכב הנעה קידמית עם תגבור אחורי (משהו דומה להונדה CRV )
לצורך אחיזה טובה יותר בכביש (קרח/שלג/בוץ/גשם וכו ...).
מהלכי מתלה, הילוך כוח כמובן שלא קיים.
בשבילים מישוריים וקלילים הוא יסתדר. אבל,
פטריוט ואפילו דיהטסו טריוס יותר רלוונטי לטיולי שטח.
בכול מקרה, אם עדיין לא השתכנעת והחלטת לרכוש את הייטי ולנהוג בו מעט בשטח,
תרכוש גיר אוטומט טיפטרוניק ולא DSG .DSG ישרוף את הקלאצ'ים בשטח.
בהצלחה
רענן
באמת התלבטות קשה בין רוביקון לסקודה יטי...
אם זה הולך להיות רכב שלישי אצלך אז קח ג'ימני ושפר אותו מהתחת , גם אם תיקח חדש מהסוכנות
ישאר לך ערימות של עודף מהרנגלר/רוביקון/גראנד
וזה עדיין יהיה הרבה יותר ממה שאתה צריך בשטח
זה לא רכב שטח !
זה רכב הנעה קידמית עם תגבור אחורי (משהו דומה להונדה CRV )
לצורך אחיזה טובה יותר בכביש (קרח/שלג/בוץ/גשם וכו ...).
מהלכי מתלה, הילוך כוח כמובן שלא קיים.
בשבילים מישוריים וקלילים הוא יסתדר. אבל,
פטריוט ואפילו דיהטסו טריוס יותר רלוונטי לטיולי שטח.
בכול מקרה, אם עדיין לא השתכנעת והחלטת לרכוש את הייטי ולנהוג בו מעט בשטח,
תרכוש גיר אוטומט טיפטרוניק ולא DSG .DSG ישרוף את הקלאצ'ים בשטח.
בהצלחה
רענן
אתה מתבלבל בין דגם 2*4 ולא ה4*4 שעל זה שאלתי ששיווקו די חדש בארץ.
אם זה הולך להיות רכב שלישי אצלך אז קח ג'ימני ושפר אותו מהתחת , גם אם תיקח חדש מהסוכנות
ישאר לך ערימות של עודף מהרנגלר/רוביקון/גראנד
וזה עדיין יהיה הרבה יותר ממה שאתה צריך בשטח
זה הולך להיות רכב שני לא שלישי והג'ימיני קטן מידי עבורי מבחינת ציוד ועוד אנשים לטיול.
באמת התלבטות קשה בין רוביקון לסקודה יטי...
כתבתי למה אני מתלבט, חיסכון בכסף ולא לגבי יכולות הרכב, מה גם שאין בארץ מי יודע מה שטחים שרק רוביקון יצלח... בכל אופן אולי אני לא אגיע לשם.
אתה מתבלבל בין דגם 2*4 ולא ה4*4 שעל זה שאלתי ששיווקו די חדש בארץ.
לא מתבלבל !
אם אתה רוצה יותר מידע טכני :
http://www.haldex.com/Global/Traction/AWD%20Club%20Downloads/Haldex%20Cross%20Wheel%20Drive%20-%20edit%20070620%20-%20presentation.pdf
סה"כ זאת מע' AWD שמשפרת אחיזה והתנהגות כביש.
בקיצור, לא מיועד באמת לטיולי שטח. אבל,
אם אתה מתעקש להפוך חמור לסוס מירוץ, שיהיה בהצלחה ...
רענן
לא מתבלבל !
אם אתה רוצה יותר מידע טכני :
http://www.haldex.com/Global/Traction/AWD%20Club%20Downloads/Haldex%20Cross%20Wheel%20Drive%20-%20edit%20070620%20-%20presentation.pdf
סה"כ זאת מע' AWD שמשפרת אחיזה והתנהגות כביש.
בקיצור, לא מיועד באמת לטיולי שטח. אבל,
אם אתה מתעקש להפוך חמור לסוס מירוץ, שיהיה בהצלחה ...
רענן
לא מתעקש, בסך הכל שואל.
תודה.
שלום אני מתלבט בין לקנות עפיפון לבין ספינת חלל ;)
עכשיו ברצינות, תנעל על מה הצרכים שלך כי בין רנגלר לסקודה יש הבדל כמעט כמו עפיפון וספינת חלל.
בהצלחה
שלום אני מתלבט בין לקנות עפיפון לבין ספינת חלל ;)
עכשיו ברצינות, תנעל על מה הצרכים שלך כי בין רנגלר לסקודה יש הבדל כמעט כמו עפיפון וספינת חלל.
