PDA

צפייה בגרסה מלאה : מבקש המלצה לצמיגים

amit.a
22-03-11, 22:49
שלום לכולם

אני עומד להחליף את הצמיגים בג'יפ ל 50/50 AT ולמרות שמתוכננת הגבהה היא לא תעבור את ה-3 אינטש

ולכן אני לא מיתכוון להגדיל את מידת הצמיגים המקורית (225/70/16).

בנוסף אני לא רוצה לקפוץ מעל הפופיק ולשים BF אני מכוון יותר לרמת ביניים ואולי קצת יותר.

מבדיקה שעשיתי היום הבנתי שיש קצת בעיה עם המידה הזו.......המליצו לי על מקסיס אבל יש חוסר כרגע בשוק (יש להם דגם של 70/30 ולא בא לי עליו)

רציתי את דעתכם לגביי טויו או פירמות אחרות שמומלץ למידה ועדיין להישאר במחיר שפוי.

תודה עמית.

alal
23-03-11, 07:10
אולי תנסה לעבור ל 235 וככה המבחר יעלה והשינוי ממש מינורי

http://www.tires.co.il/page.asp?div=Tires&id=17 - דוגמא

joedavni
23-03-11, 11:22
שלום עמית,
אני נוסע על טויו, נהנה מהאחיזה אבל מאוכזב ממה שהשטח עושה לכתפיים, לצדדים של הצמיגים. שורה תחתונה, אני לא אקנה שוב טויו. מבחינת הפופיק- לקנות BF ולנסוע עליהם שנה יותר מאשר על האחרים-מכסה את ההפרש ומצדיק אותו לדעתי.

amit.a
23-03-11, 18:59
אולי תנסה לעבור ל 235 וככה המבחר יעלה והשינוי ממש מינורי

http://www.tires.co.il/page.asp?div=Tires&id=17 - דוגמא

השינוי הוא באמת מינורי אבל זה לא משכנע את הטסטר או השוטר שיוריד לי את הרכב מהכביש.

יש לי את האפשרות לבצע שינוי בתשלום מכובד אבל אני לא מעוניין בזה.

amit.a
23-03-11, 19:03
שלום עמית,
אני נוסע על טויו, נהנה מהאחיזה אבל מאוכזב ממה שהשטח עושה לכתפיים, לצדדים של הצמיגים. שורה תחתונה, אני לא אקנה שוב טויו. מבחינת הפופיק- לקנות BF ולנסוע עליהם שנה יותר מאשר על האחרים-מכסה את ההפרש ומצדיק אותו לדעתי.

ההבדל במחיר בין טויו לBF הוא בדיוק כפול.

הציעו לי היום גם את יוקוהומה שניראים לי עדיפים מהטויו.

boaz1969
26-03-11, 10:34
אני ממליץ על מקסיס בחום ...צמיג מעולה ומחזיק יותר טוב מהיקרים !!! אני אישית נוסע על דגם 80\60 מאה אוחז שטח ..דיי שקט בכביש ואחיזה טובה בכביש ובשטח מעולה!
אחי בצפון עושה טיולי גיפים .. כל הגיפאים שם עברו למקסיס !! כמובן לאחר שעברו את כל סוגי הצמיגים .ולא צריך להוסיף שהגיפים שם עובדים כל היום עם 7 אנשים בגיפ !
חבל על הכסף של הצמיגים היקרים אתה משלם את הבדל המחיר על השם לא על המוצר !
חוץ מזה לאחר ההגבהה אתה יכול להכניס 31 " למה לא ?? תקבל התנהגות שטח מעולה עם שיפור גובה מעבר ל 3" שאתה מגביהה !
בהצלחה :)

sos4u
26-03-11, 14:14
אני ממליץ על מקסיס בחום ...צמיג מעולה ומחזיק יותר טוב מהיקרים !!! אני אישית נוסע על דגם 80\60 מאה אוחז שטח ..דיי שקט בכביש ואחיזה טובה בכביש ובשטח מעולה!
אחי בצפון עושה טיולי גיפים .. כל הגיפאים שם עברו למקסיס !! כמובן לאחר שעברו את כל סוגי הצמיגים .ולא צריך להוסיף שהגיפים שם עובדים כל היום עם 7 אנשים בגיפ !
חבל על הכסף של הצמיגים היקרים אתה משלם את הבדל המחיר על השם לא על המוצר !
חוץ מזה לאחר ההגבהה אתה יכול להכניס 31 " למה לא ?? תקבל התנהגות שטח מעולה עם שיפור גובה מעבר ל 3" שאתה מגביהה !
בהצלחה :)

אין שום בסיס להשוואה בין BF לשאר הצמיגים. עד היום נסעתי עם מספר רב של סוגים, פעמיים על BF A\T, חוץ מזה היו לי מקסיס, GOODYEAR, FEDERAL, CONTINENTAL, DUNLOP, ועוד כמה שאני לא זוכר.

