צפייה בגרסה מלאה : ככה מחליפים גלגל בג'יפ
BackDoorMan
03-03-11, 10:47
http://www.youtube.com/watch?v=5WLwRg3erm4
אהבתי את הפס קול חזק!
מעניין כמה פעמים נפל הגלגל בדרך :)
רק מעניין עם ביצעו את ההסבה לרכב על מנת לבצע את התרגיל הזה בלבד או בשביל עוד דברים
כי רכב עם דפרינצאל לא יכול לנסוע על הצד (לאורך זמן)
וברכב נעול הגלגל שבאוויר גם מסתובב
מעניין כמה פעמים נפל הגלגל בדרך :)
אתה מתכוון כמה פעמים הרוכבים נפלו. אה, בעצם לא כל לך מעניין :)
וזה היה פה בכביש הסרגל על יד עפולה, לא?
רק מעניין עם ביצעו את ההסבה לרכב על מנת לבצע את התרגיל הזה בלבד או בשביל עוד דברים
כי רכב עם דפרינצאל לא יכול לנסוע על הצד (לאורך זמן)
וברכב נעול הגלגל שבאוויר גם מסתובב
כן גם לי זה נורא היפריע, אבל זה אפשרי ללא שינויים כלל, הדיפרנציאל הוא פתוח והנהג לוחץ מעט ברקס.
מה שיותר מפריע לי מהכיסויי ראש הנשיים זה ההיגויי?!? אך יש היגויי? כדיי שהרכב לא יתהפך צריך לסובב את ההגה לכיוון המתאים, אבל אז יוצאים מהמסלול..., אלא אם כן החברה שעומדים על הדופן מאזנים וזזים בהתאם??
פעלול יפה.
רבין
BackDoorMan
04-03-11, 10:18
אין בעיה עם היגויי, כבישים ישרים באמת לא חסרים.
לי מפריע שנכתב כי הצילום נעשה בסעודיה והפסקול נשמע לי בכורדית, שמסתדר אם מדובר בסעודי חובב מוזיקה כורדית .
אין בעיה עם היגויי, כבישים ישרים באמת לא חסרים.
לי מפריע שנכתב כי הצילום נעשה בסעודיה והפסקול נשמע לי בכורדית, שמסתדר אם מדובר בסעודי חובב מוזיקה כורדית .
רק עכשו הקשבתי למוזיקה, הנעימה כורדית אבל הם שרים בפרסית, אני אפילו יכול להבין אותם....
חנן-ג'יפולוג
04-03-11, 13:28
מדהים. לא היכולת אלא בעיקר רמת הטמטום המופגנת.
הנהג היה מסתדר מצוין גם אם היו סיבובים בדרך. אין צורך שהנוסעים יעזרו לו. תחשוב על היגוי של אופנוע ותבין גם את זה. זה אותו דבר. כמי שנסע ככה לא מעט על טרקטורון (ואני פעלולן קטן מאוד, ודי פחדן) אני יכול לומר שזה אפילו לא קשה מדי, אם כי כמובן לא ניסיתי את זה על ג'יפ.
אני מניח שהם שחררו את בלם היד של הגלגל הימני ואז כל מה שצריך בשביל הפעלול הזה זה למשוך בלם יד. הגלגל השמאלי יינעל, הימני יסיע את הרכב והחיים יפים, לפחות עד שמשהו משתבש, אבל במקומות כאלה, למי איכפת?
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.