צפייה בגרסה מלאה : חילוץ שהסתבך סמוך לשפך נחל קדם לד עין גדי
shlomiadler2
08-04-11, 15:55
ביום חמישי בצהריים ירד חבר של חבר שלי עם דיפנדר למעיינות החמים בים המלח כ 300 מ' דרומית לשפך נחל קדם, ושקע קשות.
לאחר נסיונות כושלים של טראנו של חבר נוסף, הגיע למקום בני רמבו מעין גדי, עם ג'יפ נוסף שנותן עוגן, ניסו למשוך עם כננת מקדימה, לא הצליחו וניסו מאחורה, ומהמשיכה נשברת הזרוע של הגלגל הימני אחורי.אחר כך מגיע גיורא מערד, וממליץ לא לנסות למשוך, אלא לחכות שבבוקר יבוא שגיא מממושב גזר, ינסה לסדר את התקלה ואז רק להמשיך לנסות להוציא. הג'יפ נשאר בלילה במקום.
בבוקר מגיע שגיא ומסדר את הג'יפ ככה שיהיה אפשר למשוך אותו. שגיא מנסה לחלץ יחד עם ג'יפ נוסף ושניהם שוקעים גם.
מדובר ממש בשפת הים ובמקום שאין ממש אחיזה.
נכון לשעה זו חזר למקום בני רמבו ומנסה לעזור לג'יפים של שגיא המחלצים לצאת.
אם מישהו נמצא באזור וחושב שיכול להועיל...
שמע, אני לא בא להיות קוטר או יפה נפש, אבל למה לרדת עם הגיפ כל כך קרוב למעיין? למה לא לחנות בשביל עפר כמו כולם ולרדת ברגל? למה צריך להתחפר במקום הזה ולהשאיר קוליסים ובורות מכוערים במקום קסום כמו ים המלח?
אני מצטער אם אני נשמע לא במקום לאור הצרה שנקלעתם אליה, אני לא מכיר את הנפשות הפועלות ואני מקווה שתסתדרו. אבל, כל כך צורם לי לראות ג'יפים שיורדים עם הרכב עד קו המים וקרוב למעניות באזור ים המלח. למה זה טוב?
בני הגיע עם הסופה או עם הרנגלר ?
מה נגמר בסוף ?
טוב , לאחר שסיימתי את ההודעה עשיתי טל' לבני רמבו הגדול מכולם . חילץ את כולם חוץ מהדיפנדר היות והשבר גורם לגלגל להינעל על השלדה ומפריע לחילוץ .
נ.ב - הוא היה עם הסופה ( הרנגלר בי-ם ) .
shlomiadler2
09-04-11, 23:50
נכון לעכשיו הדיפנדר התקול עדיין בשטח.
שמע, אני לא בא להיות קוטר או יפה נפש, אבל למה לרדת עם הגיפ כל כך קרוב למעיין? למה לא לחנות בשביל עפר כמו כולם ולרדת ברגל? למה צריך להתחפר במקום הזה ולהשאיר קוליסים ובורות מכוערים במקום קסום כמו ים המלח?
אני מצטער אם אני נשמע לא במקום לאור הצרה שנקלעתם אליה, אני לא מכיר את הנפשות הפועלות ואני מקווה שתסתדרו. אבל, כל כך צורם לי לראות ג'יפים שיורדים עם הרכב עד קו המים וקרוב למעניות באזור ים המלח. למה זה טוב?
וזה מה שיעזור לים המלח ?!
וזה מה שיעזור לים המלח ?!
לא! זה יעזור לנו, חובבי הטבע להמשיך להנות מהנוף הייחודי שם.
איזו יציאה ילדותית. על אותו משקל אפשר לומר שמצב הריף באילת רק הולך ומתדרדר כבר שנים אז בו נבנה עוד נמל ונאפשר לאופנועי ים להגיע לכל נק' בחוף הדרומי.
מי זה בני רמבו?
לא מכיר את המקום, אבל אין מצב שבעבודת ידיים משחררים את הרכב?
הייליפט מרימים מהגלגל, גלגל גלגל, קרשים אבנים ושות',
מסדרים את התלוליות שיש, אם יש,
יישור של ההגהתוך כדי משיכה עם כננת ונסיעה ישר.
