התחברות

צפייה בגרסה מלאה : ריח גזים חזק עם סגירת פיבר

ssaar
17-11-04, 22:32
שלום לכולם
יש לי ריח חזק של גזים בקבינה
הסגירה לא הרמטית,יציאת האגזוז אצלי היא מאחור ולא בצד.
האם האטימה תפתור את הבעיה או שנכנסים גזים מקדימה.
כיצד לבדוק ?....נחנקים...
תודה שי

six 4 life
17-11-04, 22:44
לפני שנתחיל לחפש כל מיני אופציות- שאלה:
יש לך בג'יפ מכסה שסתומים מאלומניום- או מפלסטיק?

-ארז 8) -

ערן המסוקס
17-11-04, 22:51
בהנחה שאתה מדבר על ריח של גזי הפליטה של האגזוז אז הפיתרון הוא בדמות אטימה טובה של הסגירה בחלק האחורי. כלומר, בעיקר הדלת האחורית ואחוריים של הרכב. עקב מערבולות אויר כל גזי הפליטה נכנסים לרכב.

UNIX
17-11-04, 22:53
תבדוק שלא בורח לך גזים מסעפת הפליטה או מכל חלק אחר באגזוז ,.

karlos
17-11-04, 23:03
יכול להיות ש "קרבוסילן" יפתור את בעיית הגזים שלך ... :wink:

בכל מקרה היתה לי בסופה אותה בעיה , שנגרמה כנראה עקב מערבולות אוויר ודלת אחורית לא אטומה.אני מניח שזו הבעיה וערן צודק.

yanivcj
18-11-04, 15:35
תגיד איפה ניתן לקנות קרבוסילן :lol: זה עוזר ? :lol:
אם כן אני אתחיל למכור קרבוסילן במקום לתקן ג'יפים, זה יכול להיות רעיון לא רע, זה יותר נקי ויותר קל. :lol:
יניב.

AvigdorAharon
18-11-04, 16:07
תבדוק את מה שערן כתב, זה לא עולה כסף וכנראה זו הבעיה.
אצלי, סגירת ברזנט, כאשר החלק האחורי פתוח (מגולגל...) וכל שאר הברזנט סגור, יש לפעמים ריח של גזי פליטה. כאשר אני פותח (מקפל פנימה...) את אחד החלונות הקדמיים הריח נעלם.

אביגדור

ssaar
21-11-04, 22:11
תודה לכולם על העצות
הקרבוסילן עזר לצ'ונט של שבת.............
ניסיתי לאטום עם נייר דבק על בסיס בד ללא הצלחה
אצטרך לאטום עם גומיות
שי

Bulldog
22-11-04, 21:11
תעביר את הצינור פליטה הצידה.
לא ליד הנהג כמו בסופה אלא מאחורי הסרן האחורי.

ערן המסוקס
22-11-04, 21:50
אצלי זה מאחורי הגלגל האחורי, יוצא לצד. זה לא משנה.. עדיין יכנסו גזים אם הסגירה לא אטומה.

ssaar
22-11-04, 21:52
תודה
ראיתי מס ג'יפים אשר צינור הפליטה יוצא בין העלים לבין השלדה.
האם המלצה מקובלת על כולם ?

six 4 life
22-11-04, 21:55
ההמלצה בהחלט במקומה.

אצלי יש אגזוז שיוצא מצד שמאל של הג'יפ- אחרי הגלגל, אין אטימה הרמטית בכלל, ואין שום ריח של גזים בג'יפ.

בהצלחה.

-ארז 8) -

UNIX
22-11-04, 23:12
אני חושב שהמקום המקורי של האגזוז ב cj (מאחורי הגלגל האחורי שמאלי )
לא טוב כי בנסיעה חזקה לאחור במעלה קטן עם שיפוע האגזוז פשוט יקבל מכה וישבר , אז נכון זה לא קורה בקלות אבל זה קורה .
בכל אופן אני התקנתי את האגזוז אצלי מתחת לדלת הנהג בצמוד לתושבת של הקפיץ עלה (לפני הגלגל) , התושבת מגינה על האגזוז מפני מכות וגם לא הסתבכתי יותר מדי עם בניית האגזוז שמע יגע בסרן או שלא יגע בסרן בססגירת מתלה ותזוזות .
בכל אופן שלי מרעיש ואולי אתה לא תאהב את זה וצריך לקחת את זה בחשבון כי אין מקום לשים דודים יש מקום גג לדוד אחד וגם הוא צריך להיות יחסית קטן .(באופציה שלי ) .

נץ לבן
23-11-04, 22:06
המקום הטוב ביותר למקם את צינור הפלטה בסיקס שגם רואה שטח הוא לפני הגלגל האחורי שמאלי, בסיקס שלא רואה שטח אפשר למקם אותו אחרי הגלגל או מאחור זה לא ממש משנה :D
ולעניין גזי הפלטה, קרוב לודאי כי ערן צודק וכי הגזים נכנסים מאחור בגלל מערבולת האויר. כל מי שנוסע בסיקס או סופה פתוחים יודע כי מה שמשוחרר בג'יפ מאחור יעוף קודם כל קדימה לשימשה ואז הצידה והחוצה. כל זה בהנחה כי מערכת הפליטה במצב טוב ואין דליפות של גזים בדרך.
לפעמים שמן שנוזל על האגזוז ממיכללים שונים כגון מנוע או הגה נשרף והאדים מגיעים לתא הנסעים כך ששוה לבדוק גם את האפשרות הזו.

נמרוד

ssaar
03-12-04, 19:57
טוב לקח כצת זמן אבל...
הזזתי את צינור הפליטה לצד כפי שהומלץ.
לא 100% אבל שיפור משמעותי- אשתי מוכנה לבוא לעוד טיול בגיפ
זו התקדמות...

תודה לכולם
שי

-->