צפייה בגרסה מלאה : למה גונבים סמוראים?
אחרי האוטו של מורי יש נפגע חדש בקהילה שהחזיק את הרכב 6 שנים.
למה קיבינימט גונבים אותם?
שוק חלפים חלש?
בדואים? אני בספק
שווי שוק?כן בטח
אז מה הסיבה
יש מכה זמנית תהיו ערנים ומגנו עצמכם.סנדל זה לא בושה אמצעים אלקטרונים גם מוסיפים והרבה עירנות
שנעבור את זה בשלום
אור
באותה הזדמנות, אני כבר לא ישן תקופה ארוכה מהפחד אחרי גל פריצות אצלי במושב...
מישהו יכול להמליץ על מקום שעושה התקנות איכותיות (פלדלת וכו') למנעול מוט הילוכים?
נראה לי שזה הדבר שגם אם לא הכי מגן- זה הכי מרתיע...
* באיזור חדרה עד ת"א
שוק חלפים חלש?
בדואים? אני בספק
שווי שוק?כן בטח
אז מה הסיבה
יש מכה זמנית תהיו ערנים ומגנו עצמכם.סנדל זה לא בושה אמצעים אלקטרונים גם מוסיפים והרבה עירנות
שנעבור את זה בשלום
אור
אולי הם ראו שיש נזק למחסני חלפים בעקבות הצונאמי...
"תשמע יא אחי רועי, אתה יכול להשאיר בפתחות בסוויץ. אף אחד פה לא גונב לך ג'פ. זה סזוקי קטנה ואף אחד לא סריך 1300 סמ"ק. אין לגנבים מה לעשות עם זאת"
את זה אמר לי מישהו חזק, חזק מאוד. שמקושר למי שצריך ויודע הרבה יותר מאשר "האזרח הפשוט", על גניבות רכב.
"שוק חלפים"? המחירים של החלפים לרכב הזה (כמו גם שלי לג'ימני) הם כל כך מטומטמים ומצחיקים, שפשוט לא שווה לגנוב. גם לא לפרנסה כחלפים גנובים.
שלושה רכבים, כולם באותו אזור- זה לא תופעה... זה מישהו ספציפי.
מה הוא עושה איתם? אין לי מושג, יכול להיות שזה סתם גנב שמקים צי קטן.
כי זה לא אוטו שימושי לכלום כמעט. והוא גם לא שווה הרבה. (מבלי לפגוע, אני חושב מבחינת הגנב)
בכל מקרה, זה מבאס!!
ולבעלי הסמוראים: ברוכים הבאים למועדון הזומבים....
ItayWitzer
04-04-11, 16:34
מתוקיק - עובדה שגונבים. אני בונה סנדל.
קראת את "אומנות המלחמה" ?
(הציטוט שלך...)
קראת את "אומנות המלחמה" ?
(הציטוט שלך...)
האמת שלא.
לקרוא אתה אומר?
(בכלל לא ציני, רציני לגמרי)
ItayWitzer
04-04-11, 19:57
האמת שלא.
לקרוא אתה אומר?
(בכלל לא ציני, רציני לגמרי)
פשוט החתימה שלך היא משפט משם.
נרכש סנדל.
כי זה לא אוטו שימושי לכלום כמעט. והוא גם לא שווה הרבה. (מבלי לפגוע, אני חושב מבחינת הגנב)
לדעתי אתה טועה-
מה יותר קל לגנוב?
סופה שהבעלים שלה יודע שיגנבו אותה ונוקט בפעולות מנע (מפרק מחשב, צמיגים, הגה, בלמים....) ועדיין שווה "רק" 50 אש"ח +- ???
או רכב ששווה לפחות אותו הדבר אבל הבעלים שלו מתייחס אליו כפרייבט לא גניב?
תחשבו על זה.
שוק חלפים חלש?