בהצלחה
אם אתה מתכוון להגיע לירח עדיף ספינת חלל, אם לא עדיף עפיפון, כך גם תוכל לחסוף המון...
אני לא מתלבט בין רנגלר לסקודה !!! בסך הכל שאלתי לגבי יכולות השטח של הרכב...
אני אפרט יותר: חשבתי על רנגלר או רנגלר רוביקון ובמחשבה שנייה הגעתי למסקנה שאולי אסתפק בפחות וכמובן אחסוך בכסף ואבדוק עוד 2 אופציות כמו הסקודה יטי גרסת ה4*4 או ג'יפ פטריוט 4*4 שאמורה להיות להם יכולת שטח.
OK, אז הבנו שאתה לא משווה סקודה ייטי לרוביקון.
מה הצרכים שלך בשטח? האם חייב רכב חדש או אולי משומש יתאים? עם כמה אנשים אתה מטייל? (ילדים?) מה הנסיון שלך בשטח? וכד'.
נסה להיות ממוקד, ונוכל להשיא לך עצות נבונות.
יואב
OK, אז הבנו שאתה לא משווה סקודה ייטי לרוביקון.
מה הצרכים שלך בשטח? האם חייב רכב חדש או אולי משומש יתאים? עם כמה אנשים אתה מטייל? (ילדים?) מה הנסיון שלך בשטח? וכד'.
נסה להיות ממוקד, ונוכל להשיא לך עצות נבונות.
יואב
טוב, כמו שכבר כתבתי אני מחפש רכב שטח שלא יגרום לי לחזור חזרה בגלל מכשול שלא אוכל לעבור בו, יש לי ניסיון סביר בשטח עם סמוראי וסופה ואני מחפש רכב שיהיה בו מקום לציוד ועוד אנשים, ואני מעדיף רכב חדש בתקציב של עד 260 אלף אבל מעדיף בפחות וגם המראה טיפה חשוב אבל לא בהכרח.
תודה.
אהלן ארז,
הסקודה לא תביא אותך רחוק בשטח.
בתקציב שלך הייתי מחפש לנדקרוזר או פאג'רו - ארוכים. אתה לא חייב לשרוף את כל ה 260.0K, גם בפחות מ 200.0 אתה יכול למצוא אקזמפלרים שמורים, אני מניח שבאותו המחיר תוכל לרכוש פאג'רו שיהיה משנתון מתקדם יותר מזה של הלנדקרוזר. ב 10.0K (בגדול, אל תתפוס אותי במילה) אתה מגביה וממגן אותו, ויש לך רכב מצויין לכביש ולשטח.
אישית - זה מה שאני הייתי עושה אם היה לי התקציב שלך.
יואב
אהלן ארז,
הסקודה לא תביא אותך רחוק בשטח.
בתקציב שלך הייתי מחפש לנדקרוזר או פאג'רו - ארוכים. אתה לא חייב לשרוף את כל ה 260.0K, גם בפחות מ 200.0 אתה יכול למצוא אקזמפלרים שמורים, אני מניח שבאותו המחיר תוכל לרכוש פאג'רו שיהיה משנתון מתקדם יותר מזה של הלנדקרוזר. ב 10.0K (בגדול, אל תתפוס אותי במילה) אתה מגביה וממגן אותו, ויש לך רכב מצויין לכביש ולשטח.
אישית - זה מה שאני הייתי עושה אם היה לי התקציב שלך.
יואב
אהלן יואב, קודם כל תודה, אני מעדיף רכב חדש, יש לי ניסיון מר בקניית רכב שטח משומש ואני מעדיף לרכוש חדש מבלי לשפר בהתחלה חוץ מאולי להחליף לצמיגי שטח, הלנד קרוזר והפג'ארו יקרים פחד, מה גם שזה יהיה הרכב השני והיוקרה\נוחות פחות חשובים לי כי הרכב היומיומי הוא רכב חברה והשני יהיה רק לטיולי שטח. לגבי היטי, בהתחלה צורתו משכה אותי ולכן התעניינתי וראיתי סרטונים ביוטיוב שמראים את גרסת ה4*4 בשטח והיא די מפתיעה (אני מדבר על סרטונים עצמאיים שנעשו ולא מטעם) כך גם לגבי ג'יפ הפטריוט אבל הבנתי שהוא הולך לרדת מפס הייצור אז כנראה שהוא לא מוצלח במיוחד.
