צפייה בגרסה מלאה : צמיגים לWJ - המלצות
הגיע תורם של הצמיגים, השאלה היא מה מרכיבים? איזו מידה?
הרציונל הולך לכיון של 245/70X16
הלב מושך לכיון של 235/85X16
איזה מגוון יש לגנט 17"?
בעניין הצמיג אני דיי סגור על BF AT כי לMT אין אישור מהאישה
יוני
צפריר רוביקון אדום
30-03-11, 19:16
שלום יוני צור קשר ותקבל יעוץ והמלצות צפריר
הגיע תורם של הצמיגים, השאלה היא מה מרכיבים? איזו מידה?
הרציונל הולך לכיון של 245/70X16
הלב מושך לכיון של 235/85X16
איזה מגוון יש לגנט 17"?
בעניין הצמיג אני דיי סגור על BF AT כי לMT אין אישור מהאישה
יוני
היי יוני!
מבחינת רישוי לרכב שלך בצורה חוקית אתה יכול לשנות רק ל 245/70X16, הקטע החוקי מאוד משמעותי הן לביטוח והן למנייק ולביקורות, כפי שעשיתי יום לפני שנפגשנו במפגש בחורשן.
אמאמא, נוגע טיפה בדופן פלסטיק הפנימי, קצת חיזוקים והזזה וזה מיסתדר, עם הגבהה בטוח מיסתדר.
המחיר במידה הזו הוא הכי נפוץ במגוון חברות ושפוי בשוק שלנו.
אם בא לך לראות, תכתוב לי בפרטי וניפגש בעיר.
בהצלחה
נתן
לגבי שיפשופים אני פחות מוטרד, סט 4" בדרך לארץ כבר
אז מה הבעיה? עם ג'אנט 17 לא תשיג BF ובמידה המקורית הוא גם קטן יותר ופחות מתאים לשטח. אין לנו אפשרות לחרוג מהמידה של 245 על ג'אנט 16 - מבאס, לא מתאים להגבהות, אבל אין ממש ברירה חוקית. מצד שני, במידה הזו יש לך מבחר מעולה ואפשר למצוא עיסקה טובה של ג'אנטים+צמיגים.
אגב, האישה באמת מתעניינת בחתך הצמיגים? ואתה באמת מבקש אישור? ליבנו, ליבנו איתך יוני..
חן
חן, האישה לא התעניינת ממש בחתך הצמיג אבל אחרי שנים ארוכות עם צמיגי MT בדיפנדר ובדיסקברי היא הודיעה רישמית שזה לא מתאים לה. לגבי המידה מבחינתה הכל הולך
יש הבדל משמעותי בין MT בדיפנדר ובין MT ב WJ. בכל מקרה העכוז מרגיש הקלה משמעותית במעבר, בלי קשר לסוג הצמיגים.
אני נוסע כרגע על AT וחושב לעבור ל MT. להפתעתי ההבדל בתחושה/נוחות לא כל-כך דרמתי כמו שחשבתי.
יוני, תודיע לי כשאתה נוסע לארנון להרכבה. אולי אגיע גם באותו יום (צריך לחזק ברגים..).
אני גם בדיעה שההבדל בין BF AT לBF MT לא כזה משמעותי בחיי היום יום אבל באורך החיים שלהם יש הבדל עצום לטובת הAT
הסט נוחת כנראה בשלישי, את ההתקנה נעשה כנראה בראשון- אני אעדכן אותך
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.