בדואים? אני בספק
שווי שוק?כן בטח
אז מה הסיבה
שנעבור את זה בשלום
אור
אני חושב שהתשובה נמצאת כאן בפורום. יש ביקוש לחלפים ושיפורים בעוד מחיריהם די גבוהים, וניכר לפי הדיונים שרוב המחפשים מוכנים לרכוש ציוד "מפירוק" (מעניין מי פירק ממי ואיך).
גנב לרוב לא חושב על תוחלת הרווח בהתחשב בסיכון. הוא בתחתית שרשרת המזון, והרווח שלו זניח בהתחשב בנזק שהוא גורם.
רוצה דוגמה? כנופיה שביצעה כמה מעשי שוד מזוין נתפסה בעקבות מידע מודיעיני. הם יצאו לרוב בשלל של 200-2000 ש"ח לכל שוד שהתחלק בין שלושתם. מעט מאד כסף בהתחשב אפילו במאמץ ובהוצאות (נסיעה, סכין, אקדח, גרב על הראש). הסיכון כמובן היה גבוה בגלל מצלמות האבטחה והעונש הצפוי, אבל הם לא אנשים שחושבים כמונו.
ואני דווקא חושב שהרכבים לא נגנבו למטרת פירוק אלא למטרת נסיעה.חלקי חילוף יש בשפע!
בכל כמה זמן יש גל גניבות סמוראי.נקווה שזה יעבור מהר...
ולבעלי הג'ימני-אתם לא פטורים.הלילה ניסו לגנוב את שלי.האזעקה עזרה במקרה הזה.
שיהיו רק בשורות טובות.
מורי.
הכוכב הכחול
04-04-11, 21:47
ואני דווקא חושב שהרכבים לא נגנבו למטרת פירוק אלא למטרת נסיעה.חלקי חילוף יש בשפע!
שיהיו רק בשורות טובות.
מורי.
אני מאוד מקווה שאתה צודק, ובשאיפה שהם לא יודעים להחליף קלאצ'
אולי הם ינטשו אותו.
יש מצב ליצור מנגנון מכני שמבטל את הבלמים?
כך שהם יכנסו בעץ הראשון שיגיע!
או לחילופין- לכל בעלי הסמוראי- אפשר לפרק בקלות את הרגלית של הקלאץ'?
מורי מה קרה נפלו עלייך ? פעם גם לי אמרו שסוזוקי סמוראי לא גונבים ורק לפני פחות מחודש ניסו לגנוב לחבר את הסמו שלו ועוד בשעה 8 בערב יש להם מזל שלא תפסנו אותם!!! ממה שאני יודע אם יש כתובת על הרכב שלך לא יעזור כלום בסוף יקחו אותו
יש אופציה כזאת:
לקנות אייפון
להוריד את האפליקציה "פיינד מי אי פון"
להחביא אותו בתוך תיק חילוץ
אתה חושב שזה יעזור ?
אני לא חושב כי ברגע שתימצא את האוטו שלך באיזה כפר ערבי או בשטחים המשטרה לא ממהרת להיכנס לשם ולהוציא לך את הרכב
ואם אתה נכנס לבד אתה מסכן את עצמך
יש אפליקציה לקשרים במשטרה?
הירשפלד יובל
05-04-11, 20:06
אולי פיספסתי משהו? מישהו יכול לספר , של מי נגנב , ארוך/קצר , או מאיזה איזור בארץ לפחות ?
הכוכב הכחול
05-04-11, 22:19
אולי פיספסתי משהו? מישהו יכול לספר , של מי נגנב , ארוך/קצר , או מאיזה איזור בארץ לפחות ?
http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?55044-׳”׳¦׳˜׳¨׳₪׳×׳™-׳׳¡׳˜׳˜׳™׳¡׳˜׳™׳§׳”.-׳¢׳•׳“-׳¡׳׳•׳¨׳׳™-׳*׳’׳*׳‘
ובנוסף, הפיק-אפ של מורי ועוד ויטארה שנת 92' מהשכונה שלו...
ועדכון נוסף, ניסו לפרוץ לג'ימני שלו אתמול...
בקיצור, חם בראשל"צ. קנו אקדח.
