pitarus
06-03-11, 18:26
איסוזו רודיאו שנת 2002 דגם LSE (הדגם המפואר עם מושבי עור וחלון בגג).
הרכב יד שניה מפרטי עם כ- 60,000 ק"מ. כן זה לא טעות. הרכב היה רכב שני במשפחה גם אצל הבעלים הקודמים (ג'יפ מדרכות אצל אמא לשני ילדים) וגם אצלי (תמיד טוב שיש רכב ליסינג אחר במשפחה :) )
הרכב כולל את השיפורים הבאים:
1. החלפת בולמי זעזועים לבולמים של אולד -מן
2. מתיחת מוטות פיתול קדמיים והחלפת הקפיצים האחוריים לקפיצים של קינג. סה"כ הרכב הוגבה בכ- 7 ס"מ
3. מיגון גחון כולל מיגון טרנספר
4. החלפת הצמיגים לצמיגי 50/50 של BF Goodrich (כולל הספייר)
כל השיפורים שדרגו בצורה מאד מהותית את הרכב בשטח. את כל השיפורים עשיתי אצל גתוס (פרט לצמיגים כמובן).
הרכב שמור היטב, ללא תאונות וטופל עם המון אהבה במוסך המרכזי הטוב ביותר.
טסט עד נובמבר 2011.
והמחיר... 70,000 ש"ח.
אגב, אני מוכר בנפרד (או ביחד - תלוי בקונה) כמעט את כל הציוד הנלווה שיש לי (היי-ליפט, רצועת גרירה 9 מטר ושתי רצועות גרירה 3 מטר, שאקלים וכו').
שחר
054-8007818
הרכב יד שניה מפרטי עם כ- 60,000 ק"מ. כן זה לא טעות. הרכב היה רכב שני במשפחה גם אצל הבעלים הקודמים (ג'יפ מדרכות אצל אמא לשני ילדים) וגם אצלי (תמיד טוב שיש רכב ליסינג אחר במשפחה :) )
הרכב כולל את השיפורים הבאים:
1. החלפת בולמי זעזועים לבולמים של אולד -מן
2. מתיחת מוטות פיתול קדמיים והחלפת הקפיצים האחוריים לקפיצים של קינג. סה"כ הרכב הוגבה בכ- 7 ס"מ
3. מיגון גחון כולל מיגון טרנספר
4. החלפת הצמיגים לצמיגי 50/50 של BF Goodrich (כולל הספייר)
כל השיפורים שדרגו בצורה מאד מהותית את הרכב בשטח. את כל השיפורים עשיתי אצל גתוס (פרט לצמיגים כמובן).
הרכב שמור היטב, ללא תאונות וטופל עם המון אהבה במוסך המרכזי הטוב ביותר.
טסט עד נובמבר 2011.
והמחיר... 70,000 ש"ח.
אגב, אני מוכר בנפרד (או ביחד - תלוי בקונה) כמעט את כל הציוד הנלווה שיש לי (היי-ליפט, רצועת גרירה 9 מטר ושתי רצועות גרירה 3 מטר, שאקלים וכו').
שחר
054-8007818