צפייה בגרסה מלאה : צמיגי שטח 100% תוצרת Kumho
יורם-דרומי
17-04-11, 06:20
יש מבצע באוטודיפו וראיתי לנכון להביא לידיעת הפורום
(אני לא עובד באוטו דיפו. לא משווק להם ציוד ולא אינטרסנט כלפיהם)
מדובר על צמיגי שטח.
יש לי רבעיית צמיגים כאלה יותר משנתיים ועד כה (טפו טפו) בלי פנצ'ר אחד.
לא מרעישים בכביש ורכים בשטח.
השני ב-99 ש"ח והרביעי חינם
לידיעת הפורום,
מומלץ.
39952
http://www.jeepolog.com/forums/images/BP-White/misc/pencil.png
niro samurai
17-04-11, 06:25
השאלה כמה עולה הצמיג הראשון ??
או כמה עולה שלושה צמיגים??
יש לי תחושה שהמחירים של הצמיגים ב"הנחה" הוכנסו לצמיג הראשון או לשלושה .
לפני שבוע (המבצע עדיין לא פורסם) היה מבצע דומה על 50% לקומהו וגודייר.
בשקלול מחיר החדש השני והשלישי וכד' יוצה שכל צמיג (מידה 31) עולה 700 ש"ח.
*** אני קניתי בסוף מקסיס 8060. הופתעתי, יותר שקט מהקמהו וטרה שהיו מותקנים אצלי, שניהם 50%.
שפרסומות ומבצעים לא יסחררו אתכם.
בצמיגים יש מחיר "מחירון רשמי" יקר פי 2 בערך מהמחיר תכל'ס שבו הפנצ'ריות מוכרות בפועל (ולא מפסידות).
אז מה יש לכם כאן? צמיג ראשון במחיר מחירון רשמי מלא, שזה בטח איזה 1400-1500שקל. שני ב-99 שקל, שלישי במחיר מחירון מלא, ורביעי בחינם. מה יצא בסוף? 2900-3100 שקל פלוס מינוס לכל הסט.
פחות או יותר מה שמשלמים בפנצ'ריה עבור סט.
מומלץ לעשות סקר שוק. רביעיית צמיגים זו קניה גדולה, ובין פנצ'ריה לפנצ'ריה יש לא פעם פערים משמעותיים במחירים שיכולים להגיע לסכומים ניכרים שמצדיקים לעתים נסיעה לפנצ'ריה שלא באיזור שלך.
וכמובן - לוודא טריות הצמיגים (תאריך ייצור), ומנסיון - יש חשיבות גם לאיכות השירות ולסוג של אחריות במקרה של כשלים בצמיגים. והיו דברים מעולם.
ועוד טיפ אחרון - אישית, אני אעדיף לקנות בכל מקום חוץ מאשר אצל ה"בנצ'רמאכר" ההוא, שכל כך אוהב אותנו ומסדר לנו צרות במכוני הרישוי. ממנו אני לא לוקח צמיגים אפילו בחינם.
ד.א.
מי שמחפש ג'נטים לסופה, ניקל 10" - לפנצ'ריית עמיאל בקיבוץ מעברות יש שניים, ש"אין לו מה לעשות איתם)...
אתמול במקרה שאלתי באוטו דיפו כמה יעלו רביעייה במידה 215/75/15 , המוכר עשה את החישוב שלו ואמר שכל הארבעה 1600 ש"ח כולל התקנה ואיזון, רק לא ידע להגיד במאה אחוז שהצמיג הוא שטח מלא, הוא אמור לחזור אלי לטלפון אחרי בירור...אני מחכה...
אל תעשה את הטעות שלי ששילמתי "כדי לבצע הזמנה" ורק אח"כ התברר שבעצם אין את המידה הזו בארץ (סוג של חובבנים), התשלום נלקח באשראי טלפונית אבל בשביל ההחזר הייתי צריך לרוץ לחנות מספר פעמים. תוודא שהגיע לחנות ותשלם בעת ההתקנה בלבד !
אתמול במקרה שאלתי באוטו דיפו כמה יעלו רביעייה במידה 215/75/15 , המוכר עשה את החישוב שלו ואמר שכל הארבעה 1600 ש"ח כולל התקנה ואיזון, רק לא ידע להגיד במאה אחוז שהצמיג הוא שטח מלא, הוא אמור לחזור אלי לטלפון אחרי בירור...אני מחכה...
דווקא מעניין- שאלתי לפני איזה חודשיים לגבי המידה הזו ואמרו לי שאין להם בקטלוג בכלל שטח מלא.
וזה אחרי שהראתי להם באינטרנט שדווקא יש..
אשמח שתעדכן בתשובתם.
נועם
גם אני מצטרף לזרקו ואשמח אם תעדכן מי מה למה וכמה לגבי סט של 215... אם יש שטח מלא אני רץ לחון אותו בעין ולראות את האיכות
אגב עד כמה קומהו הוא צמיג איכותי? שווה משהו בשטח ובכביש ובטיחות? 4 צמיגים ב1600 נשמע לי כמו סט כביש\סט ישן מאוד שמנסים להיפטר ממנו? או שאני סתם חושד במבצע שווה?
גם אני מצטרף לזרקו ואשמח אם תעדכן מי מה למה וכמה לגבי סט של 215... אם יש שטח מלא אני רץ לחון אותו בעין ולראות את האיכות
אגב עד כמה קומהו הוא צמיג איכותי? שווה משהו בשטח ובכביש ובטיחות? 4 צמיגים ב1600 נשמע לי כמו סט כביש\סט ישן מאוד שמנסים להיפטר ממנו? או שאני סתם חושד במבצע שווה?
טבלה לעיון.
http://www.offroaders.com/tech/AT-MT-Tires/Kumho-Road-Venture-MT-834.htm
יורם-דרומי
19-04-11, 09:05
כפי שרשמתי בפתיחת השרשור וזו הייתה כוונת הנושא - איכות הצמיגים
הצמיגים רכים ונוחים גם בכביש וגם בשטח
עד כה ללא פנצ'ר או תקלה אחרת (טפו טפו בלי עין הרע)
מצטרף ליורם דרומי.
ההילקס נעל קומו 31 שטח מלא במשך שנתיים.
לא היו שום בעיות. עמדו בכבוד ובשקט בכל האתגרים כולל שטח קשה.
טבלה לעיון.
http://www.offroaders.com/tech/AT-MT-Tires/Kumho-Road-Venture-MT-834.htm
רוני תודה.
מכיר את האתר- גם אני הפניתי את המוכר אליו.
יתכן והם פשוט בוחרים שלא להביא את המידה/דגם הזה.
מישהו הזמין מהם שטח מלא במידה זו?
רוני תודה.
מכיר את האתר- גם אני הפניתי את המוכר אליו.
יתכן והם פשוט בוחרים שלא להביא את המידה/דגם הזה.
מישהו הזמין מהם שטח מלא במידה זו?
ממליץ לכם להתאגד ולהביא סט של BF שטח מלא.
לכאורה יקר, אבל, בסוף יוצא זול יותר !
אני התקנתי (בויטארה לשעבר), נסעתי (בכביש 6 במהירות 110 קמ"ש) מעל 80 אלף קמ' עם אותו סט,
טיולי שטח קשים, והכי חשוב, מעולם לא איכזבו בשטח ולא "חוויתי" פאנצ'ר.
רענן
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.