הייליפט עם המתאם יש לי וניתן להגיע לאסוף בשמחה,
אני היום ליד שדרות (מכללת ספיר)
אפשר לסמס ואצא לחניה,
או שאני מפספס משהו
תומר, אתה אכן מפספס משהו..
הבוץ הטועני של חופי ים המלח הוא לא משהו ששיטות חילוץ קונבנציונליות יפתרו.
שיטת החילוץ הטובה ביותר והמוכחת ביותר בסביבה הזו היא:
פשוט לא להגיע לשם!
בהצלחה בחילוץ..
מבאס.
גם לאחר חילוץ, נזקי המיים הקורוזיביים יהיו קשים. הבעייה היא הקרקע הבוצית ומי הים שסוחפים את הקרקע מתחת למשטחי האחיזה וגורמים לרכב לשקוע עוד ועוד.
לפי התיאור, בלי להרים את הרכב מעט יהיה כמעט בלתי אפשרי לחלץ. אם היה לי ריו חץ הייתי בא לעזור....
בהצלחה ושייגמר בשלום.
הודעה מבעל הרכב: ב"ה בשעה טובה - יצא
תודה לכל המגיבים והמתעניינים
סתם שאלה,
"בני רמבו" זה הכוכב עם הסופה הפתוחה ש"מקושטת" בציורי נקודות לבנות ששורץ ליד שמורת עין גדי?
אם כן, מדובר בבחור שלפני כמה חודשים קיבל קנס של כמה אלפי ש"ח טובים כי החליט שהוא נכנס לשמורה. עם הסופה.
ה' הוציא אותו משם?!... פששש....סחה.
סתם שאלה,
"בני רמבו" זה הכוכב עם הסופה הפתוחה ש"מקושטת" בציורי נקודות לבנות ששורץ ליד שמורת עין גדי?
אם כן, מדובר בבחור שלפני כמה חודשים קיבל קנס של כמה אלפי ש"ח טובים כי החליט שהוא נכנס לשמורה. עם הסופה.
לא .
אמנם יש לו סופה כזו אך הבחור ( משוגע ככל שיהיה ) שומר טבע ולא נכנס לשמורות טבע סגורות .
אפילו התקשרתי אליו כדי לוודא ב100% והוא לא נכנס ולא קיבל כנס .
ביום חמישי בצהריים ירד חבר של חבר שלי עם דיפנדר למעיינות החמים בים המלח כ 300 מ' דרומית לשפך נחל קדם, ושקע קשות.
לאחר נסיונות כושלים של טראנו של חבר נוסף, הגיע למקום בני רמבו מעין גדי, עם ג'יפ נוסף שנותן עוגן, ניסו למשוך עם כננת מקדימה, לא הצליחו וניסו מאחורה, ומהמשיכה נשברת הזרוע של הגלגל הימני אחורי.אחר כך מגיע גיורא מערד, וממליץ לא לנסות למשוך, אלא לחכות שבבוקר יבוא שגיא מממושב גזר, ינסה לסדר את התקלה ואז רק להמשיך לנסות להוציא. הג'יפ נשאר בלילה במקום.
בבוקר מגיע שגיא ומסדר את הג'יפ ככה שיהיה אפשר למשוך אותו. שגיא מנסה לחלץ יחד עם ג'יפ נוסף ושניהם שוקעים גם.
מדובר ממש בשפת הים ובמקום שאין ממש אחיזה.
נכון לשעה זו חזר למקום בני רמבו ומנסה לעזור לג'יפים של שגיא המחלצים לצאת.
אם מישהו נמצא באזור וחושב שיכול להועיל...
מזכיר נשכחות...
לפני כ-10 שנים + שקע שם דיסקו עם כננת.
ביקש מאחי עם טרופר שיהיה עוגן.
התחבר, הפעיל, משך ו...
התמבון חולץ....
שאר הדיסקו חולץ עם טרקטור.
זה מקום של חילוץ בכסף מיזה שנים, ממש כחברו ליד מחסום מג"ב בדרגות.
במקום להתוכח מי שומר טבע גדול\חזק\ואמיץ יותר,
יוצג החשבון הכספי ל-2 המחלצים האיזוריים, ולמוסך (חילוץ + תיקון).
