צפייה בגרסה מלאה : שאלת השבת - איך מכניסים קפה למקינטה ללא שאריות על השיש ?
עונג שבת - מקניטה
הבעיה איך העונג לא נהפך למלחמה על הבוקר בגלל שאריות הקפה על השיש
יש מכשיר? אולי כמו של מכונות האספרסו שנונתנים שתי תנועות סיבובוות ואז מהדקים?
אשמח לכיונים בענין
תכין את הקפה מעל לכיור. :rolleyes:
[QUOTE=צור;364048]עונג שבת - מקניטה
הבעיה איך העונג לא נהפך למלחמה על הבוקר בגלל שאריות הקפה על השיש
יש מכשיר? אולי כמו של מכונות האספרסו שנונתנים שתי תנועות סיבובוות ואז מהדקים?
אשמח לכיונים בענין[/QUOT
קצת עדינות.
קשה קצת עם אצבעות חצי צול.
עונג שבת - מקניטה
הבעיה איך העונג לא נהפך למלחמה על הבוקר בגלל שאריות הקפה על השיש
יש מכשיר? אולי כמו של מכונות האספרסו שנונתנים שתי תנועות סיבובוות ואז מהדקים?
אשמח לכיונים בענין
שלום,
א. לא צריך למלא מקינטה עד הסוף.
ב. אם אתה טוחן בעצמך- שים את הראש מתחת למטחנה.
ג. מעל נייר- כמו נייר ידיים, ובמידה ויש שארית אתה יכול למחזר.
ד. תמלא מעל צנצנת הקפה עצמה- בחר צנצנת/קופסא מספיק רחבה ואז השארית שוב תמוחזר.
מכין קפה כבר שנים ולא מכיר כלי ייעודי לזה.
נועם
מלחמה?
בגלל פרורי קפה על השיש?
איפה אתה גר?
באפגניסטן?
אני עושה פו...פו......ואין פרורים.
אבל יש אחלה קפה...:cool:
נועם 2 שאלות
1. אתה דוחס את הקפה בסל של המקינטה?
2. עד איפה אתה ממלא?
עד כמה שאני יודע ממלאים עד הסוף קפה בטחינה עדינה ולא דוחסים בכלל.
אני ממלא עם כפית עד הסוף ואת המעט שלפעמים מגיע לשיש מנגב עם סמרטוט, בדרכ לא נשפך כלום.
מאז שג'ורג' קלוני הביא את הנספרסו גם הצרות האלו נפתרו והמקינטה עברה לערכת הקפה של הטיולים.
נועם 2 שאלות
1. אתה דוחס את הקפה בסל של המקינטה?
2. עד איפה אתה ממלא?
עד כמה שאני יודע ממלאים עד הסוף קפה בטחינה עדינה ולא דוחסים בכלל.
היי אביעד- מתי אתה מסיים עם המבחנים ובא לטייל כדי שאכין לך קפה?!!?!
אני טוחן ישירות לסלסלה זה ממלא "כאילו" עד למעלה ואז דוחס. התוצאה הסופית היא שמילאתי 75% בערך.
נצל"ש (ניצול שרשור) ;)
האוקולונים שלך היו 1'' או יותר? חשבתי להוסיף את שלי יחד עם קפיצים ארוכים אבל הם 2''.....
בעזרת השם ביום ראשון בלי מועדי ב. ואז אני אבוא. :)
הם בגודל 1".
הייתי עם סטאפ של סט קפיצים בולמים אולדמן 2" בנוסף לספייסרים תקופה מסוימת.
האוטו הרגיש מעולה בשטח. הגובה היה אידיאלי לדעתי (חוץ מהביצים כרגיל), אבל בכביש הוא היה זוועה.
עדיף להשיג את האינץ' הנוסף בעזרת הגדלת מידת צמיג- עם היוקר שבדבר, זאת הדרך הנכונה יותר לדעתי.
3 פתרונות :
1. יש מכשיר יעודי - מחלק מנות. בדיוק מה שאמרת - כמו במטחנת קפה, החלק שאליו נשפך הקפה וכל משיכה בידית מוציאה מנה מדודה של קפה.
2. קונים מטחנת קפה - טוחנים ישירות למיכל של המקינטה וגם נהנים מקפה טרי.
3. עוברים למכונת אספרסו אמיתית (בשילוב מטחנה) - נהנים ממיצוי של הקפה תחת לחץ, מהאופציה להקציף חלב ומהאפשרות להכין כמה מנות קפה ברצף. את המקינטה שומרים לטיולים (למרות שאפשר גם מכונת אספרסו קטנה עם ממיר מתח ;) )
בכל מקרה, במקינטה לא צריך לדחוס את הקפה
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.