PDA

צפייה בגרסה מלאה : גשר חיזוק האם מחייב את המציאות

דודי קלאצה
13-05-11, 11:29
שלום
אני נאלץ להוריד את הגשר שנמצא מתחת לתושבות המנוע, הגשר מחובר בין שני קורות השלדה.
הסיבה להורדת הגשר היא בגלל שינוי סרן לסרן סופה בסיקס. ( בכניסות לבורות במהירות גבוהה הדריישפ נוגע בגשר)
השאלה היא האם יש נסיון למישהו בנסיעה בלי הגשר הזה או שזה יגרור נזק ממשי ומיידי לשלדה?

RONI
13-05-11, 12:51
לדעתי גשר זה לא משמש למשהו אחר ,חוץ מ- החזקת המנוע אם נגזרת תושבת ..בכדי שלא יפול מטה.
הוא ככ דק שאיננו יכול להוות התנגדות לפיתול שלדה.
חוץ מזה ,שדרייבשאפט לא אמור לנגוע בזה בכלל,יש באמפ סטופים שעושים את העבודה ,כי אם לא לדעתי הסרן המוקפץ יכול לגרום לך נזק ,
לזה יש קפיצים ,בולמים ,ובאמפסטופים ,תקן אותי אם אני טועה.

נמרוד
13-05-11, 15:59
הגשר שמחבר את שתי קורות השלדה מתחת לתושבות המנוע כן חשוב. נסיעה בלעדיו כן תגרום לנזק ממשי, אם כי לא מיידי. הוא לא נועד להוסיף קשיחות לפיתול, אלא להחזיק את שתי הקורות שלא יתרחקו אחת מהשנייה, תחת הלחץ האלכסוני של שתי תושבות המנוע. בלי הגשר, המנוע יורד מעט, כיוון הכוחות על תושבות המנוע כבר לא רק לחיצה כמו שהן תוכננו אלא גם גזירה. כלומר, רוני, הסרת הגשר תקרב את רגע גזירת תושבות המנוע.

אל תוריד את הגשר, אם הוא מפריע לך תמצא את הסיבה או שתבנה משהו תחליפי שיעשה את אותה העבודה - יסגור "משולש" ששתי הצלעות האחרות שלו הן תושבות המנוע.

RONI
13-05-11, 19:40
הגשר שמחבר את שתי קורות השלדה מתחת לתושבות המנוע כן חשוב. נסיעה בלעדיו כן תגרום לנזק ממשי, אם כי לא מיידי. הוא לא נועד להוסיף קשיחות לפיתול, אלא להחזיק את שתי הקורות שלא יתרחקו אחת מהשנייה, תחת הלחץ האלכסוני של שתי תושבות המנוע. בלי הגשר, המנוע יורד מעט, כיוון הכוחות על תושבות המנוע כבר לא רק לחיצה כמו שהן תוכננו אלא גם גזירה. כלומר, רוני, הסרת הגשר תקרב את רגע גזירת תושבות המנוע.

אל תוריד את הגשר, אם הוא מפריע לך תמצא את הסיבה או שתבנה משהו תחליפי שיעשה את אותה העבודה - יסגור "משולש" ששתי הצלעות האחרות שלו הן תושבות המנוע.

הנה , גם אחרי 6 שנים עם גיפים ,למדתי משהו חדש וחשוב.

six 4 life
13-05-11, 20:03
הגשר הזה חשוב מאוד למרות שהוא לא מרשים, אל תוותר עליו.

vardi
13-05-11, 21:28
אני מצטער, אבל לא כל כך הבנתי על איזה גשר מדובר, ואשמח אם מישהו יעלה תמונה, שאני גם אלמד...
תודה רבה

tzagi
14-05-11, 06:00
שימוש בשם "גשר" קצת מטעה
מדובר על חוט ברזל (טוב, כמעט) מכופף שרץ בין התושבות מנוע.,
אגב, דעתי עם נמרוד (המבריז).

דודי קלאצה
14-05-11, 11:01
מבין שהמוט חשוב, אז אני יעשה לו שינוי כדי שלא יגע בדרישפ
תודה על העזרה, דודי

-->