PDA

צפייה בגרסה מלאה : איפה אני משיג 265/70/17 שטח מלא

gilinash
19-01-11, 16:42
אני מנסה להשיג צמיגי שטח מלאים עם עדיפות לBF ולא מצליח למצוא את המידה הזאת בארץ...
יש בחו"ל אבל להביא לארץ יקר מאוד.
מישהו יכול לחבר אותי עם היבואן של BF?
אפשרי גם צמיגים אחרים אבל מנסיוני אני מעדיף BF.
תודה

ארז ש.
19-01-11, 17:05
קוגול יוניטרייד מייבאים את הצמיגים האלה, אולי האתר שלהם יעזור לך:
http://www.kogol.co.il/hebrew/Article.aspx?Item=348

gilinash
19-01-11, 19:11
קודם כול תודה אבל גם להם אין

patrol01
19-01-11, 19:50
אצלי ברכב מורכבים צמיגי שטח מלא של חברת FEDERAL צמיג אגרסיבי מאוד עם 3 שכבות בדופן אחיזה לא רעה בכביש ומעולה בשטח ולאחר כ 20000 ק"מ על הרכב הצמיג עדיין נראה חדש
תברר באילו פנצריות מחזיקים את החברה הזאת
שי

gilinash
19-01-11, 20:10
כמה עולה צמיג?

מויש אברהמי
19-01-11, 20:43
חברה, בבקשה לעקוב אחרי מה שקורה בעולם ובאופן טבעי משליך גם עלינו- במידות מסוימות, יש מחסור "זמני" בצמיגים. לאחר המשבר הכלככלי שפקד את העולם והמגמה "הירוקה", חברות רבות נערכו למיתון וצמצמו פסי ייצור רבים, בהם גם צמיגים. לאחרונה פורסם (בוואלה), שבשנה שנתיים הקרובות, יהיה קשה להשיג צמיגים בכלל ובמידות מסוימות בפרט. לדעתי עקב ביקוש ער לצמיגים בכל העולם (נמכרו יותר רכבים חדשים משניתן היה לשער), חברות ייצור הצמיגים יתאימו עצמם לביקוש.
מויש אברהמי.

ארז ש.
19-01-11, 21:35
לפני בערך שנתיים רציתי לייבא צמיגים (אמנם של אופנוע ו2 סוגים, קדמי ואחורי אבל מאותו דגם מסוים שלא שווק אז בארץ) ובעל פנצ'ריה הזמין לי ובתנאי שאתחייב לרכוש אותם, אני חושב שגם היום תוכל לעשות זאת, ואגב ניסיתי להביא עוד מספר זוגות ואם אני זוכר נכון הבנתי שאי אפשר להביא מחו"ל סט של 5 ויותר כי זה נחשב מסחרי כביכול ויש לזה פרוצדורה שונה.
בכל מקרה לגבי מחסור בצמיגים דובר על צמיגי כביש לרכבים פרטיים.

patrol01
20-01-11, 18:05
בקשר לצמיגי FEDERAL לפני כחצי שנה עלו כ 900 שקל ליחידה ואני מאמין שהיום יותר יקרים
אם אתה מעוניין אני אברר לך היכן שקניתי מה מחירם העדכני ואם ישנם במלאי אצל הספק.
כמו כן הוצעו לי בזמנו צמיגים של MICKY TOMPSON (החלום של כל גיפאי) אבל במחיר של 1500 שקל ליחידה אמרתי שיתייבשו אצל היבואן (אליאנס)

מויש אברהמי
20-01-11, 19:15
סוף פברואר/תחילת מרץ, (לפחות לפי מה שנאמר לי), אמורה להגיע מכולה של צמיגים מארה"ב (BF במידות שונות) ע"י צמיגי מכסיקו מנתניה. בעבר, ייבאו עבורי צמיגי BF במידה 245/70/17 המתאימים ללנדקרוזר 150 דגם TS.
למעוניינים, ניתן לפנות למנשה או אלון בטלפון-09-8610394 ואו לינקלה- 0528389285.
בהצלחה.
מויש אברהמי.

gilinash
20-01-11, 19:52
סוף פברואר/תחילת מרץ, (לפחות לפי מה שנאמר לי), אמורה להגיע מכולה של צמיגים מארה"ב (BF במידות שונות) ע"י צמיגי מכסיקו מנתניה. בעבר, ייבאו עבורי צמיגי BF במידה 245/70/17 המתאימים ללנדקרוזר 150 דגם TS.
למעוניינים, ניתן לפנות למנשה או אלון בטלפון-09-8610394 ואו לינקלה- 0528389285.
בהצלחה.
מויש אברהמי.

או זה כבר נשמע ממש מעניין אני מקבל את הסילברדו באפריל אז נראה לי בול בזמן

תודה גלעד

מויש אברהמי
20-01-11, 21:10
או זה כבר נשמע ממש מעניין אני מקבל את הסילברדו באפריל אז נראה לי בול בזמן

תודה גלעד

ממה שראיתי בצפון אמריקה (כולל מדבר מואב ביוטה), רכבי שטח וטנדרים (רובם ככולם), נעולים צמיגי AT בכלל, ו-BF בפרט, כולל "המפלצות"- סילברדו וראם על כל גווניהם וכן פורד 150-350.
באופן אישי, חוויתי נהיגה ב-RAM-500 גיר ידני, עשרה צלינדרים, 500 כ"ס, הנעה אחורית, חצי קבינה, נעול צמיגי LT גודאייר "סיילנט ארמור". מה אומר? כיף! אבל בנסיעה (אפילו רגועה) בתוך תנועה על כביש רטוב, קשה לשמור על קו ישר. ובעיקולים? חווית דריפטינג. עכשיו דמיין את הרכב נעול בצמיגי MUD. בקיצור, תתחדש עם הסילברדו. אולם אם וכאשר תחליט להתקין צמיגים, לדעתי צמיגי LT/AT מחברה טובה, יתאימו יותר.
בהצלחה.
מויש אברהמי.

rhinotire
23-01-11, 17:05
אני מנסה להשיג צמיגי שטח מלאים עם עדיפות לBF ולא מצליח למצוא את המידה הזאת בארץ...
יש בחו"ל אבל להביא לארץ יקר מאוד.
מישהו יכול לחבר אותי עם היבואן של BF?
אפשרי גם צמיגים אחרים אבל מנסיוני אני מעדיף BF.
תודה
הצמיגים קיימים ב-מיקי טומפסון שטח מלא באחה MTZ

-->