צפייה בגרסה מלאה : מבקש המלצה לג'יפון מודרני, יותר
אחרי כ4 חודשים עם הטארנו הגעתי למסקנה שאני רוצה משהו קצת יותר מפנק וכאן נכנסתי לפלונטר רציני.
מצד אחד אני לא רוצה להתפשר על העבירות של הטראנו - מה שהוא נותן בהחלט מספק אותי, אבל מצד שני אני גם רוצה כלי רכב יומיומי נוח ומפנק, גם בנסיעות ערוכות.
הכל היה נפלא עם הכיסים היו מספיק עמוקים אבל לצערי התקציב מוגבל ל70 עד 80 זוזים.
קראתי, השכלתי ונראה לי שהבחירה הסבירה ביותר היא הרקסטון מודל 05 - 06. נותן עבירות סבירה עפ"י כל המבחנים, אפשרות להגבהה ומיגון שקיים בשוק. צריכת דלק סבירה, 1:7 +.
אשמח לקבל מידע נוסף על הג'יפון מבעלים גאה ורעיונות לכלים אחרים שעומדים בקרטריונים.
גראנד צ'ירוקי...מפנק, חזק, אין סוף אפשרויות שיפורים לעבירות...
גראנד צ'ירוקי...מפנק, חזק, אין סוף אפשרויות שיפורים לעבירות...
בהחלט הזלתי לא מעט ריר על הרעיון, אבל - הוא זולל דלק ברמה הזוייה! 1:5 זה פשוט לא מציאותי ברמות מחירי הדלק היום.
GodsFather
15-03-11, 06:55
יש בפורום למכירה גרנד במצב טוב עם מערכת גז תקינה, זה יכול להיות השילוב הטוב בשבילך, אם אתה רוצה אינדיאני.
אופציה נוספת - לרדת בשנתונים ולקנות פאג'רו.
לרקסטון אין עבירות טובה, ואפשרויות השיפור מוגבלות. נסה גרנד-ויטארה החדשה. 2006 נכנס לך בתקציב ויתן לך את מה שאתה מבקש.
אגב, גראנד דיזל 2003-4 צורך 1:9, ובנזין 1:6-7.
הרקסטון בהחלט בחירה הגיונית, בהתייחס למנוע 2.7 החזק והחדש יותר (ולא ל 2.9 המיושן והחלש). רכב שקט יחסית, חזק ודי חסכוני (1:9).
אופציה נוספת יונדאי טראקאן 2006-7.
לגרנד צ'ירוקי דיזל, יש את אותו מנוע וגיר של מרצדס, שהגיע גם לרקסטון. ההבדל ביכולות הוא עצום..
עוד כיוון שאני חושב עליו הוא הפורסטר החדשה. כמובן עם הגבהה ומיגון. מה דעתכם ?
GodsFather
16-03-11, 18:46
לפורסטר אין הילוך נמוך LOW, הוא לא מיועד לשטח מעבר לשבילים, אין מה להשוות בינו לבין הטראנו מבחינת יכולות טכניות.
לפורסטר אין הילוך נמוך LOW, הוא לא מיועד לשטח מעבר לשבילים, אין מה להשוות בינו לבין הטראנו מבחינת יכולות טכניות.
צודק, אין מה להתווכח.
אבל מקראית ביקורות ופורומים עולה שהפורסטר בכלל לא פרייר. רכב מצויין לכביש ונותן אפשרות בשטח לקצת יותר מרק שבילים.
היעוד שלו, בשונה מהטארנו שברשותי, להיות רכב יומיומי. ולכן חשובה לי יכולת הכביש. השטח מגיע כבונוס שאני רוצה לנצל בין אם במדבר (מרסבא והסביבה) ובין אם ביערות.
לא טיולי עבירות אבל בהחלט טיולים.
שוב, זה רעיון שעלה, מקווה לשמוע עוד - בעד או נגד . . .
לא הייתי קונה פורסטר בידיעה ששטח מעניין אותי.
זה מתכון להחלפת הרכב בעוד 4 חודשים (או החלפת הרבה חלקי רכב אחרי כמה טיולים)
אם הפורסטר מספק אותך מבחינת עבירות כנראה שהרקסטון יתאים לך.
באופן אישי, הייתי בודק גראנד צירוקי, אבל זה אני :)
סער
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.