א. אני חדש פה וחדש בנושא הגיפים.
ב. איפה אני יכול להתחיל לטפל בנושא של סמוראי באזור ירושלים.
ג. האם מישהו יכול לספר לי קצת על הדגם שנת 92 יבוא אישי עם הזרקת דלק.
ד. תודה.
תגדיר "לטפל בנושא", אתה לא מספיק ספציפי. אם מדובר על מוסכים וכד', אנחנו כאן נוטים יותר לכיוון של עבודה עצמית. אני מניח שאתה לא מכונאי ולכן זה אולי נשמע מעט מפחיד, אבל השד לא נורא כל כך - יש הרבה ספרות עזר וחברים שששים לעזור (תראו, מילה עם 3 ש'!). אתה תזדקק לעזרה של מקצוענים בכל מקרה, וודאי בתחילה - אחרים ימליצו לך על כאלו באזורך, אני אינני מכיר כאלו באזור.
אין הרבה מה לספר על הסמוראי הזה, חוץ מזה שהוא מגיע עם הזרקת דלק חד נקודתית כמו הדגמים הרגילים בארץ, רק שאצלך זה מ92 ובדר"כ זה מתחיל ב94. ככלל, ניתן להניח שהרכב שמור יחסית - אנשים לא נוטים לייבא רכבים ולהזניח אותם אח"כ, אבל זה כבר תלוי בבעלים האחרונים.
הדגמים המיובאים בדר"כ גם "מפוארים" יותר, שזה כולל כיסויי דלת יפים יותר, מדרכים מקוריים בצידי הדלת התחתונים ועוד אי אלו "פינוקים", שאני לא בטוח מה הם - מבחינתי הם מיותרים לחלוטין, מה גם שזה לא בדיוק יגואר...
סביר להניח שקראת את הFAQ (http://www.jeepolog.com/jp_forum/viewtopic.php?t=5924) (לחץ על הכיתוב הכחול לקישור לFAQ). הוא אמנם לא עונה ספציפית לאף אחת מהשאלות שלך, אבל אתה תמצא בו ריכוז מידע במגוון נושאים שלפחות חלקם יעניינו אותך. אם תעלעל בו (ובפורום בכלל) אתה תמצא הרבה מידע שיעזור לך למקד את השאלות שלך.
שבוע טוב וברוך הבא לפורום,
אלון.