התחברות

צפייה בגרסה מלאה : חברים מחפש המלצה על חלפים בב"ש (הולך להחליף את משאבת המים)

ניקיטה
27-03-11, 11:19
בשעה טובה ומוצלחת בדרך חזרה מהזוקיאדה, לאחר שעצרתי גיליתי שהמים נוזלים!!!!
והתחלתי להתלהב,,, סוף סוף צפוי תיקון כלשהו צינור טרמוסטת משאבת מים מה שלא יהיה, טיפול חובה לא שיפור שניתן להתלבת לעשות או לא, כאן אלוהים שלח לי כמה שעות של עבודה חובה!!!

טוב די אם ההקדמה, בקיצור הלכה משאבת המים, וכך הנני רוצה להחליפה עצמאית, רק שלא יודעה היכן לרכוש(חיפאי במקור ועכשיו ירוחמי בעקבות לימודים בב"ש ופעילות בעמותת איילים)

אז אני ממש אשמך לקרוא את תגובתכם עבעקבות השאלה"היכן לרכוש" ואם יש טיפים נוספים אשמח לא פחות!!!

98 מנוע מקורי גם המשאבה נראה לי מקורית, סמוראי כמובן. הולך לבצעה את התיקון גם כן בב"ש.

ghaziza80
27-03-11, 11:28
יש מוסך שנקרא מוסך "סלע" בעמק שרה.
לבעל המוסך יש סמוראי ולמיטב ידיעתי הוא מבין בכל מה שקשור לרכב הנ"ל, אולי הוא יוכל לעזור.
קוראים לו ציון 0572769123
חוץ מזה בבאר שבע יש באיזור של שוק הירקות שם מעבר לכביש שדרה כזאת של דברים שקשורים כך או אחרת למכוניות בין היתר יש שם כמה חנויות של חלפים (כדורי,שלג,מימון...) שם בטוח תמצא חדש אצל אחד מהם. אם אתה מסתבך במציאה תשאל איפה זה רדיו וויליאם וזה בהמשך השדרה יש כמה חנויות.

ניקיטה
27-03-11, 16:24
תודה רבה על המוסכניק והחנויות.

אבל חברה מי שצופה בזה ויש לו מה ליעץ לי לגבי הטיפול, פרטים על החלק, יבורך.

אלדר
27-03-11, 17:39
ניקיטה, תברר אצל עידן איש שטח.

matokik
28-03-11, 03:21
במקביל לפנייה לעידן, דבר איתי בה"פ (הודעה פרטית), אשמח לעזור.

אנחנו במשפחת סוזוקי של ג'יפולוג, דואגים יפה יפה לבני המשפחה שלנו.

אני מבין שמדובר בסמוראי שנת 98, נכון?

דבר איתי.

ניקיטה
28-03-11, 13:55
חברה ממש תודה לכולם, אכן קניתי משאבה אצל עידן באיש שטח, במפתיעה לעצמי, לא ידעתי שיש לו חלקים מסוג זה.
אז מעבר לזה מחיר ממש יפה של עד 200 ש"ח עם תמורה של חלק יפני באיכות טובה, וכידוע עם שירות מהחמים בארץ.

תודה רבה חברה, הולך לבצעה תיקון, ולהעזר בחן וmatokik מהפורום, לצורך הדרכה.

-->