צפייה בגרסה מלאה : משרד הרשוי עדיין בתחילת המאה ה 19
מאיר רוטברג
04-05-11, 10:52
אני צריך להעביר בעלות על הרכב אספנות שלי ,
לא הצלחתי כי נאמר לי שאין לרכב טסט אז זה לא ניתן ,ף
נו טוב הלכתי אמש עשיתי
חוזר לדואר שמח וטב לב , נו טוב לא ניתן
מצלצל למשרד התחבורה רשות הרשוי , דווקא עונים מהר
אדוני זה עד 14 ימי עסקים שייתעדכן,
הלו גבירתי אמש עידכנתם במחשב הרי עשיתי טסט וזה און ליין מה קורה?
אדוני ככה זה 14 ימי עסקים עד שמתעדכן
חלם כבר אמרנו?
שאפרט שוב את הויה-דולורוזה שעברתי בעניין עידכון פרטי הורדה מהכביש בספטמבר האחרון, שהלכו לאיבוד בין המשטרע למשרד הרישוי?
דווקא הצד ה"צדיק" כאן זו המשטרע. הם את שלהם עשו לפי הספר. ההורדה מהכביש עודכנה במחשב שלהם, הועברה למשרד הרישוי. אפילו קיבלתי מהם אסמכתא לכך בכתב, חתומה והכל, כולל אישור בכתב שהרכב תוקן, עבר טסט כחוק וצריך לקבל רשיון חדש.
את משרד הרישוי זה לא עניין - לא התעדכן אצלם, ההורדה לא קיימת. תבוא בעוד שבוע. קיבלתי הארכה לאישור תנועה זמני ממכון הטסטים, ושוב עמידה בתור, ושוב אין רשיון. תבוא בעוד שבוע. ועוד הארכה ועוד הארכה וכן הלאה. זה כנראה היה נמשך לנצח, עד שניצלתי קשרים ועירבתי בעניין את דובר משרד התחבורע.
ואז, רק אז - ראה זה פלא - רשיון רכב חדש חיכה לי למחרת במשרד הרישוי.
ככה זה עובד במדינה הזו.
ולעניין אחר -
זהו, נמכר החלום?
מאיר רוטברג
04-05-11, 12:04
חס וחלילה עכשיו שעובר על שמי אני מתכנן את השיפוץ המורחב,להזכירך רכב ייבוא אישי לא ניתן לעשות העברת בעלות שנתיים
יאללה בוא נשב אצלי על כוסית אחת שתיים שבע ונחשוב על רכב החלומות שלי
ששון המחסל
04-05-11, 16:02
רכב המוגדר כבר כ"אספנות",אינו צריך טסט או בכדי להעבור בעלות!!!!!!!!
אפילו שעבר תוקף רשיונו כמה שנים?????????????????????????
ששי
נראה לי שסתם טירטרו אותך!
מאיר, טרטרו אותך סתם.
רכב אספנות לא צריך טסט בתוקף להעברת בעלות - כתב את זה ששי לפני.
וגם רכב לא אספנות לא חייב טסט בתוקף אם הקונה חותם על טופס שהוא יודע שלרכב אין טסט והוא מסיר אחריות ממשרד הרישוי.
אסף.
כשמכרתי את הג'ימי האגדי (סמיילי מבואס ) הפקידה פשוט התעקשה שלא קיים טופס כזה ודאגה לציין שאני מדבר שטויות ואין להעביר בעלות ללא טסט מה שיצר מבוכה קלה מול הקונה מאיפה אפשר להשיג את הטופס הזה ???
מור
לא ביצעתי בעצמי, אבל הבנתי שבדרך כלל מנהל יודע יותר מפקידה וכדאי לבקש לדבר איתו.
בנוסף מניסיוני בהעברות בעלות לרכבי אספנות בלי טסט, לפעמים כדאי פשוט ללכת לבית דואר אחר.
מנהל יודע יותר מפקידה.
אבל מנהל במשרד הרישוי זה לא מנהל בנק. הוא לא מרשה לאזרחים להכינס אליו ולשאול שאלה.
עצם קיומו של המקום הזה הוא להעניש את הציבור. בלי קשרים, פניות לעיתונות וללדוברות משרד התחבורע וכו', אין סיכוי לקבל שם שירות יעיל.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.