סמוראי לא משמש את המשטרה הפלסטינית (דיפנדר). סמוראי אינו רכב שימושי אצל הבדואים (טנדרים), לא מתאים להברחות (סופה) ולא לחפ"ק (פאג'רו). הוא גם לא רכב שיש ממנו עשרות אלפים על הכבישים, שעושים תאונות על ימין ועל שמאל וצריכים דלתות ופגושים משומשים בזול (מזדה-מיצו-בארו-יוטה-סן).
חברי קהילת הסמוראים - הייתי מסתכל פנימה. האם אתם קונים חלפים משומשים זולים?
שני הרכבים שנגנבו משופרים, שימו לב למציאות בתחום השיפורים
GodsFather
06-04-11, 06:04
ילדים שאוהבים לשחק, כשיגדלו ישחקו עם סופות. רוב הסמוראים/ג'ימני למיניהם אינם מאובטחים כמו שאר סוגי הרכבים ואף אחד לא ישקיע בלחפש אותם.
כמה ביקוש כבר יכול להיות לשיפורים בתחום הזה ? האוכלוסיה של בעלי הסמוראי/ג'ימני אינה כמו בעלי הסופות/היילקסים למיניהם, הן במחירי המוצרים והן במחירי הרכבים.
זה זמן טוב להתחיל לקנות סנדלים גם לסמוראים...
ronenlivny
06-04-11, 14:21
לא יודע אם זה מלמד על משהו אבל בחודש האחרון לפחות ארבעה בדואים שונים שעובדים אצלנו שאלו אותי אם אני מוכר את הסמוראי (גם מרהט וגם מהפזורה). כנראה שגם בדואים משלמים על בנזין.
מוני אורבך
06-04-11, 15:10
ולמה אתם חושבים שבדואים לא משלמים על דלק או לא צריכים לנסוע בשטח ביום יום??
הם לומדים ולומדים מהר.
סופות הם מאוד חזקות אבל גם מאוד אוהבות לשתות.
ולא מאוד קל לגנוב בנזין על בסיס קבוע.
אז למברחים זה משתלם.
אבל מה עם בדואי עם משפחה שזרוקה בשטח, והוא צריך יום יום לנסוע "ליהודים" בכדי להתפרנס.
ובלילה לגנוב...
במקרה הזה סופה היא טובה, אבל סמו עושה את העבודה בהרבה פחות כסף לדלק.
ולפעמים אין ברירה וחיבים לקנות דלק )-:
ItayWitzer
06-04-11, 17:57
מה עלות סנדל?
500-600 שקל נכון לשלשום
בניה עצמית - חצי מזה.
קנית או בנית?
כמו שאני מכיר את הנפשות הפועלות הייתי אומר שבנית לבד....
האחרי שכבר רוקנו את הסובארו טנדר מכבישי הארץ... האם יכול להיות שהסוזוקים הקטנים מוצאים חן בעיניי הגנב השפל? או שהגנבות האחרונות הם סתם צירוף מיקרים..
בכול אופן אני מקווה שימצאו את הכלבים האלה, ושהאנשים בארץ יכולו לישון סוף סוף בשקט!
לילה טוב ושקט
לחבר טוב שלי יש סנדל להגה לדעתי עושה את העבודה...
http://www.carsandals.com/46240/%D7%97%D7%95%D7%91%D7%A7-%D7%94%D7%92%D7%94-1-1-1
לא הוזכר כאן מנעול הגה (למשל autogaurd)
איתי - איפה קונים סנדל?
לדעתי אתם מתמקדים בטפל , אם מדובר בבדואים אז כל השמט'ס שתוסיפו לא יעזור .
הדבר שכן יעזור זה לעגון את הרכב לחפץ מסיבי כמו עמוד בטון או עמוד תאורה מסיבי עם המון ברזל.
הגנבים לא ישברו ממנעול הגה או מכל פיצ'יר פנימי אחר , הם פשוט יבואו עם גרר ירמו לכם את הרכב ואת כל המנעולים ישמרו למכור למתכות .