אשמח לקבל הצעות.
nir sasson
16-01-11, 13:07
אהלן יואב, קודם כל תודה, אני מעדיף רכב חדש, יש לי ניסיון מר בקניית רכב שטח משומש ואני מעדיף לרכוש חדש מבלי לשפר בהתחלה חוץ מאולי להחליף לצמיגי שטח, הלנד קרוזר והפג'ארו יקרים פחד, מה גם שזה יהיה הרכב השני והיוקרה\נוחות פחות חשובים לי כי הרכב היומיומי הוא רכב חברה והשני יהיה רק לטיולי שטח. לגבי היטי, בהתחלה צורתו משכה אותי ולכן התעניינתי וראיתי סרטונים ביוטיוב שמראים את גרסת ה4*4 בשטח והיא די מפתיעה (אני מדבר על סרטונים עצמאיים שנעשו ולא מטעם) כך גם לגבי ג'יפ הפטריוט אבל הבנתי שהוא הולך לרדת מפס הייצור אז כנראה שהוא לא מוצלח במיוחד.
אשמח לקבל הצעות.
היי ארז
אני סוכן של סקודה
תתקשר אלי 0505695971
אני אתן לך את הפרטים
היי ארז
אני סוכן של סקודה
תתקשר אלי 0505695971
אני אתן לך את הפרטים
תודה ניר אבל עם כל הכבוד אני רוצה חוות דעת אובייקטיבית לגבי הרכב, עדיין לא החלטתי לגבי רכב ואני עדיין בודק אופציות ואגב, אם אתה כבר כאן כמה תעלה היטי גרסת הTDI 4*4 והאם אתם מתכוונים לשווק גם את גרסת הTSI שנראה לי שתצליח יותר ?
תודה.
טוב, כמו שכבר כתבתי אני מחפש רכב שטח שלא יגרום לי לחזור חזרה בגלל מכשול שלא אוכל לעבור בו,
לכן, סקודה יטי לא מתאים לדרישות שלך מפני שעם הרכב הזה ויכולת השטח המאד מוגבלת שלו יהיו הרבה מכשולים שיגרמו לך לחזור חזרה !!!
סופת המדבר
19-01-11, 18:07
אם בסקודה עסקינן בקרוב אני צריך להחליף את הרכב של העבודה
ההיתי רוצה לדעת מה ההבדלים בין יטי לרומסטר (למזלי אין לי רומסטר)
הרומסטר ממש מגעילה גם מבחינת נוחות גם רעשנית וגם התא מטען שלה לא נוח לי
מבחינת הכנסה והוצאה של הארגז כלים (בסביבות 50 ק'ג)(האמבטיה שלה נמוכה מידי)
ואם מישהו יודע מה כושר הגרירה שלה? 500 ק'ג או 750.?
אם בסקודה עסקינן בקרוב אני צריך להחליף את הרכב של העבודה
ההיתי רוצה לדעת מה ההבדלים בין יטי לרומסטר (למזלי אין לי רומסטר)
הרומסטר ממש מגעילה גם מבחינת נוחות גם רעשנית וגם התא מטען שלה לא נוח לי
מבחינת הכנסה והוצאה של הארגז כלים (בסביבות 50 ק'ג)(האמבטיה שלה נמוכה מידי)
ואם מישהו יודע מה כושר הגרירה שלה? 500 ק'ג או 750.?
לגבי כושר הגרירה בדגם ה4*4 TDI 2000 סמ"ק הוא 1800 קילו ולדגם ה1.2 סמ"ק 2*4 הוא 600 ק"ג, לגבי שאר הנתונים על היטי אוכל לתת לך לינק לאתר של סקודה שהנתונים לגביה מופיעים בו:
http://skoda.co.il/isx/model/yeti/facts/Pages/facts.aspx
nir sasson
11-02-11, 08:58
לגבי מחירים לייטי 2.0 טורבו 140כ"ס הנעה כפולה (מנוע של הפאסאט ),כולל מערכת בקרת משיכה +בקרת ירידה, אין הילוך כוח (אבל מומנט מכובד ),יש לו לדעתי זוויות טובות גישה ונטישה,,מרווח גחון 18 ס"מ
ידני -162,000ש"ח
ידני מפואר 172,000ש"ח
אוטומט 6 הילוכים-172,000ש"ח
אוטומט מפואר -182,000ש"ח
המפואר כולל :8 כריות אוויר(לעומת 6 כריות אוויר ),צמיגים רחבים ,חלונות כהים ,רדיו מסך מגע 6 דיסקים ,חיישני חנייה קדמיים+אחוריים,מערכת לחניה אוטומטית (שמחנה את הרכב לבד משהו מגניב),8 רמקולים,שליטה על הרדיו מההגה ,לוח שעונים מפורט יותר
top gear
http://www.youtube.com/watch?v=E7kEJ-pHkWA&feature=player_profilepage
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.