נראה לי שהסכום יסגור הפינה לכל קוראי השרשור.
יש
מצאתי מפורסמות ב- 4x4.co.il
קצת קרוב מידי למים לטעמי...
http://4x4.co.il/forum/ForumImages/%D7%AA%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%94013.jpg
http://4x4.co.il/forum/ForumImages/%D7%AA%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%94018.jpg
http://4x4.co.il/forum/ForumImages/%D7%AA%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%94019.jpg
שקיעה מעיקה..
עם כל זה שהמצע חרא, בלשון המעטה,
לדעתי היה מקום להרים עם הייליפט אפילו כמה פעמים ואז למשוך,
אגב איך חולץ בסוף?
אייי אייי איייי מזכיר לי נשכחות בני רמבו והכלבה הנבחנית שלו עזר לי תמורת מיכל דלק מלא וחילץ לי את הסופה בדיוק דיוק דיוק אותו המקום שטות טיפשית שעלתה לי בהמון כסף
החילוץ היה החלק הזול להחליף חצי רכב לאחר מכן עלה הרבה
אני ואישתי נסענו לנו בכייף לא היה כלב על החוף מתחת למחסום נסענו ונסענו הכול היה בסדר עד שהיא שאלה אותי שאלה טיפשית (( תגיד זה לא ביצה פה )) בדיוק אז ולא שנייה אחת לפני הגיפ התחיל לשקוע :) מזל שהבני רמבו הגיע משום מקום חמוש בסנדלים של סבא שלי ו3000 מטר כבל כננת הידראולית וכלבה נבחנית
אלוף עולם הבחור הזה עם אני לא טועה הוא הפסיק לעבוד כבר כמה שנים ומתפרנס מאוד יפה מטיפשים כמוכם (( וכמוני ))
אני חופר...
רק משיכה עם כננת ממש חזקה (כמה חזקה)?
עם מאריכים של כמה מאות מטרים עושים את העבודה?
כמה חזקה הכננת שמושכת את הרכב ששקע בצורה כזו, במיוחד לאור ההארכה המטורפת של הכבל,
לצערי כבר התרגלתי שלא רואים כלום מהתמונות, סמיילים ועוד המצורפים.
ובכל זאת מרגיש צורך לוודא:
האם מדובר בנפלאות האתר החדש, או שזה אצלי ?
העצוב הוא, שאנו כבר מתרגלים לדרייק הזה והנורמל הוא לא לראות ...
אייל
למה באמת לא רואים כלום ??? מנהלים איפה אתם תעזרו לנו פה
השמשוני יחיעם
13-04-11, 13:50
צהריים טובים,
שקיעה מעניינת,,וחומר למחשבה לחילוץ אפשרי.
1. להעמיד רכב בניצב !!! לרכב השקוע על קרקע מוצקה.
2. להעביר רצועה מעבר לרכב (השקוע) לצד הנגדי לנקודת עיגון טובה - במקרה הזה שיש גגון -מעל הגגון ועד השילדה.
3. למשוך את הרכב בזהירות עד שהגלגלים הנגדיים נשלפים מהבוץ,,,,בזהירות שלא יתהפך!!!.
4. למלא את ה"בורות" באבנים /קרשים מכל הבא ליד >>>> להוריד חזרה את הרכב >> עכשיו צד אחד של הרכב עומד על שטח ישר וקשה.
5.לא לשכוח ( במקרה שלפננו לפחות) לסובב את הגלגלים הקידמיים ימינה - לכיוון שטח נורמלי.
6. במידה וניתן לעשות זאת גם מהצד השני,,אשרינו וטוב.
7. להתחבר עם רצועות ולמשוך את הרכב במכה אחת (לא להשתולל) לכיוון השטח הקשה.
8. הרכב הנגרר מתחיל לעזור רק כאשר הגלגלים הקידמיים עולים על המשטח הקשה,לא לפני כן.
עבד בעבר,,,,יעבוד גם בעתיד.
חג שמייח
ל- בלק סטאר ולכל מי שמבין
האם הביטוח מכסה נזקים שנגרמו עקב השקיעה והחילוץ?????????????????