שאלו את דרור ואת שאר האנשים שהרגישו על הבשרם את הנושא.
shay_love_off_road
07-04-11, 23:34
משתתף בצערכם, אומנם אני בעל פול-סייז שיכול לבלוע בארגז שני סמוראים, אבל אני חייב לומר שזה מפליא
אותי, ממתי גונבים סמוראי? סופה/סיקסים/וטנדרים יפאנים לצערי זה הפך להיות כבר ברור מאליו שיגנב,
וגם הדיפנדרים נכנסו לאחרונה לרשימת הקניות של הדגנרטים חלאות האדם האלו, וחסר שאחד מהם יפול למי מחברי הפורום בידים,
אתמול רדפתי עם הטנדר אחרי סופה של חבר, זה מכה מה שהולך בארץ,
ואני אומר, לא לתת לזה יד, נכון שאולי המחיר יהיה יקר, אבל לא לקנות חלקים מהשטחים, לא מהבדואים, ובכלל לא מערבים,
אולי תקראו לי גזעני, אבל זה ידוע שהם אחראים לרוב לגניבות הרכב בארץ, אם לא לכל גניבות הרכב בארץ,
תשתדלו שלא לתת להם תעסוקה, תשתדלו שלא לפרנס אותם, זה יכול לעבוד, ולדעתי אדם שקונה חלקים מהשטחים/בדואים
הוא שותף מלא לגניבה, נכון שמפתה מאוד לקנות בזול, אבל ראבאק! זה רכב שהיה של בן אדם, הוא נלקח ממנו בעל-כורחו,
לגבי הלאבטח את הרכב, שום אמצעי לא ימנע גניבה של רכב, הוא רק יעכב את הגנב ויתן לנו יותר זמן תגובה,
על המשטרה, אין מה לסמוך, תסמכו על את חפירה/לום שיפגשו את הראש של אותו גנב וסט אזיקונים רחבים לקשור אותו.
משתתף בצערכם, אומנם אני בעל פול-סייז שיכול לבלוע בארגז שני סמוראים, אבל אני חייב לומר שזה מפליא
אותי, ממתי גונבים סמוראי? סופה/סיקסים/וטנדרים יפאנים לצערי זה הפך להיות כבר ברור מאליו שיגנב,
וגם הדיפנדרים נכנסו לאחרונה לרשימת הקניות של הדגנרטים חלאות האדם האלו, וחסר שאחד מהם יפול למי מחברי הפורום בידים,
אתמול רדפתי עם הטנדר אחרי סופה של חבר, זה מכה מה שהולך בארץ,
ואני אומר, לא לתת לזה יד, נכון שאולי המחיר יהיה יקר, אבל לא לקנות חלקים מהשטחים, לא מהבדואים, ובכלל לא מערבים,
אולי תקראו לי גזעני, אבל זה ידוע שהם אחראים לרוב לגניבות הרכב בארץ, אם לא לכל גניבות הרכב בארץ,
תשתדלו שלא לתת להם תעסוקה, תשתדלו שלא לפרנס אותם, זה יכול לעבוד, ולדעתי אדם שקונה חלקים מהשטחים/בדואים
הוא שותף מלא לגניבה, נכון שמפתה מאוד לקנות בזול, אבל ראבאק! זה רכב שהיה של בן אדם, הוא נלקח ממנו בעל-כורחו,
לגבי הלאבטח את הרכב, שום אמצעי לא ימנע גניבה של רכב, הוא רק יעכב את הגנב ויתן לנו יותר זמן תגובה,
על המשטרה, אין מה לסמוך, תסמכו על את חפירה/לום שיפגשו את הראש של אותו גנב וסט אזיקונים רחבים לקשור אותו.
צודק
לגבי שבירת המנעולים -
פעם ראיתי את סבא שלי שם מנעול הגה. שאלתי אותו "מה הבעיה של הגנבים לשבור אותו?" אז הוא ענה לי: זה לא בשביל שלא יוכלו לגנוב, זה בשביל שיעברו לרכב הבא..
