התחברות

צפייה בגרסה מלאה : עלויות של התקנת מושב רוחבי ל3 נוסעים?

AUG
15-02-11, 12:36
כמה בערך צריכה לעלות התקנת מושב רוחבי ל3 נוסעים בCJ ארוך?
מה העלויות של מושב סטנדרטח שכזה ( אם יש בכלל סטנדרט)?
האם יש צורך בבעל מקצוע, או שזו לא מלאכה מורכבת מדי?

תודה!

EhudTamir
15-02-11, 18:28
חוקים ומחירים אין באפשרותי לתת

אבל אני יכול לומר מניסיוני בלבד.
לבנות ספסל שכזה זה לא דבר קשה - (כל עוד אתה סומך על הריתוח שלך)

מבחינת ריפוד זה פשוט מאוד ואתה תוכל לעשות זאת בסטנדרטים גבוהים במחירים נמוכים מאוד לבד.

אם זאת, ממליץ שבמידה ואתה בונא, תעתיק מכסא אחר את המבנה .

בהצלחה.

omri_t
15-02-11, 20:40
תעשה חיפש בפורום- יש המון מידע והמלצות בנושא.

ניתן למצוא ספסלים גם בפירוקיות, בכמה מאות שקלים עד....

אחרי שתחליף לא תבין איך הסתדרת עד עכשיו.

אם תהייה מעוניין- יש לי אחד במחסן שממתין לחזור לשטח.
http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?51823-׳¡׳₪׳¡׳œ-׳׳—׳•׳¨׳™-׳œ׳©׳œ׳•׳©׳”-׳*׳•׳¡׳¢׳™׳-׳ž׳•׳×׳׳™׳-׳œ׳¡׳•׳₪׳”&highlight=%F1%F4%F1%EC

זיו
16-02-11, 22:02
אני לא מצליח להבין איך אפשר להכניס מושב רוחבי ל-3 נוסעים (לא גמדים) בג'יפ CJ. לדעתי, ממש לא נכנס ברוחב.
אלא אם כן ... בונים מושב "גאוני" שיושב על החלק הפנימי של הכנפיים ואז מקבלים מבנה מכוער שלא ניתן לנצל לישיבה נוחה וסבירה. אולי יכולים לשבת שם 3 נוסעים שלכל אחד מהם יש רק רגל אחת.
בכל מיקרה. כסא נוסע קדמי של פיאט דוקאטו מתאים מצויין למרחב האחורי ב-CJ. אפשר להתאים לו חגורות בטיחות ויושבים בו 2 נוסעים בנוחות סבירה.

זיו

cj 64
17-02-11, 00:05
אני לא מצליח להבין איך אפשר להכניס מושב רוחבי ל-3 נוסעים (לא גמדים) בג'יפ CJ. לדעתי, ממש לא נכנס ברוחב.
אלא אם כן ... בונים מושב "גאוני" שיושב על החלק הפנימי של הכנפיים ואז מקבלים מבנה מכוער שלא ניתן לנצל לישיבה נוחה וסבירה. אולי יכולים לשבת שם 3 נוסעים שלכל אחד מהם יש רק רגל אחת.
בכל מיקרה. כסא נוסע קדמי של פיאט דוקאטו מתאים מצויין למרחב האחורי ב-CJ. אפשר להתאים לו חגורות בטיחות ויושבים בו 2 נוסעים בנוחות סבירה.

זיו

אפשר לשים כסא לשלוש ועודאייך!!!!!!יש מגוון כסאות שבאים בול,ומתאימים עם קצת עבודת מסגרות קלה ,
כמוכן קבל תמונה של cj עם כסא ואפילו 3 חגורות בטיחות.
אם תרצה עזרה?המלצה או הסבר אייך פותרים לך את העניין ,צור קשר ואעזור לך!!יש לי כמה סוגים.
גל
http://www.jeepolog.com/forums/attachment.php?attachmentid=28275&d=1288279057

AUG
17-02-11, 10:01
תודה רבה!

האמת היא שזה עדיין לא לגמרי על הפרק.
אני מתעניין בקניית סי ג'יי ארוך, ואחד השיקולים הוא אם אפשר, ולא יקר להתקין 2 שורות מושבים רוחביים מאחורה, שלא מצריכים להיות נערת גומי סינית כדי להגיע אליהם.

boba banay
18-02-11, 07:46
עד לא מזמן היה לי כסא של רנו אקספרס, מתקפל ומשאיר את כל המקום להעמסה כשנוסעים שניים.
החלפתי אותו היום בכסא של פראדו קצר שגם הוא מתקפל (למשהו קצת יותר גדול מזה של הרנו) אבל הנוחות מדהימה...

six-86
21-02-11, 18:23
גם כסא של ספארי נכנס לשם !!!
כמובן עם 3 חגורות ....
בהצלחה
ראיד

AvigdorAharon
04-03-11, 16:35
תודה רבה!

האמת היא שזה עדיין לא לגמרי על הפרק.
אני מתעניין בקניית סי ג'יי ארוך, ואחד השיקולים הוא אם אפשר, ולא יקר להתקין 2 שורות מושבים רוחביים מאחורה, שלא מצריכים להיות נערת גומי סינית כדי להגיע אליהם.

לא נראה לי שזה ישים אלא אם השורה האחרונה תתוקן בניגוד לכיוון הנסיעה.
במצב הנוכחי, לא ממש נוח למבוגר להיכנס למושב האחורי.
ד"א, אין בעיה להתקין מושב של 3 על הכנפיים, וכך יש תא לאיחסון מתחת לכיסא האחורי.

אביגדור

-->