תודה
משה
בשם בעל הרכב
צהריים טובים,
שקיעה מעניינת,,וחומר למחשבה לחילוץ אפשרי.
1. להעמיד רכב בניצב !!! לרכב השקוע על קרקע מוצקה.
2. להעביר רצועה מעבר לרכב (השקוע) לצד הנגדי לנקודת עיגון טובה - במקרה הזה שיש גגון -מעל הגגון ועד השילדה.אין חשש לנזק לבודי? עיוותים וכו
3. למשוך את הרכב בזהירות עד שהגלגלים הנגדיים נשלפים מהבוץ,,,,בזהירות שלא יתהפך!!!.יש סיכוי שהוואקום משתחרר הרכב "יקופץ" לכיוון המשיכה
4. למלא את ה"בורות" באבנים /קרשים מכל הבא ליד >>>> להוריד חזרה את הרכב >> עכשיו צד אחד של הרכב עומד על שטח ישר וקשה.
5.לא לשכוח ( במקרה שלפננו לפחות) לסובב את הגלגלים הקידמיים ימינה - לכיוון שטח נורמלי.
6. במידה וניתן לעשות זאת גם מהצד השני,,אשרינו וטוב.
7. להתחבר עם רצועות ולמשוך את הרכב במכה אחת (לא להשתולל) לכיוון השטח הקשה.
8. הרכב הנגרר מתחיל לעזור רק כאשר הגלגלים הקידמיים עולים על המשטח הקשה,לא לפני כן.
עבד בעבר,,,,יעבוד גם בעתיד.
חג שמייח
על פניו אחלה רעיון אם נזהרים מאווווד!
לכן מה שהצעתי תחילה הייליפט להרמה מהגלגל יפתור את החששות.
אני עדיין מסוקרן לדעת איך יצא הגזר..
כדאי ליצור קשר עם שגיא ונתי מהמוסך של לנד רובר בגזר
הם המחלצים ולהם מגיע הקרדיט הראשי.
הצטרפו וסייעו - בני רמבו מעין גדי וגיורא מערד.
ממתין לתשובה בעינייני הביטוח ותרומתו לצימצום הנזקים
אני לא מאמין גדול במקיף " טפו טפו טפו" ובכול מקרה לא נראה לי שהייתי מוציא את זה מהביטוח
אחרי 24 שעות + \ - לאחר דרך קשה של רכב תפוס מבוץ עקשן ומלא חול וחומצות שתפתי את הרכב עוד באותו הערב בערך כ 3 שעות הורדתי גלגלים ושטפתי מכול כיוון אפשרי
התחילו להיתפס הברקסים אז פתחתי וראיתי צלחות ברקס שנראות כמו משקולות של דייגים זקנים מגיסר זרקא החלפתי צלחות ברקס וקליפרים הפוץ חדר לסרן דנה 30 מי שידע יודע שהחרא הזה פתוח עד הביצה בקיצור עוד הרבה חרא עד שהחלפתי חצי רכב וכמובן צבע טוב ואחרי שנה נמכר :( דווקא אהבתי אותה ( הסופה )
ב10 שנים לא נכנסתי לשמורת טבע סגורה ולא קבלתי שום קנס אתה סתם משמיץ בני רמבו
היי בני,
איך חילצת את הבחור?
בני לא חילץ את הלנרובר , הוא חילץ את כל השאר .
אני עונה בשמו כי גם ככה לקח לו שעה לרשום הודעה כאן .
חוץ מזה - בני אם אתה קורא , אף אחד לא האשים אותך בכלום , סתם חשבו ש ...
ד"א - סתם לידיעה כללית , בני רמבו אחד מהאנשים הכי קורעים שיש , אין מצב שאני מגיע לטיול באזור שם בלי לצרף אותו לטיול , בקיצור - אחלה בן-אדם .
על פניו אחלה רעיון אם נזהרים מאווווד!
לכן מה שהצעתי תחילה הייליפט להרמה מהגלגל יפתור את החששות.
אני עדיין מסוקרן לדעת איך יצא הגזר..
הבעיה העיקרית עם מה שאתה מציע הוא שצריך למצוא מפזר לחץ מאוד גדול על מנת שההיליפט לא ישקע, וגם אז לא בטוח שיצליח
יואב
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.