לצערנו גנבים שבאים לקחת רכב שטח לרוב לא יעברו לרכב הבא - הם מסמנים רכב ספציפי, מגיעים מוכנים להתמודד עם המיגונים ומעלימים אותו.
זה כמו עם תאונות דרכים- אני אעשה מה שאפשר כדי שהם יעברו לרכב הבא,
אבל אני תלוי בהרבה גורמים אחרים (בניהם משטרה), ונשאר לי בעיקר לקוות ש"לי זה לא יקרה".
אבל מה עם בדואי עם משפחה שזרוקה בשטח, והוא צריך יום יום לנסוע "ליהודים" בכדי להתפרנס.
ובלילה לגנוב...
במקרה הזה סופה היא טובה, אבל סמו עושה את העבודה בהרבה פחות כסף לדלק.
ולפעמים אין ברירה וחיבים לקנות דלק )-:
ציטוט של גנב רכב בדואי שנתפס בסיום מרדף לאחר שגנב וניסה להימלט עם סובארו אוטומטי 1300:
"ידעתי אסור היה לי לגנוב 1300.. לא זז המנייק"..
איזה גנב שפוי ישתמש בסמוראי בתור רכב שאולי צריך להימלט איתו ממישהו?
איזה גנב שפוי ישתמש בסמוראי בתור רכב שאולי צריך להימלט איתו ממישהו?
סופה, היילקס, פג'רו, או דיפנדר מאיצים יותר מהר מסמוראי או ג'ימני? המהירות הסופית שלהם יותר גבוהה?
shay_love_off_road
08-04-11, 21:41
אני יכול לומר לך מסופה "קלה" של מג"ב ששרתה איתי, שהרכב הזה מאיץ גם מאיץ, הוא לא פראייר בכלל,
לא יודע איך ג'ימני או סמוראי מאיצים, לא מכיר את הכלים האלו,
סופה, היילקס, פג'רו, או דיפנדר מאיצים יותר מהר מסמוראי או ג'ימני? המהירות הסופית שלהם יותר גבוהה?
אתה אמיתי?
או שאתה לגמרי מנותק מההוויה המקומית של מה עושים עם איזה רכב או שממש אין לך מושג בהבדל בין הרכבים האלו.
סופה מאיצה יותר מהר מהרבה משפחתומטיות, פג'רו בנזין אהוב על המבריחים בדיוק מאותן סיבות שהוא היה מבוקש בזמנו בזירת הראלי המקומית, שלא לדבר על המהירות הסופית שלהם שבכלל לא באזור חיוג של סמוראי או ג'ימני.
היילקס גונבים לחלפים, כנ"ל דיפנדר,
וכן, דיפנדרים מהשנים האחרונות מאיצים מהר יותר מסמוראי.. על סופה בכלל אין מה להשוות.
שלא לדבר שעל סמוראי או ג'ימני אי אפשר להעמיס שקי גראס/סמים/זונות/כבשים/עובדים זרים בכמות שתצדיק את האחזקה שלהם..
אני עדיין בספק גדול אם זה אכן "גל של גניבות" ניראה לי שסתם חבורת ערסים מראשון החליטו ליפול על הזוקונים.
לא יפתיע אותי שהם ימצאו בסוף שרופים בחולות שם באזור, לאחר שסיימו לשחק בהם.
זה לא אוטו לעבוד איתו. זה לא אוטו שהחלפים שלו שווים או שיש להם באמת שוק.
עם זאת, קחו בחשבון שהגנבים גולשים גם כאן בג'פולוג. אז הזהרו בלשונכם...
בנוגע לנעילות ומיגון: תעשו חיפוש, בעלי הסופות, דיפנדר ופג'רו עברו את החרא הזה ולמדו.
לצערנו אנחנו נאלצים ללמוד מאלו שהג'יפ נגנב להם.
נ.ב
סופה מרביצה הרבההה יותר מהר מזוקונים. וסוגרת מהירויות שלא מביישת הרבה רכבים.
