צפייה בגרסה מלאה : איזה מצבר לסופה?
המצבר שלי נפח את נשמתו... (כמו שהוא נראה, זה אמור היה לקרות לפני שנים...
בספר אחזקה באתר רשום שצריך 2 מצברים של AH60. אבל יש רק אחד...
אז בעלי הסופות - איזה מצבר צריך?
תודה,
עם מערכת חשמל נורמלית, ללא תוספת צרכנית זללנים, 72-80 א"ש יספיקו בהחלט
קובי
סופת המדבר
19-04-11, 11:06
אצלי וורטה 74A
אחרי שהמצבר הקודם שלי הלך קקן סופית טרם זמנו באחת השבתות בטיול בכרמל 3חודשים אחרי תום תקופת האחריות[ מצבר מחברה מובילה בתחומה בארץ]נכנסתי לפרדיס קניתי מצבר 90 א"ש ברחוב אצל חשמלאי רכב ב-450 ש"ח כולל קפה משובח,אבטיח,סברס, הרכבה והארכת כבל ה+. המצבר או טורקי, או ספרדי,מלזי,סינגפורי,פרסי,אולי ממלטה, לא זוכר אפילו,שנתיים אחריות ולא מכל החברות המובילות.מתקתק כמו שעון שוויצרי כבר 37 חודשים ולא מראה שום סימני עייפות. נו- לך תבנה מדינה,מצבר מאיזה חור נידח בגלובוס מתקתק יותר טוב כמעט מכל מה שהיה לי מחברות מובילות בארץ.
צביקי שבת שלום. נראה שיש לך המון רצון לעזור בנושאים שאתה כנראה מתמצא בהם, אבל בשבועות יצא לך לא מעט האחרונים לעבור על שרשורים ישנים עד ישנים מאוד, ולענות על שאלות ובעיות שכנראה כבר נפתרו (ובחלק מהמקרים אנשים כבר הספיקו להחליף רכב מאז). שים לב לתאריכים בהם נשאלו השאלות, אין ממש טעם להקפיץ שרשורים מימי הביניים. כמובן שהכל ברוח טובה :)
ניפגש בשטח-קובי
צודק אדוני חד משמעית,אכן לא שמתי ליבי לתאריכים,[כפי שאמרת מתוך רצון ונסיון] לא אחזור על זה ט.ל.ח .יתר על כן- הערתך אלי מנוסחת בצורה תרבותית ולא נותר לי אלא לקיימה בכייף, כאמור- ט.ל.ח מחוסר תשומת לב. שבת שלום לך אדוני.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.