צפייה בגרסה מלאה : Article: ארבעה ימים של שכרון מדבר - טיול ג'יפים סובב נגב
ניתן לצפות בעמוד זה ב-http://www.jeepolog.com/forums/content.php?2123-%D7%90%D7%A8%D7%91%D7%A2%D7%94-%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%9D-%D7%A9%D7%9C-%D7%A9%D7%9B%D7%A8%D7%95%D7%9F-%D7%9E%D7%93%D7%91%D7%A8%D7%99-%D7%A1%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A8-%D7%98%D7%99%D7%95%D7%9C
היה מדהים , שמחנו להצתרף .
עוד לא הבנתי איך צילמת ונהגת בו זמנית.
מכאן נובעת המסקנה המתבקשת: או שנתת למישהו אחר לנהוג ב73 או שנתת למישהו אחר לצלם....
אני לא יודע במה אני הייתי בוחר. דילמה בד' הידיעה :rolleyes:
מכאן נובעת המסקנה המתבקשת: או שנתת למישהו אחר לנהוג ב73 או שנתת למישהו אחר לצלם....
בתור אחותו של הנהג/צלם, אין מצב שהייתה כאן איזושהי דילמה, אף אחד לא ינהג ברכב הזה וברור שאף אחד לא יצלם תמונות מדהימות שכאלו............כאילו שאלרואי ייתן למישהו את המצלמה..................:)
האוטו הזה נוסע לבד....ראיתי בעצמי....אז יש זמן לצלם בינתיים...
זהו, שכמו שאחותי אמרה, לא הייתי צריך לבחור... (חיוך)
אני נהגתי ואני צילמתי ככה שלא היתה דילמה...
אני ה73 הבודד.. תודה רבה על העזרה,:D אתם גדולים!!!
אני ה73 הבודד.. תודה רבה על העזרה,:D אתם גדולים!!!
הכל היה בכייף, העונג היה שלנו.
גונבה שמועה לאוזניי שיש לך סרטון קצר?
עכשיו נזכרתי ששכחתי להגיב להודעה של ה"משוטט"
כן יש הסרט העריכה ממש ברגעים אלו.. עם אתה רוצה את החומרים לפני עריכה אפשר להיפגש בכיף! יש אחלה סירטונים!!!
איזה יופי של טיול ןאיזה יופי של צילומים....
כיף לראות איך אתה משלב את ההנאות שלך צילום+נהיגת שטח..
שתזכה לעוד מלאן ת'אלפים קילומטרים + קליקים בשטח ואל תשכל תמיד לשתף אותנו גם בקילומטראז' וגם בקליקים..
באמת יופי של תמונות !
אנחנו פגשנו אתכם כשהגעתם לחניון גב חולית (דוביד הראה לנו הרדיאטור המיוחד שהתקין ב- ZJ).
מעניין שאנו המשכנו על נקרות עד לעין יהב - ק"מ ספורים מהמקום בו לנתם ואצלנו לא ירד גשם כלל! זה מה שקרוי בעגה המקצועית "גשם מקומי" :)
אייל
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.