אבל צריך כיס עמוק מאוד לשלם על זה. ולהיות מטומטם כי במהירות זה אוטו לא יציב בעליל.
אתה אמיתי?
או שאתה לגמרי מנותק מההוויה המקומית של מה עושים עם איזה רכב או שממש אין לך מושג בהבדל בין הרכבים האלו.
.
כבר אי אפשר לשאול שאלה בפורומים האלו בלי שתשתמע מהם נימה צינית?
אין לי ניסיון נהיגה ולו קלוש ביותר על אף אחד מהרכבים שהזכרתי.
למדתי והשכלתי. תודה.
מתנצל,
לא חשבתי שיש מי שכל כך לא מכיר.
הרוב היהודי מתעלם מצרכים לגיטימיים של מיעוטים. במקרה הזה-חלוקה צודקת של השפע. סוציאליזם במיטבו.
ליל הסדר מתקרב, אפיקומנים יוחבאו ותינוקות של בית רבן יבקשו מתנות.
כשהיינו ילדים הבקשה הקלאסית היתה אופניים, הילדים היום מבקשים מכונית חשמלית וזה מאוד טבעי שאב בדואי אוהב יכין הפתעה קטנה לצדיק המתבגר.
סמוראי הוא פתרון מצויין וכל המרבה שיפורים הרי זה משובח.
וואלכ, איך יגיע לבית ספר ?
אולי בעצם זה פיצוי לברית מילה בגיל 13, כואב כואב אבל מקבלים סמוראי.
די דיינו די דיינו...
shay_love_off_road
09-04-11, 11:45
נ.ב
סופה מרביצה הרבההה יותר מהר מזוקונים. וסוגרת מהירויות שלא מביישת הרבה רכבים.
אבל צריך כיס עמוק מאוד לשלם על זה. ולהיות מטומטם כי במהירות זה אוטו לא יציב בעליל.
בהחלט, אני זוכר עוד מהסדיר את כל המרכב של הרכב רועד, מרקשש, ומיטלטל במהירויות שגבוהות מ120 קמ"ש
ושלא נדבר על ההגה שרעד כמריוניטה, ועל הכאבי גב שחטפנו,
בהחלט, אני זוכר עוד מהסדיר את כל המרכב של הרכב רועד, מרקשש, ומיטלטל במהירויות שגבוהות מ120 קמ"ש
ושלא נדבר על ההגה שרעד כמריוניטה, ועל הכאבי גב שחטפנו,
הלו הלו, אתה בדיון על סמוראים... אל תזכיר כאבי גב...
חברים!!!!
היום נגנב לחבר שלי סמוראי 98 לבן פתוח!!! סטנדדרטי לגמרי בלי תוספות בכלל....!
רחוב הירקון בת"א!!
מס' 9430619
הרכב היה עם אימובלייזר....
אם מישהו במקרה ראה / שמע נא ליצור קשר
אני מתחיל לבנות סנדל...
שוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????????
מה יהיה הסוף?
אני קונה היום מפת תחרה לשים על המכסה מנוע ומחנה אותו בסלון .
אולי לא ישימו לב!?
לא!!! העניין הזה מתחיל ממש להלחיץ
קיוויתי שהם ישארו באיזור ראשון אבל נראה שזה רק מתפשט
לי גנבו רק את הסמל (טפו-טפו-טפו ...)
חשבתי לשים במקומו סמל של סקודה, אבל אז גיליתי שגונבים אותם עוד הרבה יותר ...
בסלון אין לי מקום כי האופנוע כבר עומד שם.
מה עושים ?
הירשפלד יובל
12-04-11, 09:03
אפשרות נוספת היא שהרכבים יגיעו לשטחים או לדרום או שמישהו שקורא את הפורום מתהתקן בתוספות ושיפורים שחברים הרכיבו ברכבים ואז בהתחשב במספר הרכבים שנלקחו הוא יוכל להרכיב פאזל של רכב חלומות מכל הרכבים הסטנדרטים והמשופרים כך שאף אחד לא יוכל לזהות כבר את מה שהיה שלו. אולי צריך לראות אם יצוצו רכבים משופרים למכירה.באותו הקשר ולכן נראה לי כבדיחה עצובה המתכונת של "סרטון פרטי ".
