צפייה בגרסה מלאה : Article: מדריך ג'יפולוג לנעילות דיפרנציאל
ניתן לצפות בעמוד זה ב-http://www.jeepolog.com/forums/content.php?1113-jeepolog-archive
הי חברים,
אני בעליו הגאה של XJ 2001 בו התקנתי No-slip מאחור ולוקרייט מלפנים - פשוט אדיר! בשטח כמובן הרכב לא עוצר ומטפס באלגנטיות וללא סיכון מכלולים חשובים על כל מעלה שניסיתי עד כה (זיק, עשוש, ורדית, רמון, חורשן וכד'). ועל הכביש, בזכות ה- No-slip, כמעט ואין רעשים (רק בסיבובי פרסה ארוכים). למי שתוהה, כן, יש גירסא של ה- No-slip המתאימה לקייס של דנה 35 מוגבל החלקה.
את החלקים הבאתי בעצמי מארה"ב (בדיוק כפי המוצע מעלה) - 275$ ללוקרייט ו- 455$ ל- No-slip. את ההתקנה בחרתי לעשות במוסך, בעיקר בגלל המורכבות של ה- LSD מאחור, ואחרי כל העיניינים סגרתי שתי נעילות במחיר של כ- 5000 ש"ח! שווה לכל הדעות.
ממליץ בחום..........
כיף לראות שאחרי 10 שנים המדריך עדיין נקרא ואנשים נעזרים בו.
תהנה!
אבל לנעילות כמו arb או kam יש בעיה . אתה מביא אותם לארץ במשלוח או המזוודה ואין אלריות בארץ לא רוצים לתת אחריות .. אז בעצם אין אפשרות של יבוא נעילות כאלו מחול ..
עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא :)
חיפשתי אינפורמציה בנושא הזה בדיוק לפני שקניתי את הפאוור טרקס 1921 lock right לבלייזר שלי ,
התקנתי לבד בחצר כולל החלפת מיסבים שימס , קרש סליב ומחזיר שמן לפיניון .
מסתבר שההתקנה של הנעילה דורשת שימוש בדיסקות הקיימות של גלגלי השיניים שיושבים על הסרנים ועצה שלי למי שמתקין לבד ברכב "ותיק " כמו שלי להזמין את הTHRUST WASHERS האלו כי מה לעשות הם נשחקים לגמרי עם הזמן.
התיאור למעלה מאוד מדויק בנושא הנסיעה בכביש ובשטח , אני מאוד מרוצה מהנעילה בשטח עם המומנט המכובד שמוציא ה6.5 ליטר שלי אני עובר הצלבות בקלות בטיפוס ובאיטיות בירידה.
בכביש זה קצת שונה אבל נסבל לגמרי , אולי בחניון שקט שומעים את הראצ'ט אבל לא יותר מזה.
עלה לי 1000 ש"ח כולל משלוח ומיסים בסך 530 ש"ח ( נכנס להוצאות )
שווה את הכסף
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.