הצמיג היחיד ששרד, כסט אחד, לאורך זמן, בעל אחיזת כביש טובה, ומפתיע ביכולותיו בשטח היה ה BF.
ואם תחפש היטב תמצא, שמחירו לא כ"כ גבוה. ואחרי שסט של 5 מקסיס התפצחו בדופן, בחלק מהמקרים ללא שום פגיעה חיצונית, קניתי לאחרונה סט נוסף של BF A\T.

קח בחשבון ש אורך החיים של BF ביחס לצמיגים אחרים - כפול. מחירו, לא כפול מצמיג אחר. אז יוצא שהמחיר לא כ"כ נורא. ..

לשיקולך. ובהצלחה !

amit.a
26-03-11, 19:17
שלום לכולם.......כמו שכבר כתבתי אני מתכוון להגביהה אבל לא ניראה שזה יהיה מעבר ל 3 אינץ ........ולכן אין לי כוונה להגדיל צמיג למרות שאני יכול (מה שכסף מסוגל לעשות) ובנסוף הטיולים שלי היום הם יותר משפחות עד רמה בינונית ולא טכני כאסח כבעבר שהיתי יוצא בלי הבנות שלי.

לכן לא חשבתי להשתגע עם הצמיגים.......דרך אגב בגיפ הקודם היו פאלקון 50/50 פשוט מצוינים וחבל שאין במידה לגרנד........רציתי להרכיב מקסיס אבל יש חוסר כרגע בשוק

כפי הניראה אני ירכיב דנלופ.......

מעיניין לעיניין באותו עיניין........אם אני רוצה להגביה באמצעות העברת הקפיצים הקדמיים אחורה לאיזה מידה של ספייסר אני אזדקק כשאני ירכיב את הקפיצים מקדימה והאים צריך להחליף עוד חלקים (כמובן חוץ מהבולמים) כמו מאריכים לצינורות ברקס וכול"י.

amit.a
27-03-11, 17:38
לבסוף הורכבו מקסיס 751 50/50...........תודה לכולם

boaz1969
16-04-11, 11:57
[QUOTE=amit.a;376537]שלום לכולם.......כמו שכבר כתבתי אני מתכוון להגביהה אבל לא ניראה שזה יהיה מעבר ל 3 אינץ ........ולכן אין לי כוונה להגדיל צמיג למרות שאני יכול (מה שכסף מסוגל לעשות) ובנסוף הטיולים שלי היום הם יותר משפחות עד רמה בינונית ולא טכני כאסח כבעבר שהיתי יוצא בלי הבנות שלי.

לכן לא חשבתי להשתגע עם הצמיגים.......דרך אגב בגיפ הקודם היו פאלקון 50/50 פשוט מצוינים וחבל שאין במידה לגרנד........רציתי להרכיב מקסיס אבל יש חוסר כרגע בשוק

כפי הניראה אני ירכיב דנלופ.......

מעיניין לעיניין באותו עיניין........אם אני רוצה להגביה באמצעות העברת הקפיצים הקדמיים אחורה לאיזה מידה של ספייסר אני אזדקק כשאני ירכיב את הקפיצים מקדימה והאים צריך להחליף עוד חלקים (כמובן חוץ מהבולמים) כמו מאריכים לצינורות ברקס וכול"י.[/QUOTE

שלום
מידת הספייסרים מקדימה 2.5 " או 3"...
הרכבת הקפיץ הקידמי מאחור מגביהה בסביבות 3.5" ...
השינויים שאתה צריך לשנות הם ... בולמים ארוכים יותר וזה אומר שבסגירה הם יהיו ארוכים יותר ז"א שהבולם יהיה זה שיעצור את סגירת הגלגל ולא הבמפסטופ ! ז"א להאריך את הבמפסטופ גם!
יש עוד שינוי שצריך לעשות זה מוט הפנהרד שממרכז את הסרן בגיפ .. להחליף למוט מתכוונן או לעשות חור נוסף בחיבור לסרן או (מה שאני עשיתי) זה לחמם קצת את המוט ולמתוח אותו קצת...ו.....היידה לשטח :)
בהצלחה
דרך אגב בחרת אחלה צמיגים ..כמו שכתבתי מקודם...כל הגיפאים בצפון עברו למקסיס ולא סתם....

-->