צפייה בגרסה מלאה : Article: שחררו את מצד זהר!
ניתן לצפות בעמוד זה ב-http://www.jeepolog.com/forums/content.php?2088-%D7%A9%D7%97%D7%A8%D7%A8%D7%95-%D7%90%D7%AA-%D7%9E%D7%A6%D7%93-%D7%96%D7%94%D7%A8-%21
אל דאגה. גנבי המתכות כבר יטפלו בזה...
בזיון אמיתי.
הראשון הוא על הזבל שהושאר שם, והשני על הפגיעה הנוראית באתר, בטבע, בצביון של המקום.
אני יוצא למלחמה.
ג'וי
איזה בזיון , שיא הכיעור באמצע המדבר.
ושיא הטמטום של האחראים לעבודה , בהקשר של הזבל.
הראל תודה שהעלתה את הבעיה.
אני מתכנן לטייל שם עם אורחים מחו"ל במאי.
פניתי למועצה.
הם מכירים בכך שיש בעיה אסטטית במה שעשו, בודאי בעקבות פעולותיך,
ומתכננים לשנות.
למה ? למתי ?
אם אתה מהאיזור אולי תבקש לדעת בדיוק ועדכן אותנו.
בנתיים מי שרוצה להשפיעה בזירוז
אפשר להרים טלפון למועצה
08-6688888
לוחצים 1 לראש המועצה או לאגף התיירות
ולאחראי על זה:
יעקוב עקריש 050-7275055
הם נשמעים נחמדים.
כמה טירוף יש בסוג הזה של ההתנהלות שמאפיין רשויות בארץ,כל מקום שקצת מסוכן שמישהו עלול אולי לתבוע את הרשות סוגרים ומגדרים.כל אדיוט זב חותם שלא יודע להתנהג כמטייל ומסכן את חייו גורם לסגירת מקום שמורה,או כל אתר אחר.במדינה שלנו ,כבר אי אפשר לרחוץ בכל מיני מקומות משום שמישהו שלא יודע לשחות החליט לטבוע בהם-אז אצלנו במקום ללמד לשחות פשוט מייבשים את הבריכה ראה מקרה עין סוכות או הריכות ליד מצפה רמון.
אני לא מאשים רק את הרשויות,הרי אלנו כל אדם שני הוא עורך דין,היגיון בריא ורצון טוב כבר אינם חלק מהשיח הציבורי אצלנו,אז הכל הופך להיות משפטי וככזה כל אחד חייב להסתובב עם עורך דין צמוד כדי להגן על עצמו משאר עוכי הדין שמשחרים לטרף בסביבה ואני מניח שזה מה שעמד מול עינהם של אנשי המועצה.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.