התחברות

צפייה בגרסה מלאה : גלגל הגה לסמוראי.

גילי א
30-04-11, 09:43
שלום: מישהו יודע אם יש תחליף לגלגל ההגה המקורי, הגה יותר קטן ונוח שלא מצריך מתאמים?

misha_k
30-04-11, 12:38
פעם כשחיפשתי לקנות, נהגתי על סמוראי של מישהו עם הגה "ספורט" הגה קטן יותר מהמקורי..

לא ממליץ לך ממספר סיבות:

1. לא נוח - ברכב שגם ככה אין הגה כוח, ככל שתקטין את ההגה, תצטרך להתאמץ יותר - אני שמתי כיסוי להגה שהגדיל אותו עוד קצת ונהיה יותר נוח מבעבר..
2. לדעתי תהיה לך בעיה להתקין בצורה נורמאלית את הלחצן של הצופר...
3. אני לא בטוח אבל נראה לי שזה לא חוקי.

ששון המחסל
30-04-11, 14:45
הגה של דיאצו,1000 ,מודלים של שנות ה80 מתאים עם קצת לחץ!
גם יפה וגם קטן.
ששי

רון נחמן
30-04-11, 15:03
אצלי היה הגה של סקודה, כזה עם עץ באמצע (קצת גרם לי להרגיש במונית פלסטינית...)
ההרבה ברוב המקרים לא בעייתית - רק קח בחשבון את הדברים הבאים:
א. תיאלץ לחבר חוט חיצוני כדי שהצופר יעבוד.
ב. בהגה המקורי יש 2 פינים שאחראיים על הפסקת האיתות. בכל הגה אחר אתה צריך להפסיק את האיתות בעצמך.
ג. הגה ממתכת אינו חוקי. איזשהו תירוץ בנוסח "הוא לא קורס בתאונה" או משהו כזה.
ד. ברוב המקרים ההגה הקטן יותר יהיה גם קרוב יותר לדש-בורד. החסרונות: מסתיר את הספידומטר, ובמקרה שלי גם נתקע בברכיים.
הפתרון - מתאם להגה, מעין ספייסר (לרוב מאלומיניום) - שגם פותר לך את בעיית התאימות של הגאים מסוימים. לא יודע מאיפה משיגים כזה, אבל ראיתי כמה כאלה מורכבים.

הירשפלד יובל
30-04-11, 16:08
אצלי מותקן (נקנה כך , ארוך 88 ) , גלגל הגה , ספורט כנראה , של MOMO , גרמניה מתכת (נראה לי אלומניום ) בקוטר 32 ס"מ , כולל כיסוי הגה .כמו שצוין לפני הצופר הוא לחצן בקצה ידית האורות. מסתיר במקצת את נורות האזהרה העליונות. נוח מאד בנהיגה , אצלי זה עוד רכב צר לכן מתקשה לדמיין גלגל גדול יותר.
אני עם צמיגים '30 (7.00-15 ) , לא ניחנתי בזרועות של רוקי או שוורצנגר ואין לי שום קושי לעבוד איתו. לכן אני לא מבין לפעמים את אלו שבסמוראי ללא נעילה קדמית אוטומטית מתקינים הגה כח.

הירשפלד יובל
30-04-11, 18:42
40855408554085640855[
מתנצל , במערכת ניהול קבצים עלו לי כפולות. זה הגלגל המדובר .לי הוא תענוג. שים לב בקצה ידית האורות ללחצן הירוק , זה הצופר.

גילי א
30-04-11, 20:33
תודה לכל העונים וליובל על התמונות, ההגה נראה סבבה לגמרי אני חושב שאני ילך על זה.
עניין החוקיות קצת בעייתי אבל אני אקח את הצאנס , אני מרגיש כמו נהג משאית עם המקורי............----MOMO ----

-->