חברים!!!!
היום נגנב לחבר שלי סמוראי 98 לבן פתוח!!! סטנדדרטי לגמרי בלי תוספות בכלל....!
רחוב הירקון בת"א!!
מס' 9430619
הרכב היה עם אימובלייזר....
אם מישהו במקרה ראה / שמע נא ליצור קשר
אני מתחיל לבנות סנדל...
סוף טוב הפעם!
הנבלות מהעיריה הרימו לו את האוטו והתקשרו היום להודיע..
אתמול כשהוא גילה שהאוטו נעלם והתקשר אליהם - כולם אמרו שהאוטו לא אצלם.
לא פחות גרועים מהגנבים אלה..
סוף טוב הפעם!
איזו נשימה לרווחה... יצאתי היום לרחוב במיוחד בשביל לבדוק שהאוטו עדיין שם...
(והם כן פחות גרועים. בוא לא נוריד ממעמדם המכובד של הגנבים)
GodsFather
13-04-11, 12:45
סוף טוב הפעם!
מעניין איך הרימו, כי יש דרייבשאפטים בדרך שבה המזלג עובר בשביל להרים את הרכב.... עכשיו לך תוכיח שנגרם נזק לרכב כתוצאה מהגרירה.
מעניין איך הרימו, כי יש דרייבשאפטים בדרך שבה המזלג עובר בשביל להרים את הרכב.... עכשיו לך תוכיח שנגרם נזק לרכב כתוצאה מהגרירה.
כבר לא בהכרח נכון - העירייה השתכללה, היום רוב הגררים תופסים את הרכב מהגלגלים.
יש להם 2 מזלגות, מזלג לכל גלגל, כך שהם מרימים מהצמיגים בלבד. ראיתי במו עיני.
רון, ככה גררו לי את הרכב ברחובות.
מודה שבשניות הראשונות גם לי ירד הלב לתחתונים...
אחרי שנרגעתי נזכרתי שגוררים כאן, ואז קיבלתי את הקריזה! :-D
איתי
יכול להיות שכל סיפור גניבת הסמוראים הוא יוזמה של עיריית ת"א? ככה שגוררים לאנשים הם יגידו "או, איזה מזל, גררו אותי! אפשר לנשום לרווחה!"
shay_love_off_road
16-04-11, 13:22
גרר בת"א כמעט התהפך על הצד שניסה להרים לי את הרכב השבוע, (עוד היו עליו 20 שקי חול ,6 שקי מלט, 4 שקי ביג'יבונד, וטפלה כבדה)
זה אחד הייתרונות של טנדר,
GodsFather
16-04-11, 21:18
גרר בת"א כמעט התהפך על הצד שניסה להרים לי את הרכב השבוע, (עוד היו עליו 20 שקי חול ,6 שקי מלט, 4 שקי ביג'יבונד, וטפלה כבדה)
זה אחד הייתרונות של טנדר,
והנזק שנגרם לרכב שלך ?
shay_love_off_road
17-04-11, 13:21
הדריישפט הקדמי/הסרן הקדמי/או הטראנספר (לא יודע מי מהם) נשמע מוזר מאז,
וויזואלי בעין לא נראה נזק, בכל זאת בהמה, אך מפחיד אותי מה זה הרעש המוזר מאז,
והרעש נמצא רק שאני מחבר 4X4 וזה לא היה לפני הניסיון גרירה,
אך לתבוע אותם אני לא יכול, יגידו לי "זה רכב ישן התקלה כבר הייתה קיימת בו"
אך אני מתפלל ליושב במרומים שיכניס להם באבי-אביהם, שנאמר: "אל נקמות ה' אל נקמות הופיע"
והלוואי והוא ינקום את הנקמה של הבהמה שלי ושלי על הנזק, שאני לא יודע כרגע להעריך מה היא עלותו
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.