התחברות

צפייה בגרסה מלאה : רעש פעמונים (כריסמס??) בדיפנדר שלי, כנראה מהדריישפט הקידמי

פרידריך הטעבן
21-11-04, 19:02
האם ניתן לפרק ולשלוח לשיפוץ? אם כן, מי מומלץ? אני רוצה לשלוח ולקבל חזרה בלי בעיות.

ארז
21-11-04, 21:34
אין פעמונים בדרייבשפט הקדמי, אתה צריך להיות יותר מדוייק מתאורים שלך, האם הרעש מגיע מהסרן הקדמי או מהדרייבשפט?
האם בדקת חופשים בצלבים? האם אתה בטוח שאתה יודע לבדוק חופשים כאלו?

פרידריך הטעבן
22-11-04, 07:05
כוונתי היתה לצליל בלבד, אין חופש בצלבים (לפני שבוע הוחלף צלב) אך יש חופש בחיבור המשונן שבמרכז הדרייבשפט. אציין שהרעש במהירות נמוכה.

ארז
22-11-04, 09:10
במידה ויש חופש בדרייבשפט ניתן לשפץ, אבל אתה צריך לפעול מהר, ככול שעובר הזמן כך האופציה לשיפוץ מתרחקת.
מאיפה אתה בארץ?

פרידריך הטעבן
22-11-04, 12:05
כן כן מעיר החגבים
תודה :shock:

פרידריך הטעבן
29-11-04, 19:47
הדיסקית שנימצאת מסביב ליוק הקידמי של הטרנספר היתה משוחררת. פתחנו את האום השווה מליונים ( ליתר דיוק 101 ש'ח) קבצ'צ'נו הקוטר בכמה מכות בוקסה החזרנו את היוק , לוקטייט,
4 ברגים חדשים וסוף לרעש..... עדיין לא נפטרה בעיית החופש.........צרות בהמשכים

ארז
30-11-04, 01:10
ת'שמע...מנסיון של חבר טוב בעל חברת טיולים באילת המוסכים המורשים של ל"ר שם פשוט גונבים אותכם.(נקודה)
אין ברכב הזה אף אום שמתקרב בכלל לעלות של 100 ש"ח וזה כשאתה קונה אומים בחברת רכב, אם תגש עם האום(או מידתו)לחנות ברגים או כזה יעלה לך שקלים בודדים.

shachar
30-11-04, 08:39
ארז
בורג ריקון שמן TD5 98 שקלים לפני מע"מ..............במזרח

נראה לי שיש כמה ברגים ואומים ברכב כזה שהוסף להם תימחור "האלמנט" אולי לא נשים לב לאיזה 100 שקלים בזמן טיפול בכמה מיכלולים.

לא שקניתי או שהמחיר מוצדק אבל התימחור בא מהחברה

נמרוד
30-11-04, 11:48
ארז, לא צריך להגזים. האום של הפניון הוא לא אום סטנדרטי שתמצא בכל פינת רחוב. ויחד איתו יש עוד ברגים ואומים ספורים בכל רכב שכן צריך לקנות במיוחד, והם עולים בהתאם. לא יודע אם 30 או 50 או 100 שקלים - אבל עולים.

shachar
30-11-04, 11:55
עדכון
נקנה בורג ניקוז שמן (לא דם כמו במזרח) אצל גקי מאוטו מיני ב 35 שקלים

אני מניח שאם הגדרה מדויקת של הפריט אפשר לשלוח גם לעיר "פושטי עורות" את החלק במחיר הוגן או סביר

ארז
30-11-04, 23:34
עדכון
נקנה בורג ניקוז שמן (לא דם כמו במזרח) אצל גקי מאוטו מיני ב 35 שקלים

אני מניח שאם הגדרה מדויקת של הפריט אפשר לשלוח גם לעיר "פושטי עורות" את החלק במחיר הוגן או סביר

נמרוד תאמין לי שאני יודע על מה אני מדבר....ראה דוגמה בשידור חי, בחברת המזרח והמוסכים המורשים המחירים גבוהים בעשרות עד מאות אחוזים מאלו שאינם מורשים.

פדריך תעשה מה שאני עושה עם החבר שלי...הוא מפקסס לי רשימה של חלקים ואני שולח לו לאילת, יוצא הרבה ,הרבה יותר זול....

פרידריך הטעבן
02-12-04, 20:58
את הסיפור הכואב על הנבלות.... תודה על ההצעה ובעודי מספר בקטנות, מנוע ששנים פירפר שבק. כוונתי לרעשים בילתי ניסבלים וככל הנראה הגיעו ימיו....(לפחות כך המומחים אומרים)
עכשיו אנחנו מחפשים (לחברה, לא לי אישית טפו טפו ) מנוע TDI300 אז אם תשמע
או מי מכיר אשמח לדעת
דרך אגב מה העלויות להערכתך להתקין נעילה אחורית לדיפנדר? עם או בלי החלפת ציריות,
זאת לאחר שהמלצת לי לא לרכוש בחו'ל אחריות ועוד סיבות?
תודה שוב

-->